Xl India New Delhi Taj Palace Exterior Pool
New Delhi, Indien

Taj Palace

Høj service og klassisk komfort

Indisk gæstfrihed, klassiske dyder og et højt serviceniveau er den vellykkede opskrift på ikoniske Taj Palace, der ligger i New Delhis grønne, diplomatiske kvarter - i kort køreafstand fra hovedstadens historiske centrum og største attraktioner.

Diplomaternes hotel i Delhis grønne oase

Der er få steder i Indiens hovedstad Delhi, hvor man kan nyde en udsigt over parker, skov og skyggefulde haver nærmest så langt som øjet rækker. Men det kan man på Taj Palace, hvor en luksuriøs indretning og de bedste, klassiske hoteldyder byder jer velkommen i Delhis diplomatiske enklave – blot 30 minutters kørsel fra lufthavnen og 20 minutter fra det historiske kvarter Connaught Place og ikoniske India Gate.    

Taj Palace har i mange år været et foretrukket hotel for statsoverhoveder, ministre og ambassadører, men hotellets eksklusive og klassiske udtryk går samtidig hånd i hånd med en afslappet stemning, og en nærværende og naturlig gæstfrihed, der giver hotellet både personlighed og sin helt egen charme.

Klassisk luksus med indisk fortegn

Taj Palace er formet som en halvmåne omkring en stor have med pool – hele bygningen er nærmest hævet på et plateau, som sammen med de grønne omgivelser er med til at give oplevelsen af et fredfyldt fristed, tilbagetrukket fra New Delhis fantastiske, men også uophørlige og intense puls.   

Det er en oplevelse, der fortsætter indenfor med store, luftige rum, højt til loftet og kølige marmorgulve, der danner ramme om en klassisk, luksuriøs indretning med opulente lamper, store vaser, orientalske tæpper, indiske detaljer i træ og bløde velourmøbler. En oplevelse af ro, komfort og masser af plads.  

Xl India New Delhi Taj Palace Lobby
Xl India New Delhi Taj Palace Grand Luxury 2 Bed Suite Pool View
Xl India New Delhi Taj Palace Masala Art Indian Restaurant
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Pool, spa og minigolf

Taj Palace byder også på en skøn, luftig have med 8-hullers minigolf, stor pool samt fitnesscenter, yoga studio og ikke mindst hotellets Jiva Spa, hvor I bl.a. kan glæde jer til et rigt udvalg af ayurvediske massager og kropsbehandlinger.

Stilfulde værelser

Taj Palace har 403 værelser og suites fordelt på 10 værelseskategorier. Alle værelser er rummelige og smagfuldt indrettet i moderne klassik stil med indisk fortegn, men de forskellige værelser varierer meget i farve- og temavalg, ligesom nogle værelser og suites har adgang til terrasser af forskellig størrelse.

Alle værelser har komfortable badeværelser i marmor samt tv, Wi-Fi, aircondition og minibar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

4 restauranter, bar og tehus

På Taj Palace finder I 4 restauranter, der spænder fra autentisk Nordindisk cuisine på minimalistiske Masala Art og udsøgte kantonesiske specialiteter på Spicy Duck til et bredt udvalg fra det moderne, internationale køkken på hippe Capital Kitchen.

Sidst men ikke mindst, kan I glæde jer til god fransk cuisine på hotellets ældste restaurant Orient Express – og som navnet antyder, kan I enten vælge at nyde jeres middag på perronen eller inde i selve togvognen. Det lyder måske lidt spøjst, men det hele er veludført og fungerer faktisk på charmerende vis.

I hotellets lobby byder Tea Lounge hele dagen på snacks, kaffe og et fornemt sortiment af te, mens The Blue Bar serverer drinks – herunder med hjemmelavede infusions - i afdæmpede og stilfulde omgivelser.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Indien

Alt på denne rejse til Indien kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Indien.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.