Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Mercato Italien Restaurant

Strandluksus i Grækenland tæt på Athen

Strandluksus i Grækenland tæt på Athen

6 dage fra 19.500 kr.

Kontakt Knut

Tlf. 33 320 320

Badeferie på Four Seasons Astir Palace ved Athen

Nyd gennemført luksus ved tre gode sandstrande på Athens Riviera og udforsk en af Europas mest spændende storbyer Athen - fra Akropolis til Plaka. Det store spørgsmål er, om I skal bo i et lækkert værelse med havudsigt eller en bungalow med egen pool?

Athens seværdigheder lige om hjørnet

Skal vi på storbyferie eller badeferie? Sådan starter mange deres planlægning af rejser. Hvorfor ikke begge dele - og alligevel kun bo ét sted? Det kan I på Four Seasons Astir Palace 5*. Dette er en rejse til Grækenland i særklasse.

I er kun 30-45 minutters kørsel fra Athen, og den ene af dagene inkluderer vi en udflugt dertil, hvor en privatchauffør kører jer derind og henter jer igen efter aftale. I bestemmer selv, hvor I vil sættes af og hentes, så I selv kan bestemme ruten og tempoet blandt de mange seværdigheder i Athen. Der skal nok være plads i bilen til poser fra shopping.

Glæd jer til

 • Sandstrande og pools på Four Seasons Astir Palace 5*
 • Spa, sublim service og udsøgt gastronomi
 • Athens store attraktioner og seværdigheder lige om hjørnet
 • Lækkert værelse eller bungalow med pool
 • Masser af aktiviteter til store og små
Det skal I opleve

Dagsprogram

Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Beach
Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Nafsika Sea View Room
Xl Greece Athens Four Seasons Astir Palace Sea View Bungalow With Pool

I flyver direkte til Athen på lidt over tre timer. I bliver budt velkommen i lufthavnen og kørt til hotellet, der ligger blot 25 minutter væk.

Four Seasons Astir Palace 5*, Athen

Four Seasons Astir Palace ligger på en lille halvø med tre sandstrande, hvor I kan nyde livet og vandet under den græske sol. Hotellet inviterer til luksus og forkælelse med skønne restauranter, spa og dejlige værelser og bungalows.

Ønsker I et værelse, anbefaler vi et Nafsika Sea View Room på 44 m2 med smuk havudsigt fra balkonen. Her bor I tæt på den største pool, fitnesscenter og fire af hotellets restauranter. Ønsker I en bungalow, anbefaler vi Sea View bungalow with pool på 42 m2 mellem de gamle fyrretræer.

Begge værelser kan have to voksne og et barn. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I rejser flere personer til Athen.

XL Greece Athens Acropolis Trees
XL Greece Athens Traditional Houses In Plaka Area Under Acropolis
XL Greece Athens Changing Guard Parliament Building

De næste dage er til at nyde at være sammen på en skøn rejse til Grækenland. Slap af ved strandene, hop i de to pools på skift, besøg de mange restauranter og læg eventuelt også vejen omkring spaen. I kan gå tur eller løbe på stierne rundt om halvøen og besøge den lokale marina på vejen.

Udflugt til Athen

Den ene dag på jeres ferie inkluderer vi en privat transport til Athen og tilbage igen, så I kan opleve den enestående by som I selv vil.

Athen er nemlig en forunderlig storby. I kan udforske Antikken med Parthenon-templet på Akropolis og på spændende museer. Charmerende bydele som Plaka inviterer til skøn stemning i smalle gader med caféer og butikker, mens der lyder mere moderne beats blandt Exarhia-kvarterets gallerier og butikker.

Se også Syntagma-pladsen med parlamentet i det gamle kongeslot. Det er her I finder en af de helt store attraktioner i Athen, den ukendte soldats grav med soldaterne i de kendte uniformer.

Xl Greece Athens Acropolis By Night

Jeres ferie i Grækenland er slut, og I bliver kørt den lille tur til lufthavnen med mindre I ønsker at fortsætte på ferie i Det Græske Øhav. Alt kan tilrettelægges, som I ønsker det. Tal med jeres rejserådgiver om rejser til Grækenland skræddersyet efter jeres drømme. 

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Badeferie på Four Seasons Astir Palace ved Athen

Four Seasons er et ikon for luksushoteller over hele verden. Komfort, gastronomi, service og spa er i særklasse. Og Four Seasons Astir Palace er ingen undtagelse. Hotellet ligger på Vouliagmeni-halvøen, hvor I kan bade fra tre sandstrande, hvis I da ikke foretrækker at ligge i en af solstolene ved de to pools.  

Four Seasons Astir Palace er opdelt i tre afdelinger, hvor to har skønne værelser og suiter med havudsigt, mens den tredje har lige så skønne bungalows på op til 80 m2 med egen pool mellem halvøens mange fyrretræer.

Rejser I med børn, vil de nok med det samme pege på en bungalow med pool som stedet, I skal bo. Typen af bungalow vil afhænge af, om I rejser med et eller flere børn. Der findes også suiter med pool.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Athen – direkte t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Transport fra lufthavnen til Four Seasons Astir Palace t/r
 • 5 nætter på Four Seasons Astir Palace 5* i valgte værelse, inkl. morgenmad
 • Transport hotel-Athen t/r på valgfri dag ( brug dagen som I vil )

Nafsika Sea View Room

Pris per person ved 2 voksne
STRANDLUKSUS I GRÆKENLAND TÆT PÅ ATHEN - Nafsika Sea View Room
RejseperiodeDobbelt
23.09.23 ‑ 01.11.2326.000‑28.000
02.11.23 ‑ 20.12.2319.000‑21.000
21.12.23 ‑ 01.01.2423.000‑25.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Sea View Bungalow with Pool

Pris per person ved 2 voksne
STRANDLUKSUS I GRÆKENLAND TÆT PÅ ATHEN - Sea view bungalow with pool: 42 m2 1 2 3 4 5 STRANDLU
RejseperiodeDobbelt
23.09.23 ‑ 01.11.2344.000‑46.000
02.11.23 ‑ 01.01.2437.000‑43.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikringer, vi anbefaler Gouda
 • "City tax" på 4 euro pr. person pr. nat. Betales til hotellet ved afrejse
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Grækenland

Alt på denne rejse til Grækenland kan skræddersys til jeres ønsker. Vil I gerne videre ud på ferie i Det Græske øhav med f.eks. Mykonos og Santorini, så kan det selvfølgelig nemt lade sig gøre, lige som vi også kan anbefale hoteller inde i selve Athen, hvis I vil opleve at bo her.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.