Xl Hawaii Sheraton Waikiki, Honolulu, Oahu Exterior2
Honolulu, Oahu, Hawaii

Sheraton Waikiki

Førsteklasses hotel direkte til Waikiki Beach

På Sheraton Waikiki Hotel i Honolulu bor I i første række til Waikiki Beach med strandens eneste infinity pool og guddommelig udsigt fra Leahi Club. Et førsteklasses hotel i Honolulu med bedste beliggenhed.

I Honolulu findes flere 4* hoteller i første række til Waikiki Beach. Men ingen har en infinity pool som Sheraton Waikiki Hotel. Og ingen har en lounge som Leahi Club. Det er her, I kan mærke den store forskel, når i bor på Sheraton Waikiki Hotel.

I bor i første række til stranden og tæt på restauranter og butikker. Hotellet ligger i den nordlige del af Waikiki Beach med sand og vand som nærmeste naboer.  

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Rummelige værelser med balkon

De 1639 værelser og suiter er store og veludstyrede, og med få undtagelser har alle balkon. Der er alt fra mountainview til oceanfront, hvor I kigger direkte ned i havet. På værelset er tv, kaffemaskine, Wi-Fi mod gebyr mm.

Skønne poolområder

Sheraton Waikiki i Honolulu har 2 poolområder. Det ene pool har en organisk form, som giver en masse små rum i og omkring poolen. Her kan der plaskes og leges i bl.a. den sjove vandrutsjebane. 

Den særlige pool på Sheraton Waikiki er dog hotellets infinitypool, som kun er for voksne. Poolen går helt ud til vandet. Nyd at sidde i en solstol og se himmel og hav gå i et i en betagende spejling i poolen. Der findes ikke en pool magen til ved Waikiki Beach. 

Mange faciliteter på Sheraton Waikiki

Sheraton Waikiki har børneklub, flere restauranter, fitness center, business center, spa og wellness center, butikker og vandsportsaktiviteter på stranden.

Leahi Club for de udvalgte

Hvis I vælger værelser med club access på Sheraton Waikiki i Honolulu, får I værelser højere oppe i hotellet med bedre udsigt, og ikke mindst får I adgang til den eksklusive lounge Leahi Club på 30. etage. Her kan I blandt andet spise morgenmad og nyde lette måltider, en drink og selvfølgelig den fabelagtige udsigt over stranden, Honolulu og Oahu. Alt dette er med i prisen.

Xl Hawaii Sheraton Waikiki, Honolulu, Oahu Infinity Pool Cabana
Xl Hawaii Sheraton Waikiki, Honolulu, Oahu Leahi Club Lounge
Xl Hawaii Sheraton Waikiki, Honolulu, Oahu Restuarant Kai Market
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.