XL Hawaii Big Island Outrigger Fairway Villas Exterior Pool
Waikoloa, Big Island, Hawaii

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger

Store ferielejligheder med meget for pengene på solsiden af Hawaii Big Island

Nyd en stor og dejlig ferielejlighed på Hawaii Big Island. I er nord for Kona på den solrige del af Hawaii Big Island og bor med udsigt til Waikoloa Beach Golf Course, der omfavner Fairway Villas Waikoloa by Outrigger.

Vi starter normalt ikke med at uddybe, hvad et hotel på Hawaii IKKE er, men for en god ordens skyld:  Fairway Villas Waikoloa by Outrigger er ikke villaer. På Hawaii bruges betegnelsen ”villa” om store ferielejligheder. Og det er til gengæld lige hvad Fairway Villas er. Store, lyse og lækre ferielejligheder.

Omgivet af grønt og gåafstand til butikker

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger ligger 25 min. nord for lufthavnen i Kona. Der er udsigt til masser af grønt, for hotellet ligger midt i Waikoloa Beach Golf Course og med King’s Course lige ved også, så det er et paradis for golfere. Deraf navnet.

De lokale butikker ligger inden for gåafstand i henholdsvis Queens' MarketPlace og også i Kings' Shops, hvor check-in kontoret ligger. Begge steder er restauranter, hvis I ikke lige er til at stå ved kødgryderne. I hotellets have er også BBQ område, og trænger I til motion, er der et fitness center. I kan også få rabat på green fee på golfbanerne.  

Fra det dejlige poolområde er udsigt til golfbanen og en stor kunstig sø. Velplejet og fint. Stranden ligger 10-15 minutters gang fra Fairway Villas Waikoloa by Outrigger. Det er årsagen til, at I her får utroligt meget for pengene. Havde hotellet ligget ud til vandet, ville prisen have været en hel anden. 

Lejligheder på Fairway Villas Waikoloa by Outrigger

Lejlighederne på Fairway Villas Waikoloa by Outrigger er fordelt i mindre bygninger med stue, første og anden sal. Der er lejligheder med et, to og tre soveværelser - de største i to etager med plads til 8 personer. Alle har fuldt udstyret køkken, airconditon, vaskemaskine og tørretumbler. 

Fairway Villas Waikoloa by Outrigger er perfekt til børnefamilier – evt. flere generationer sammen – der har brug for god plads og samtidig gerne vil have god plads i budgettet.

XL Hawaii Big Island Outrigger Fairway Villas Exterior Aerial Overview
XL Hawaii Big Island Outrigger Fairway Villas Exterior Lake
Small Hawaii Big Island Outrigger Fairway Villas Exterior Golf 1
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.