Xl Hawaii Oahu Hotel Outrigger Waikiki Beach Resort Pool
Honolulu, Oahu, Hawaii

Outrigger Waikiki Beach Resort

Førsteklasses hotel i Honolulu, direkte ud til Waikiki Beach

Hotel Outrigger Waikiki Beach Resort på Oahu er et førsteklasses hotel i Honolulu for jer, der vil være i første række til Waikiki Beach og have liv omkring jer. Bo i gode værelser og nyd den afslappede stemning fra poolbar til restauranter.

På Outrigger Waikiki Beach Resort på Oahu bor I ikke bare tæt på Waikiki Beach som de fleste. I bor lige ud til stranden med dens sand, surfere og solbadere. Det er ikke bare endnu et hotel i Honolulu, det er et af den lokale Outrigger-kædes flagskibe.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Outrigger Waikiki Beach Resort

Hotel Outrigger Waikiki Beach Resort har 494 store lyse værelser på 33 m2 og 30 suiter på 64 m2. Indretningen er klassisk hawaiiansk. Nogle værelser har havudsigt, andre har delvis havudsigt eller udsigt over Honolulu. I har stor balkon og aircondition, kabel tv, Wi-Fi, køleskab, kaffemaskine mm.

Restauranter, barer og bare tæer

Outrigger Waikiki Beach Resort har snack bar, poolbar og flere restauranter med Duke's som den mest berømte. Her er fisken er frisk, og bøfferne er saftige, for nu at bruge hotellets egne ord. Duke's fungerer også som cocktailbar og er især populær søndag eftermiddag, hvor I kan høre live musik med bare tæer i sandet. 

Apropos bare tæer, så kan I også gå en tur i spaen og få en massage, og det er et hotel med mange aktiviteter for gæsterne. I er også velkomne i hotellets fitnesscenter.

Afslappet og nærværende stemning

Det er et stort hotel i Honolulu, men Outrigger-kæden har alligevel formået at skabe en nærværende og afslappet atmosfære. 

Her er et forrygende poolområde direkte på stranden omkranset af palmer, og udsigten over havet går igen i restauranterne. Beliggenheden betyder også, at I bor midt i den bedste shopping og med mange restauranter inden for gåafstand.

Xl Hawaii Oahu Hotel Outrigger Waikiki Beach Resort Evening Pool Beach
Xl Hawaii Oahu Outrigger Waikiki Beach Resort Restaurant Detail
Xl Hawaii Oahu Outrigger Waikiki Beach Resort Diamondhead Ocean Suite Close Up Bed
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.