Xl Hawaii Oahu Hotel Embassy Suites Waikiki Beach Walk Fountain
Honolulu, Oahu, Hawaii

Embassy Suites Waikiki Beach Walk

Hotel i Honolulu med store suiter, skønt poolområde og super beliggenhed

Embassy Suites i Honolulu er til jer, der søger et førsteklasses hotel i Honolulu med ekstra plads og beliggenhed tæt på stranden. Nyd en stor suite med separat soveværelse og tekøkken. Perfekt til familier.

Embassy Suites er et dejligt, 4-stjernet hotel i Honolulu, der ikke kun ligger super i forhold til strand, shopping og restauranter, men også giver jer masser af plads i store suiter med et eller to separate soveværelser plus et opholdsrum. 

I hjertet af shopping i Honolulu og ganske tæt på stranden

Fra Embassy Suites i Honululu er I kun et par minutters gang fra Waikiki Beach, så I kan nemt smutte ned på stranden fra jeres hotel. Nemt er også ordet, hvis I har lyst til shopping. Embassy Suites ligger i hjertet af Waikiki Beach Walk, der er et moderne center med 40 butikker og restauranter. Indkøbene kan hurtigt bringes op på værelset, og så af sted igen. Få skridt henne ad gaden fra jeres hotel er flere restauranter og butikker. 

Xl Hawaii Oahu Hotel Embassy Suites Waikiki Beach Walk Breakfast
Xl Hawaii Oahu Hotel Embassy Suites Waikiki Beach Walk Two Queen Beds Suite
Xl Hawaii Oahu Hotel Embassy Suites Waikiki Beach Walk Suite Room Two Gueensize Beds
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suiter med 1 eller 2 soveværelser

Embassy Suites er fordelt på to bygninger på hver 21 etager, der rummer totalt 369 suiter af forskellig størrelse. Her er suiter med et og to separate soveværelser, og i stuen er en sovesofa, så her er masser af plads både dag og nat for familier. 

Stilen er pæn og klassisk med brug af lyst træ. Alle suiter har en eller flere altaner, et lille te-køkken og 2 tv! Og Wi-Fi er inkluderet i prisen. Hotellets gæster har også adgang til Fitness center, business center og yoga klasser, og hver dag får I en lille hilsen i jeres suite med en fortælling om den lokale kultur. Kort sagt: Et hotel i Honolulu, hvor man får lidt mere. 

Restauranter på Embassy Suites

På Embassy Suites står kokkene står klar til at opfylde jeres ønsker om omeletter mm. om morgenen. I poolområdet kan I købe sandwiches, bygge jeres egen burger eller nyde kokkens salater og frisk frugt. 

I komplekset er flere restauranter, hvor vi især kan fremhæve Ruth's Chris Steakhouse og ikke mindst Roy's Waikiki med et spændende fusionskøkken, som Nyhavn Rejsers Hawaii-eksperter altid selv ser frem til.

Stort poolområde på fjerde sal

I har Waikiki Beach næsten uden for jeres hotel, men I kan også slappe af og få en dukkert på hotellet. Mellem bygningerne ligger nemlig et stort og dejligt poolområde, Grand Lanai, med solstole. Poolen ligger på 4. sal, så der også herfra er fin udsigt. Hver aften inviterer hotellets ledelse på drinks og snacks ved poolbaren. 

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.