XL Italy Sardinia Abi D'oru Beach Hotel And Spa 18
Porto Rotondo, Sardinien

Abi d’Oru

Smukt og roligt resort direkte ud til den kridhvide Marinella-strand

Abi d’Oru er indbegrebet af sardisk feriestemning. Naturskønne og rolige omgivelser. En gudesmuk strand med krystalklart vand. Lyse og luksuriøse værelser med udsigt. Luftige haver med cykelstier og et smukt poolområde. Italiensk gastronomi og skønne aktiviteter for alle aldre. Og en perfekt størrelse, der byder på god plads og mange valgmuligheder - uden at give køb på en afslappet, charmerende og intim stemning. Vi elsker det.      

Det kan I se frem til

Vidunderligt strandresort i det nordlige Sardinien

Sardisk feriestemning, når det er allerbedst

Det er sjældent, at man finder en kilometerlang, kridhvid strand dybt inde i en bugt – med skønne, grønne bakkedrag på begge sider. Men det er lige her, at Abi d’Oru har ligget siden resortet først åbnede dørene tilbage i 1963. Og den efterhånden lange historie er tydelig. Ikke fordi resortet føles forældet, men fordi det føles klassisk, har sjæl og hviler i sig selv. Afdæmpet, roligt og med en beliggenhed, som de fleste kun kan drømme om.

Resortet har i øvrigt et privat afsnit på stranden med strandstole reserveret til jeres værelse. Det er med andre ord helt perfekt, hvis I spørger os – uanset, om I rejser som par eller familier.

Abi d’Oru ligger 20 minutters kørsel fra lufthavnen i Olbia og 3 timers kørsel fra lufthavnen i Cagliari. Resortet har også gratis shuttlebus til den lille by Porto Rotondo, hvor I finder butikker, restauranter og autentisk atmosfære. Og der er ca. 30 min til den større by Porto Cervo, hvor I finder modebutikker og eksklusiv stemning.  

Oplevelser for enhver smag – til lands og til vands

Abi d’Oru ligger på den rolige side af den såkaldte Costa Smeralda, syd for Porto Rotondo og tæt på den hyggelige havn i Marinella, mens hele området omkring jer byder på charmerende kystbyer og landsbyer, arkæologiske seværdigheder, vingårde og smukke sejlture langs kysten og til øer som La Maddalena – I kan sågar tage et sejlerkursus på resortet, der også har elcykler til leje. Abi d’Oru tilbyder bl.a. også rideture, windsurfing, snorkling, dykkerkurser, SUP-board og kano, ligesom resortet også arrangere ture i regionen med fokus på vin og det sardiske køkken.

Om aftenen kan I glæde jer til at vende hjem – hvis I overhovedet har forladt resortet – til stemningsfulde aftener, der kan nydes på tre skønne restauranter og tre barer med udsigt til haverne, havet, den oplyste pool og resortets fredfyldte dam med kvækkende frøer.  

Spa, pool, tennis og mere

Fra is-vandfald og tyrkisk bad til dampbad, opvarmet pool og fire skønne massagerum, inviterer til Abi Spa til fredfyldte stunder med et stort udvalg af krops- og ansigtsbehandlinger. I kan reservere en plads på resortets Private Spa, hvor I har jeres helt ege spaområde med sauna, tyrkisk bad, en dobbeltseng til massage og en aflukket have med udendørs jacuzzi og liggestole.

Abi d’Oru har også et fitnesscenter, en fodboldbane og to tennisbaner – foruden to små butikker.

Italiensk og sardisk gastronomi – og tre barer

Abi d’Oru har tre restauranter og tre barer:

Marinella er resortets fiskerestaurant – til frokost kan I glæde jer til et vidunderligt udvalg af pastaretter med fisk og skaldyr ledsaget af forretter og hovedretter med dagens friske fangst. Om aftenen skruer køkkenet lidt op for det finere køkken med udsøgte fisk- og skaldyrsmenuer.

Tzia Maria inviterer til det traditionelle, sardiske køkken med lokale råvarer og specialiteter – for ikke at nævne udsøgte, lokale vine fra Sardiniens bedste vinproducenter.  

Mediterraneo er resortets charmerende samlingssted og bankende hjerte. Den familievenlige restaurant byder på skønne morgenmads- og middagsbuffeter med det bedste fra Middelhavets forskellige madtraditioner – med italiensk fortegn, naturligvis.

Abi d’Oru har derudover en pianolounge, Abi Lounge Bar, på terrassen ved siden af lobbyen, mens strandbaren Bar Marinella sørger for afslappet stemning og kolde drinks på stranden. Sidst, men ikke mindst finder I Pool Bar ved poolen, hvor I hele dagen kan nyde drinks, snacks og lette anretninger.

Kids Club med børnepool og børnerestaurant

Bee Happy Kids Club er resortets børneklub, hvor de små kan glæde sig til alt fra kreative værksteder, sport, legeplads og en børnepool – og allervigtigst et professionelt og nærværende personale. Børneklubben har også en Kid's Restaurant, der serverer frokost og middag (tilkøb), ligesom klubben løbende arrangere særlige events for børn i forskellige aldre.

Luksuriøse værelser og suiter

Abi d’Oru har i alt 130 værelser, der fordeler sig på 9 værelseskategorier – med enten patio og balkon samt hel eller delvis havudsigt.  

Værelserne er lyst og mordene indrettet med skønne sardiske indslag i form af malerier, og smukke tæpper og tekstiler, der tager afsæt i traditioner fra tekstilproducenterne i den lokale landsby Samugheo.

Vi anbefaler bl.a. følgende værelser:

Deluxe Room (28 – 30 m2): Elegante værelser på første eller anden sal med vidunderlig havudsigt. I kan vælge mellem værelser med en dobbeltseng eller to enkeltsenge - nogle har en sovesofa med plads til 3 personer, så I kan være 2 voksne + 1 barn.

Junior Suite (40-45 kvm): Rummelige suiter i ét plan med en større, møbleret balkon med havudsigt, dobbeltseng og en sovesofa, der kan laves om til to enkeltsenge. Plads til 4 personer.

Alle værelseskategorier har aircondition, tv, Wi-Fi, minibar og Illy-kaffemaskiner. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

XL Italy Sardinia Abi D'oru Beach Hotel And Spa Restaurant Strand
XL Italy Sardinia Abi D'oru Beach Hotel And Spa Piscina 2023 (6)
XL Italy Sardinia Abi D'oru Beach Hotel And Spa FC Abi D'oru Stanza Campione 2023 Room Type Deluxe

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Italy Sardinia Abi D'oru Beach Hotel And Spa 11 Bella
Italien, Europa

Glæd jer til

Fantastisk hvid strand og krystalklart vand

Charmerende hotel med historie og atmosfære

Ægte italiensk og sardisk gastronomi

Luksuriøse værelser og suiter

Sardiniens smukke natur og hyggelige kystbyer

Tal med ekspert

Vi skræddersyer rejser til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.