Xl Hawaii Hotel Moana Surfrider Oahu Honolulu Pool And Beach
Honolulu, Oahu, Hawaii

Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa

Historisk elegance i Honolulu, direkte på Waikiki Beach

Moana Surfrider er et historisk hotel i Honolulu fra dengang, der var ægte badehoteller til. Med charme, søjlegange, romantik og fuldendte detaljer. Og en stemning, der siger ferie og livsnydelse.

Det første hotel ved Waikiki Beach, Honolulu

Hotel Moana Surfrider er "The First Lady of Waikiki". Det første hotel ved Waikiki Beach i Honolulu på Oahu. Siden starten i 1901 er det udvidet markant, men meget af stemningen er intakt. Den oprindelige del, Banyan Wing, oser af historie og elegance, som de mange moderne højhuse i Honolulu kigger misundeligt ned på.

Den senere udvidelse af Hotel Moana Surfrider med højere fløje har selvfølgelig ikke samme charme, men her er indkvarteringens standard til gengæld nyere og mere ensartet, og her kan I få værelser med balkon. 

Xl Hawaii Oahu Waikiki Beach Moana Surfride Moana Beach With Luau
Xl Hawaii Oahu Waikiki Beach Moana Surfride2
Xl Hawaii Oahu Waikiki Beach Moana Surfride Beach Club
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Smuk gårdhave med pool og direkte adgang til Waikiki Beach

Mellem det gamle hotel og det nye fløje huser en smuk gårdhave et kæmpe banyan træ og en pool, der ligger lidt hævet fra stranden for større privatliv. Få skridt ned, og fødderne er i sandet.  Her ligger også en skøn udendørs cafe i trækronens skygger, Beach Bar, hvor i kan slappe af med en kølig cocktail eller en god espresso.

Ud til gårdhaven ligger også The Beach House Veranda, der er den udendørs terrasse til Hotel Moana Surfriders fine dining restaurant. Glæd jer til at sætte jer til rette ved bordene i de smukke søjlegange. 

Tæt på stranden finder I Moana Surfriders café, der meget passende hedder Surfrider Café, og hotellet har også en vinbar, Vintage 1901, hvor I kan nyde et glas fra vinkælderen, mens solen går ned over havet og kaster sine sidste stråler over Honolulu og Waikiki Beach. 

Værelser på hotel Moana Surfrider

Moana Surfrider har 793 værelser af forskellige størrelser og med forskellige udsigter. Alle værelser har aircondition, kabel tv, køleskab, kaffemaskine mm.

Blandt hotellets mange faciliteter er fitnesscenter, massage service, butikker, underholdning, tourdesk samt private tennisbaner i nærheden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.