XL Hawaii Honolulu Oahu Turtle Bay Resort Pool Area Sunbeds
North Shore, Oahu, Hawaii

Turtle Bay Resort

Stor strand, fantastiske pools, golf og meget mere på nordspidsen af Oahu

I Nyhavn Rejser værdsætter vi hoteller væk fra den store turiststrøm. Hvis I vil holde afstand til de mange på Oahu, kan I dårligt komme længere væk end Turtle Bay Resort på nordspidsen af Oahu. Alligevel kan I køre til skønne Honolulu på en time.

Perfekt udtænkt beliggenhed

Turtle Bay Resort ligger på en lille smal landtange, der strækker sig ud i havet i et forsøg på at blive det absolut nordligste punkt på Oahu. Så tæt på vandet ville man nok aldrig få lov til at bygge i dag. 

Da Turtle Bay Resort samtidig er bygget op af tre lige store fløje, der stråler ud fra et centrum, som var det en gigantisk loftsvifte, er der sikret optimal udsigt fra samtlige værelser. Nogle med mere panorama end andre, selvfølgelig, men alle med havudsigt. Nogle nyder solopgangene. Andre solnedgangene.  

Hotel i skønne omgivelser på nordkysten af Oahu

Omgivelserne er en smuk kombination af palmeklædte plæner, rå klipper og den store strand lige ved hotellet. I kan vælge både surfbølger og stille bugter i lokalområdet. Langs kysten er nemme vandrestier med flotte udsigter. 

I kan også tage på rideture, ja, der er faktisk en farm med heste lige ved hotellet. Golf er kun et par korte drives væk. Ved hotellet er også tennisbaner, og der er gode mountainbike ruter tæt på.

XL Hawaii Honolulu Oahu Turtle Bay Resort Dinner Restaurant Couple
XL Hawaii Honolulu Oahu Turtle Bay Resort Aerial View Pool
XL Hawaii Honolulu Oahu Turtle Bay Resort Deluxe Ocean View Room Interior
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser på Turtle Bay Resort

Turtle Bay Resort har 452 værelser, suiter og lejligheder (som de her kalder villaer) med køkken og op til 4 soveværelser. Der er desuden bungalows tæt på vandet med højt til loftet og masser af lys. 

De almindelige værelser er på 45 m2 med møbleret balkon og plads til 3 eller 4 personer, mens suiterne er på 67 m2 med plads til 4 personer. Øverste etage på resortet er med særligt luksuriøse værelser, så I har med andre ord alle muligheder for at finde netop det værelse, der passer jer. 

Stort poolområde og spa for alle aldre

Der er selvfølgelig også mange gode grunde til bare at slappe af på Turtle Bay Resort. Det kæmpe poolområde med flere pools er en af dem. Og spaen en anden, hvor der både er voksenspa og ”Kids & Teens Spa”.

Restauranter på Turtle Bay Resort

I har en række restauranter at vælge mellem alt efter temperament og smagsløg. Hotellet har sine egne taghaver med grønt til køkkenerne,

  • Pa'akai serverer alt godt fra havet
  • Roy's Beach House er gastronomi skabt af Chef Roy Yamaguchi 
  • Kula Grille er som navnet siger delikate retter fra grillen
  • The Point er poolbar med lette retter og shows hver søndag
  • Surfer, The Bar tilbyder drinks, mad og events for alle aldre
  • Lei Lei's er afslappet morgenmad, frokost og aftensmad med udsigt til golfbanen

Turtle Bay Resort er det perfekte valg for jer, der gerne vil opleve et andet Hawaii end det, I finder i Honolulu, uden at forlade Oahu f.eks. efter et krydstogt.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Hawaii

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Hawaii. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.