Xl Greece Serifos Vagia Beach

Minearbejdernes Serifos og boutiquehotel i Athen

Minearbejdernes Serifos og boutiquehotel i Athen

9 dage fra 18.500 kr.

Autentiske ø-stemning og storbyferie i Grækenland

Oplev en rejse til Grækenland med både dase- og byliv. Først nyder I en stor suite på et smukt hotel med historie på klippeøen Serifos. Og så udforsker I Grækenlands skønne hovedstad fra et boutiquehotel i det hyggelige Plaka-kvarter tæt på alt.

Minearbejdernes gamle boliger på Serifos

2½ times sejltur fra Piræus Havn ved Athen ligger klippeøen Serifos med gode strande, hyggelige byer og masser af historie. Det er her, jeres græske eventyr starter.

Fra antikken har Serifos været kendt for sine rige forekomster af blandt andet jernmalm. Livet i minerne var uendeligt barskt. Først for slaverne og senere for lokale minearbejdere. Men selve beliggenheden af nogle af minearbejdernes boliger var eminent.

I har to overnatninger, så der er tid til at udforske de største attraktioner og seværdigheder Athen, hygge, shoppe og nyde byens mange restauranter. 

Glæd jer til

 • Klippeøen Serifos i Kykladerne
 • Hotel på Serifos ved en af øens bedste strande
 • Smuk suite i minearbejdernes gamle boliger
 • Boutiquehotel i Plaka-kvarteret i Athen
 • Shopping, byliv og attraktioner i Athen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Serifos 6 nætter på Serifos 6 Højdepunkter Landsbyen Chora og minehistorie ved Megalo Levadi. Landsbyen Chora og minehistorie ved Megalo Levadi.
Athen 2 nætter på Athen 2 Højdepunkter Parthenon-templet på Akropolis og det stemningsfulde Plaka-kvarter. Parthenon-templet på Akropolis og det stemningsfulde Plaka-kvarter.
XL Greece Athens Ancient Theatre Of Herodes Atticus
Det skal I opleve

Dagsprogram

Small Coco Mat Eco Residences

I flyver direkte til Athen med SAS, hvor I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til havnen i Piræus. Her går I om bord på færgen for at tage på 2½ times cruise i Det Græske Øhav med kurs mod Serifos i den græske øgruppe Kykladerne.

COCO-MAT Eco Residences 3+*, Serifos

Allerede ved indsejlingen gennem den smalle bugt til havnen i Levadi fornemmer I, hvordan strandene ligger som perler på en snor adskilt af klipper. Når I træder i land, står en chauffør klar til at køre jer til hotellet, der ligger blot et kvarters kørsel væk.

På COCO-MAT Eco Residences skal i bo i en smuk One Bedroom Suite i to etager. Rejser I med børn, anbefaler vi en Family Suite på 75 m2. Jeres suite har fuldt udstyret køkken, så I kan lave mad selv, hvis I ønsker det.

Hotellet vil gerne vide på forhånd, om I agter at gøre brug af det, for så vil de sikre en ekstra gang, at alt er klar til jer. 

Xl Greece Serifos Livadi Harbour

De næste dage er til at nyde badeferie på en græsk ø med hvidkalkede huse, hyggelige landsbyer og masser af gode strande. I bor selv lige ved Vagia-stranden, der er en af de bedste.

Dramatisk historie

Serifos har ikke altid været lige så fredelig, som den er i dag. Øen har været underlagt adskillige herskere fra oldtidens Grækenland over Romerriget, Den Venetianske Republik og Det Ottomanske Rige.

Undergrunden har været rig på jernmalm, og alt efter tid og hersker, har der været perioder med aktiv minedrift siden antikken.

Minearbejderne havde kummerlige arbejdsbetingelser, hvilket endte i et voldsomt opgør i 19. august 1919. At bo i minearbejdernes gamle boliger på COCO-MAT Eco Residences, giver en forunderlig dimension til historien. Hvordan mon "suiterne" så ud dengang?

Xl Greece Serifos Chora Church
Xl Greece Serifos Chora Pano Piazza Restaurant
Xl Greece Serifos Monastery Of Taxiarches

Oplevelser på Serifos

Det vigtigste ved en rejse til Serifos er muligheden for at slappe 100 procent af sammen. Men der er også mulighed for at krydre dagen med gode udflugter på scooter, i lejet bil eller taxa. Der er også få offentlige busser.

Tag op til smukke Chora på toppen af øen med fantastiske udsigter og masser af charme i gaderne og på pladsen Pano Piazza. Nyd de gamle vindmøller ved pladsen Ano Chora, og helt på toppen ved Chora ligger den pittoreske kirke Agios Konstantinos og beder om at blive fotograferet. 10 kilometer mod nord er det hvide Taxiarches-kloster et flot syn midt ude i ingenting.

På sydvestkysten ved Megalo Levadi kan I se solnedgange og levn fra de gamle miner, og besøg også øens største by, Levadi, hvor endnu en mulighed dukker op: Sejlture til naboøerne i Kykladerne.

Xl Greece Athens A77 Suites Plaka Acropolis

Jeres Grækenland-rejse går ny mod storbyen Athen, Grækenlands hovedstad. Derer dog tid nok til en morgendukkert, før I bliver kørt til færgen der sejler klokken 13.15. To og en halv time senere går I fra borde i Piræus Havn, hvor en chauffør står klar til at tage imod jer og køre jer til jeres hotel i Athen.

A77 SUITES BY ANDRONIS 4*, ATHEN

A77 Suites ligger i et smukt, gammelt byhus i en gågade i et af de mest charmerende kvarterer i Athen, Plaka. I skal bo to nætter i en Supreme Suite. Lokalområdet er intet mindre end en perle i Athen, og I bor samtidig med få minutters gang til Psyri-kvarteret med Iroon-pladsen.

XL Greece Athens Caryatids In Erechtheum

Athen er en fascinerende storby med en mangfoldighed af muligheder fra Antikkens levn med Parthenon-templet på Akropolis og spændende museer til topmoderne kvarterer med hippe butikker, gallerier og caféer som i Exarhia-kvarteret.

I skal også omkring Syntagma-pladsen med parlamentet i den gamle kongepalads og den ukendte soldats grav.

Flere dage i Athen?

Endelig behøver I jo slet ikke gå så langt fra jeres hotel for at opleve en masse liv og stemning i det smukke Plaka-kvarter, hvor I bor. Sig til, hvis I ønsker nogle flere dage i Athen. Alt på rejsen kan tilpasses jeres ønsker.

XL Greece Athens Traditional Houses In Plaka Area Under Acropolis

Det er blevet tid til at vende hjem mod Danmark. I bliver hentet på hotellet og kørt i lufthavnen, hvor I siger farvel til Grækenland. Eller på gensyn. For de fleste drømmer allerede her om den næste ferie i Grækenland.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

De boede nemlig ud til en af øens bedste strande, Vagia, og det er i disse tidligere boliger, at jeres hotel COCO-MAT Eco Residences 3+* er indrettet med store, smukke og samtidig enkle suiter. Glæd jer til dette hotel på Serifos fyldt med charme og sjæl.

Efter en uges badeferie på Serifos, sejler I tilbage til Athen, hvor vi har fundet et stemningsfuldt hotel, A77 Suites by Andronis 4*, i en lille gågade i det smukke Plaka-kvarter. I er på storbyferie, men omgivet af ren idyl.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Athen t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport lufthavn-Piræus
 • Færge Piræus-Serifos t/r
 • Transport færge-hotel t/r
 • 6 nætter på COCO-MAT Eco Residences 3+*, Serifos. One bedroom Suite, inkl. morgenmad
 • Transport Piræus–hotel
 • 2 nætter på  A77 Suites by Andronis 4*, Athen. Supreme Suite, inkl. morgenmad
 • Transport hotel-lufthavn
Pris per person ved 2 voksne
Minearbejdernes Serifos og boutiquehotel i Athen
RejseperiodeDobbeltEnkelt
16.06.23 ‑ 25.06.2318.000‑20.00022.000‑24.000
26.06.23 ‑ 04.09.2321.000‑23.00029.000‑31.000
05.09.23 ‑ 20.09.2318.000‑20.00022.000‑24.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "City tax" på 4 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse

Bemærk

Der er direkte fly til Athen hver dag, men fredag passer flyet med færgen Piræus-Serifos, så I undgår en overnatning i Athen på udrejsen

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Denne rejse har som udgangspunkt udrejse på en fredag med direkte fly til Athen og færge videre. Så passer alt nemlig sammen, hvor I på andre dage også må tage en overnatning i Athen på vej ud.

Men alt kan tilpasses jeres ønsker, når I rejser til Grækenland med Nyhavn Rejser. Tal med jeres rejserådgiver om antal dage, valg af hoteller og eventuel kombination med andre græske øer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.