XL Hawaii Laylow Hotel Deluxe King Cabana Room
Waikiki, Oahu

The Laylow, Autograph Collection

Moderne komfort og vintage Hawaii-stemning i hjertet af Waikiki

The Laylow er et charmerende og afslappet byhotel, der kombinerer 1960´ernes vintage Hawaii-stemning med moderne komfort, lyse værelser, saltvandspool og en god beliggenhed lige i hjertet Waikiki - i kort gåafstand til strand, restauranter og shopping.

Saltvandspool, lyse værelser og Ohana-stemning i hjertet af Waikiki

Waikiki har en helt særlig evne til at lokke jer væk fra jeres hotel – pulsen, stemningen, butikkerne, restauranterne, ferielivet og stranden, selvfølgelig. Alligevel er det rart at bo på et hotel, der er lidt mere, end blot et sted at sove. Sådan et sted er The Laylow. Central beliggende midt i det hele. Og samtidig en rolig oase at komme hjem til efter dagens oplevelser i Waikiki.

Hotellet kombinerer på skønneste vis moderne æstetik med 1960'ernes Honolulu– tilsat den helt rette mængde ro og Ohana, den særlige form for hawaiiansk gæstfrihed, afslappet stemning og hjertevarme, som kun findes i Hawaii. Det er ikke alle steder, der byder velkommen med en gavekurv med sandaler, genopfyldelige vandflasker, snacks og andre sjove overraskelser…

Smagfuldt poolområde i tropetræ

The Laylow vinder først og sidst på stemning. De frodige haver. De farverige og skønne hawaiianske motiver. Og det elegante poolområde med saltvandspool og et skønt soldæk, der er udført i tropetræ. Det her er hotellets bankende hjerte – det er også her, at I finder fitnesscentret, der er åbent alle døgnets timer.  

Hawaiiansk køkken og stort udvalg af cocktails

The Hideout er hotellets udendørs restaurant, bar og kaffebar. Restauranten ligger på samme etage som lobbyen og poolen - en kort rulletrappetur op fra fortovet nedenunder - og byder på hawaiianske og internationale favoritter med frisk fisk og gode råvarer fra lokale gårde i området. Glæd jer også til den stemningsfulde bar, der udover to ildsteder, også byder på et imponerende udvalg af drinks og cocktails – det er ikke så mærkeligt, at den er populær blandt lokale og tilrejsende gæster, som ikke bor på hotellet.

Lyse og rummelige værelser - nogle med direkte adgang til poolområde

The Laylow har i alt ni værelseskategorier – vi anbefaler oftest hotellets Poolside View (30 m2), der har egen patio med direkte adgang til soldækket og poolen.

Alle værelserne har lyse og moderne badeværelser, Wi-Fi, køleskab, tv og aircondition. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.