Xl Hawaii Big Island Pu'u'o'o Cone Kilauea Volcano Aerial View
Oplevelse på Hawaii

I helikopter over Hawaii Big Island

Den store tur i helikopter over vulkaner, dale og vandfald

Flyv over aktive vulkaner, frodige dale og brusende vandfald, der skærer sig ned gennem regnskoven. Den store tur i helikopter over Hawaii Big Island er for jer, der ønsker oplevelser ud over det sædvanlige.

Jeres udflugt starter i den lille lufthavn i Waikoloa på det nordvestlige Hawaii Big Island. Inde i helikopteren får I headset på, så I kan høre, hvad piloten fortæller undervejs. Og så stiger I ellers mod himlen og mod de første spektakulære oplevelser.

Xl Hawaii Big Island Akaka Falls Waterfall
XL Hawaii Big Island Kee Beach With Tall, Lush Mountains Of The Na Pali Coast
XL Hawaii Eruption Kilauea Volcano Lava Paht

Fra det golde vest til det frodige øst

Under jer viser Hawaii Big Island sig i starten fra sin mere golde side med grønne golfbaner i kontrast til den mørke lavajord. Senere kommer I over frodige tropiske dale og regnskov, hvor vandfaldene bruser. 

I ser de sorte lavastrande, og I kan fornemme, hvordan lavaen ved vulkanernes udbrud arbejder sig nådesløst gennem landskaberne. Et sted står et enkelt hus tilbage i det, der var planlagt til at blive en større udstykning.

Oplev aktive vulkaner fra helikopter

På jeres tur i helikopter over Hawaii Big Island kommer i til 2 aktive vulkaner, Mauna Loa og Kilauea. Mauna Loa rejser sig 4.116 m over havoverfladen, men den har vokset sig til sin kæmpe størrelse lige fra havbunden, så i virkeligheden er den over 9 km høj! Det er verdens største skjoldvulkan.

Når I flyver forbi Mauna Loa har I endnu højere Mauna Kea på den anden hånd. Den gigantiske vulkan er nu udslukt og det store stjerneobservatorium fortæller om flere mulige udflugter på Hawaii Big Island. Kilauea har været konstant i udbrud siden 1983. Nogle gange damper det op fra krateret. Andre gange flyder lavaen. 

Dette er som nævnt den store helikoptertur over Hawaii Big Island. Det betyder, at I går ned i Hilo for at tanke op, før den sidste del af turen.

Tal med en ekspert

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.