XL India Six Senses Fort Barwara The Facade Mardana Mahal
Indien

Six Senses Fort Barwara

Træd ind i maharajaernes eventyrlige univers

Med Six Senses Fort Barwara, der ligger i ørkenstaten Rajasthan, har Six Senses skabt et sublimt refugie, der forener paladslivets overdådige storhed og elegance med en enkel, autentisk og klarsynet fortolkning af maharajaernes Indien.

Det tog næsten 10 år at ombygge det 700-år gamle ørkenfort, Fort Barwara, til Six Senses’ første hotel i Indien. Og resultatet er intet mindre end sublimt. Glæd jer til en eventyrlig verden, der henfører jer til en svunden tids elegante storhed, forkælelse og velvære – fra fyrstelig gastronomi og rolige stunder i de sublime gårdhaver til yoga og ayurvediske massager i ørkenfortets to forhenværende templer og kvindepalads. 

Et royalt refugie i eventyrlige Rajasthan

Harmoni, velvære og fordums magi

Six Senses Fort Barwara rejser sig majestætisk på en bakketop over landsbyen Chauth ka Barwara, der ligger små tre timers kørsel fra Rajasthans smukke hovedstad Jaipur. Det eventyrlige hotel er skabt med en omhu og kompromisløshed, der placerer Six Senses Fort Barwara på forkant af Indiens ypperste paladshoteller – fra den fabelagtige spa til de store, svalende suiter med udsigt til Rajasthans Aravalli-bjerge, landsbyer og templer.

Inden for inviterer overdådige gårdhaver, pavilloner, kuppellofter med fresco-malerier og svalende søjlegange jer ind til atter nye gårdhaver, terrasser, og små, hemmelige afkroge, der alle steder udtrykker en perfekt harmoni mellem de oprindelige paladsbygningers sublime arkitektur og hotellets subtile og smagfulde tilføjelser. Sidsnævnte giver ørkenfortet nyt liv og ny betydning - uden nogensinde at miste forankringen i stedets unikke historie og stemning. Det hele er tilsat den uovertrufne sans for enkelhed, kvalitet, stemning og service - for ikke at nævne et stærkt fokus på bæredygtighed - der altid kendetegner Six Senses.

Lokale rødder og bæredygtige principper

Six Senses Fort Barwara er blevet nænsomt ombygget med afsæt i lokale håndværkstraditioner, samtidig med, at hotellet har indarbejdet moderne designelementer som regnvandsanlæg og solpaneler, der er med til at mindske hotellets negative aftryk.

Hotellets stærke forankring i det lokale samfund kommer mest synligt til udtryk hos de lokale kvinder fra landsbyen, der brygger masala chai og laver snacks, som du kan nyde i løbet af dagen, mens det også er muligt at købe forskellige kuriositeter og gaver med hjem hos landsbyens lokale kunsthåndværkere. Six Senses Fort Barwara samarbejder også med lokale landmænd om bæredygtig produktion, mens hotellet også donerer hospitalsudstyr til det lokale hospital, og støtter lokale skoler med engelskundervisning og frokostordninger. Det er blot nogle af de initiativer, I er med til at støtte med jeres ophold Six Senses Fort Barwara.

Landsbyliv, templer og tigersafari

På Six Senses Fort Barwara har I altid følelsen af at være langt væk på landet. Ude på landet. Og i hjertet af det autentiske Rajasthan. Et ophold her handler mest om at nyde det skønne hotel og hele stemningen i og omkring ørkenfortet – herunder landsbyen, som giver jer et godt indblik i det lokale liv i denne del af Indien.

Fra jeres hotel har I direkte udsigt til det store hindutempel Chauth ka Barwara Mandir, der blev opført af Kong Bhima i 1451. Der er 700 trappetrin op til toppen af templet, der rummer flere vigtige idoler, herunder ét af den kendte elefantgud Ganesha. Chauth ka Barwara Mandir er et af regionens vigtigste templer og får besøg af mange pilgrimme året rundt – alle er velkomne, så længe man følger de lokale retningslinjer og viser hensyn til templets religiøse liv.  

Safari i Ranthambhore National Park

Six Senses Fort Barwara ligger blot 30 min. fra Indiens legendariske Ranthambhore National Park, der er et af de sidste steder, hvor man kan opleve den bengalske tiger i sine naturlige omgivelser – foruden et væld af andre dyrearter. Hotellets arrangerer eksklusive udflugter til nationalparken, men hør mere med jeres rådgiver, om den bedste safarioplevelse for netop jer.

Jaipur, Taj Mahal og Indiens gyldne trekant

Det er oplagt at kombinere et ophold på Six Senses Barwara med eksempelvis en rundrejse i Indiens gyldne trekant, der bringer jer fra Delhi til Agra (med Taj Mahal) og videre til Six Senses Barwara for at slutte i den lyserøde by Jaipur, hvorfra I kan flyve hjem. Hør med jeres rejserådgiver om mulighederne for at kombinere et ophold på Six Senses Fort Barwara med flere eventyr i Indien.

XL India Six Senses Fort Barwara Stateroom Banquet
XL India Six Senses Fort Barwara Rani Rajkumari Suite Bathroom
XL India Six Senses Fort Barwara Deluxe Barwara Suite Bedroom
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Indisk og international gourmet

Six Senses Fort Barwara byder på en vidunderlig sanserejse ind i Indiens køkken – fra Rajasthans fyrstelige festbord til regionale specialiteter fra hele det enorme land. Glæd jer også til et stort udvalg af internationale indslag, der rækker fra fortrinlige club sandwiches ved poolen til japanske ramen-supper.

Hotellet benytter sig i vid udstrækning af egenproducerede og lokale, økologiske råvarer, der leveres af lokale landmænd og småproducenter.

The Cortile er hotellets hovedrestaurant og ligger i en skyggefuld gårdhave fra 1400-tallet. Her kan I nyde et inspirerende menukort, der bringer jer på tværs af Indien og Asien til Middelhavskøkkenet og videre rundt i verden. 

Roohani bringer jer på en sanserejse gennem maharajaernes Indien med udsøgte flerretters menuer, der hver dag sammensættes af husets kokke. Glæd jer til at blive henført til Rajatshans kongelige og glamourøse festaftener i de mest fortryllende omgivelser.

Rani Bagh ligger ved hotellets ene pool og byder på skønne snacks, lette anretninger og grill direkte fra flammerne til jeres tallerken.

Find vej til de svalende terrasser på The Viewing Gallery, hvor I bl.a. kan opleve solnedgange med udsigt til templet Chauth ka Barwara Mandir, mens I nyder cocktails eller vinsmagninger med hotellets sommelier.

De smukke træpaneler i The Rajawat Room danner ramme om en vidunderlig lounge, der ligger I forlængelse af receptionen med bar, bibliotek og en veranda, der fører jer videre ud til en gårdhave. Det er endnu et skønt sted at nyde en cocktail inden middag – eller en kop te på vejen ud til dagens eventyr.

Six Senses Fort Barwara byder naturligvis på private middage på det sted og tidspunkt, I ønsker jer. I kan f.eks. søge op i et af ørkenfortets tårne til en romantisk middag under stjernerne – helt for jer sig.

Sublim spa med Ayurveda

Six Senses Fort Barwara har to pools (indendørs og udendørs) og en spa, hvor I nemt kan bruge halve og hele dage. Spaen og fitnesscentret har nemlig til huse i ørkenfortets forhenværende kvindepalads og to templer - forestil jer 2800 overdådige m2 af velvære, meditation, massager, ayurvediske kropsterapier og rendyrket afslapning. Det er uden sidestykke. 

Private udflugter med guide

En eftermiddagstur gennem Rajasthans landskaber med soldnedgang og drinks ved en hemmelig sø. Eller en gåtur i området omkring ørkenfortet med en kyndig guide, der fortæller om det lokale planteliv og hotellets indsats for at genoprette områdets oprindelige flora. Six Senses Fort Barwara byder på flere udflugter og aktiviteter, som I kan aftale på stedet, men hør mere med jeres rejserådgiver hjemmefra.

48 overdådige suiter

Six Senses Fort Barwara har 48 overdådige suiter, der fordeler sig på 8 kategorier - fra en Sanctuary Suite (81 m2 med udsigt til indre gårdhave) og en Araval Suite (103 m2 med udsigt til bjergene og egen gårdhave) til en overdådig Raja Man Singh Pool Suite (279 m2 med pool, pavillon og udsigt til sø og bjerge).

Alle suiterne er lyse og sublimt indrettet i en moderne fortolkning af ørkenfortets historie og Rajasthans rige kulturarv. Alle suiter har luksuriøse badeværelser, mens de nogle af de større suiter også har udendørs brusere. Der følger naturligvis en personlig GEM (Guest Experience Maker) med til ethvert ophold på Six Senses, som står til rådighed i alle døgnets timer, lige som I også har mulighed for in-suite dining døgnet rundt.

Alle suiter har aircondition, tv, yogamåtter og et såkaldt gourmethjørne med minibar og snacks.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Indien

Alt på denne rejse til Indien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.