Xl Hawaii Outrigger Kona Resort & Spa Pool Evening
Big Island

Outrigger Kona Resort & Spa

Djævlerokkernes elegante hotel på vestkysten af Hawaii Big Island

På vestkysten af Hawaii Big Island lige syd for Kailua-Kona ligger Outrigger Kona Resort & Spa helt ude på lavaklipperne. Et førsteklasses hotel, som om aftenen forkæles med smukke solnedgange og besøg af de forunderlige djævlerokker.

Outrigger Kona Resort & Spa er et hotel fyldt med elegance, stil og aktiviteter for store og små. Her er et skønt poolområde, dejlige værelser og en perfekt beliggenhed for udflugter på Hawaii Big Island. Nyd et hotel på Hawaii Big Island, der er omfavnet af havet og de rå lavaklipper på den ene side og af en golfbane på den anden. 

Oplev djævlerokkerne på Hawaii Big Island

Naturen forkæler dette hotel med smukke solnedgange, og hver aften kommer de majestætiske djævlerokker, Manta Rays, yndefuldt glidende ind for at filtrere plankton ved deres foretrukne spiseplads ud for klipperne. De fleste aftener kl. 6 er en ekspert klar til at fortælle om de store fisk i hotellets Manta Learning Center. 

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Sheraton Kona Resort & Spa

Outrigger Kona Resort har 485 værelser og suiter. Hotellet er bygget op i en stjerneform, der skaber masser af lys og luft og samtidig nogle spændende rum mellem bygningerne, hvor to af stjernens arme f.eks. favner et flot poolområde. Byggeriet udnytter det naturlige fald i området til flotte udsigter fra flest mulige værelser. 

Outrigger Kona Resort & Spa blev totalt renoveret i 2012. Indretningen er lysere og lettere end på mange andre amerikanske hoteller, og Ocean Front og Ocean View værelser er indrettet af den hawaiianske designer Sig Zane. Alle værelser har en stor balkon, tv, radio, Wi-Fi mod gebyr, telefon/dataport, minikøleskab, kaffemaskine mm. Desuden 24 timers roomservice.

Restauranter og barer

Outrigger Kona Resort har flere restauranter og barer. Fremhæves skal især Rays on the Bay, hvor I kan sidder helt ude ved klipperne og se djævlerokkerne spise, mens I selv gør det samme. En romantisk og dybt fascinerende kombination af gastronomi og natureventyr. 

Pools, spa og masser af aktiviteter

Outrigger Kona Resort & Spa har et super poolområde. Nede på klipperne er en stor pool med udsigt over havet og med store solterrasser – og nok så vigtigt for børnene – også en sjov vandrutsjebane. Poolen fortsætter ind til en indre gård, hvor den igen folder sig ud med flere terrasser, vandfald mm. Smukt og spændende. 

Her er spil og underholdning, børneklub, spa og helsecenter, fitnessrum, 2 tennisbaner, beach volley og vandsport inkl. natdyk med djævlerokker.

Xl Hawaii Outrigger Kona Resort & Spa Restuarant Ainakai
Xl Hawaii Outrigger Kona Resort & Spa Lobby
Xl Hawaii Outrigger Kona Resort & Spa Spa Treatment
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.