• Nyd solnedgangen fra Arsenali Lounge og Bar på Blue Palace på Kreta
 • MEDITERRANEAN MAISONETTE SUITE, BLUE PALACE PÅ KRETA
 • Blue Door - den græske restaurant på Blue Palace på Kreta

Trendy familieluksus på Kreta

8 dage i 2 etagers suite med egen pool på Blue Palace 5*, fra 9.000 kr., børn fra 4.000 kr.

Glæd jer til:

Luksusresort med masser af faciliteter og kids club

En lækker suite på 70 m2 i to etager med egen pool

En lang, privat strand med krystalklart vand

Prisbelønnet køkken og verdensklasse spa

Fredelig beliggenhed, udsigt til fæstningsøen Spinalonga og lokal landsby inden for gåafstand

Læs mere

Nyd en 70 mstor suite i to etager på et af Europas bedste resorts. I har egen pool og svimlende havudsigt, er langt fra turistcentrene, tæt på oplevelserne og forkælet med sublim service.

På den østlige del af Kreta i en naturskøn, fredelig bugt, langt fra de store centre med charterturister, har Nyhavn Rejsers Europaeksperter udvalgt et af Europas bedste resorts: Blue Palace 5* - A Luxury Collection Resort & Spa.

Fredfyldt luksus

Det prisbelønnede resort ligger smukt integreret i landskabet, der er beklædt med oliventræer og skråner ned mod havet og den private strand. Overalt på resortet kan I derfor nyde fantastiske udsigter mod solopgangen, det fristende vand og den gamle fæstningsø Spinalonga. Der går både stier og en kabelbane fra stranden op ad bakken til resortets top. Ikke bare en behagelig ting for alle, men også en sjov oplevelse for børnene.

På Blue Palace er I langt fra de traditionelle turistcentre, og I har den lille, autentiske landsby Plaka med tavernaer inden for gåafstand. Alligevel er Kretas største attraktioner inden for rækkevidde med f.eks. Knossos kun en time væk.

Lækker suite i 2 etager

I bor i en 70 m2 stor 2-etagers ”Mediterranean Maisonette Suite” med havudsigt og gratis WiFi. Indretningen er stilfuld og lækker. På øverste etage er et lyst soveværelse med udgang til balkon. I stueetagen er opholdstue, hvor Nyhavn Rejser kan arrangere soveplads til 2 børn. Fra stuen har I udgang til veranda med solsenge og jeres egen pool på 22 m2. Det er efter Nyhavn Rejsers vurdering en fantastisk suite for en familie.

Opgrader evt. til Island Luxury Suite

Selvfølgelig kan man altid forkæle sig selv endnu mere. Opgraderer I til en Island Luxury Suite på 72 m2, får I en privat 30 m2 stor opvarmet pool, endnu mere luksus og elegant indretning samt adgang til VIP områder både ved morgenmaden og på stranden. Badeværelset har enten ægformet badekar eller jacuzzi, og fra den store balkon har I formidabel havudsigt. 

Stemning, stil og gastronomi

Resortet er fyldt med inspirerende stemning, hvor smukke loungeområder afløses af imposante hvælvinger. Her skaber lyset sit eget liv, lige fra solopgangens stråler starter dagen, til de levende lys og stjernerne tager over i natten. Glæd jer til at ankomme til lobbyen, der i sin arkitektur er inspireret af et skibsværft. Her er en helt særlig atmosfære.

De gastronomiske oplevelser spænder fra autentisk græsk taverna-stemning tæt ved havet over italienske fristelser til asiatisk inspireret fine dining.

Strand og pools

Blue Palace har en 200 m lang privat strand. Stranden er som mange andre steder i Grækenland dækket af runde sten, men resortet har lavet fine boardwalks til at gå på og til solsengene, hvor man så har sin egen lille ”terrasse” med parasol. Vandet er krystalklart, så glæd jer til mange dejlige dukkerter på jeres rejse til Kreta. Inde på land kan I nyde jeres private pool, de 3 main pools fordelt på resortets område, 2 børnepools og endelig i den indendørs opvarmede pool.

Kids Club og aktiviteter

På Blue Palace kan I slappe så meget af, som I overhovedet har lyst til. Og I kan tilsvarende deltage i alle de aktiviteter, I har lyst til lige fra Kids Club for børnene over sejlture og sport til cykelture i de smukke landskaber.

Elounda Spa

I har gratis adgang til stueetagen af resortets The Elounda Spa. I kan her nyde den indendørs pool, hammam, sauna, jacuzzi og fitness center. Efter endt behandling har I automatisk adgang til spaens store og flotte Thalassoterapi område på 2. sal. Spaen tilbyder herudover en lang række velgørende behandlinger i smukke omgivelser. Vi gør venligst opmærksom på, at der er begrænset adgangstider til spaens stueetage for børn under 16 år.

Prisbelønnet resort

Blue Palace tilhører den anerkendte Starwood-kæde, der bl.a. også star bag W Hotels, Westin, St. Regis, Meridien og Sheraton. Resortet har på få år høstet en imponerende række af priser.

Transport til Blue Palace

Nyhavn Rejser anbefaler fly med SAS via Athen til Heraklion. På søndage er der direkte forbindelse til Heraklion fra København. Fra Heraklion til hotellet er der ca. 1 times transport i bil. Ring og hør nærmere.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

Trendy familieluksus på Kreta, 8 dage, voksenpriser
RejseperiodeDobbelt
13.04.198.000‑10.000
14.04.1921.000‑23.000
16.04.19 ‑ 15.05.1920.000‑22.000
16.05.19 ‑ 21.07.1924.000‑27.000
22.07.19 ‑ 25.08.1931.000‑33.000
26.08.19 ‑ 05.10.1924.000‑27.000
06.10.19 ‑ 24.10.1920.000‑22.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Børnepris (2-11 år)

Trendy familieluksus på Kreta, 8 dage, børnepriser (2-11 år)
Rejseperiode1. barn2. barn
13.04.19 ‑ 25.07.193.000‑5.0003.000‑5.000
26.07.19 ‑ 31.08.197.000‑9.0007.000‑9.000
01.09.19 ‑ 30.10.193.000‑5.0003.000‑5.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Maria Andkær Øien

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige. RING vedr. priser over jul og nytår.

Inkluderet

 • Fly København-Kreta t/r
 • Lufthavnsskatter
 • Billeje i 7 dage, (Volkswagen Polo eller lign.) Inkl. fri kilometer, diverse forsikringer, skatter og afgifter
 • 7 nætter på Blue Palace 5*, Kreta. ”Mediterranean Maisonette Suite” med havudsigt og gratis WiFi
 • Morgenmadsbuffet med champagne i Olea-restauranten
 • Gratis solsenge og badehåndklæder ved strand og pool
 • Gratis WiF i Arsenali Lounge og Votsalo Lounge
 • Elounda Spa & Thalassotherapy: Gratis adgang (min. 16 år) til indendørs opvarmet pool, hammam, sauna, jacuzzi og fitness

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Europæiske og Gouda

Bemærk

 • Direkte fly til Heraklion med SAS alle søndage fra juni til oktober

 • Børn under 16 år er gratis i Maísonette suite og Island Luxury Suite. Ring vedr. tillæg for flypris, da børnepriser er beregnet for børn under 12 år

tillæg "Dine around" halvpension, 1 uge:

 • Inkluderer frokost eller middag dagligt
 • Frokost kan nydes på Isola eller Blue Door. Middage er a la carte på alle resortets restauranter
 • Børn: Gratis i april, maj, september og oktober
 • Børn: juni og juli: 1.750 kr. pr. barn
 • Voksne: 2.750 kr. pr. person (halv pris i perioder, hvor der er tilbud om gratis halvpensions )

Blue Palace Resort holder vinterlukket fra 30. oktober 2018 t.o.m. 20. april 2019