Xl Hawaii Kona Hotel Royal Sea Cliff Entrance
Big Island, Hawaii

Royal Sea Cliff Kona by Outrigger

Fuldt udstyrede ferielejligheder på lavaklipperne ud til havet

Pools, palmer og plads. Det er nøgleordene for Royal See Cliff Kona by Outrigger. Læg hertil spektakulær beliggenhed direkte på de store lavaklipper syd for Kailua-Kona. Ferielejligheder på Hawaii Big Island for hele familien.

Kun 1½ km syd for butikker og restauranter i Kailua-Kona på vestkysten af Hawaii Big Island ligger Royal See Cliff Kona med ferielejligheder i både flot og gennemtænkt arkitektur. Det hvide bygninger er anlagt ned ad det skrånende terræn, så det dominerer mindst muligt og samtidig åbner for spektakulær havudsigt over Kona Coast fra mange af ferielejlighederne. 

Byggeriet er delt i to omkring en flot atriumgård med vandfald og tropiske planter i hele kompleksets længde.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Ferielejligheder på Royal Sea Cliff Kona

Royal Sea Cliff Kona har 154 ferielejligheder dels som studios, dels som ferielejligheder med 1 eller 2 separate soveværelser. I har fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, kaffemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Der er kabel-tv og gratis Wi-Fi. 

Alle ferielejligheder har balkon eller terrasse. Vi anbefaler altid ferielejligheder med havudsigt, så I kan nyde den smukke udsigt og ikke mindst de fine solnedgange. Påregn rengøringsgebyr, som skal afregnes direkte.

Pools med spektakulær udsigt

Royal Sea Cliff Kona har to poolområder med solstole og flot udsigt ud over klipperne og kysten. Her er også tennisbane, grillfaciliteter og stor parkeringskælder. Og selv om Royal Sea Cliff Kona er ferielejligheder, har I et hotels service.

Mange aktiviteter på Royal Sea Cliff

Her er samtidig mange aktiviteter på Royal Sea Cliff. Lokale dansere underholder, en aften om ugen er der udendørs film ved poolen, børn og voksne inviteres til at lære at lave lokale blomsterkranse etc. Se programmet, når I kommer frem til Hawaii Big Island. 

Perfekt for udflugter på Hawaii Big Island

Området er det perfekte udgangspunkt for udflugter på Hawaii Big Island. Hotellet ligger tæt på Sadie Seymour Botanical Garden, Hulihee Palace, Kailua-Kona Wharf og Kahalu’u Strandpark, hvor I kan svømme med små havskildpadder. Der er en god halv time til lufthavnen.

Xl Hawaii Kona Hotel Royal Sea Cliff Aerial View Sea Cliffs
Xl Hawaii Kona Hotel Royal Sea Cliff Pool
Xl Hawaii Kona Hotel Royal Sea Cliff Outrigger Room Exterior Aerial
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.