XL Italy Sicily Hotel Villa Sant Andrea Close Up Hotel Facade Beach
Taormina Mare, Italien

Belmond Villa Sant'Andrea

Siciliansk luksus ved privat strand på Sicilien

Ved en privat strand ved en af de smukkeste kystlinjer i Italien ligger Villa Sant'Andrea 5+*. Hotellet er ejet af Belmond Hotels - et de mest eksklusive kvalitetsstempler, man kan få. Ud over det legendariske Orient Express-luksustog, ejer Belmond-kæden udvalgte luksushoteller over hele verden.

Fra aristokrati til hotel

Hotellets smukke rammer blev skabt af en velhavende, italiensk familie tilbage i 1830. Her i den smukke bugt kunne de sidde under pinjetræerne og nyde udsigten over det dybblå hav.

Dengang tog det dog nok lidt mere end 3 minutter at komme op til charmerende Taormina på klippetoppen oven for hotellet. I dag kan I nyde turen derop i kabelbane.

XL Italy Sicily Hotel Villa Sant Andrea Exterior Palmtrees Lounge Outdoor
Godfather Tour From Taormina
XL Italy Sicily Hotel Villa Sant Andrea Aerial View Bay

Den smukke Mazarró-bugt

Belmond Villa Sant’Andrea ligger som nævnt lige ud til Mazzarò-bugten med fabelagtig udsigt over vandet. Her har hotellet sin private strand med solstole, parasoller og håndklæder til hotellets gæster. Strandbaren serverer cocktails, smoothies og snacks.

Ud til stranden ligger også hotellets infinity swimming pool, hvor man kan hænge på poolkanten og nyde den smukke udsigt mod havet og kysten. Og kysten er utrolig smuk med mange grotter, bl.a. Grotta Azzurra, der kan besøges med båd.

Om sommeren tilbyder hotellet netop en betagende bådtur langs kysten. Den er gratis for hotellets gæster.

Fælles faciliteter med Belmond Grand Hotel Timeo

Som gæst på Belmond Villa Sant' Andrea kan I også benytte restauranter, barer og swimmingpools på eksklusive Belmond Grand Hotel Timeo i centrum af Taormina lige ved det græske amfiteater. Dejligt at vide, hvis man bliver sulten eller får det varmt på en bytur.

XL Italy Sicily Hotel Villa Sant Andrea Breakfast With Sea View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser og suiter

Belmond Villa Sant’Andrea har 60 elegante værelser og suiter, de fleste med udsigt over Mazzarò-bugten.

De fleste værelser har også balkoner eller terrasser. Her er borde og stole, så morgenmaden kan nydes her, hvis I ønsker det. Og en drink, når solen går ned til cikadernes koncert. Familier kan med fordel bede om connecting rooms.

Garden View Room

Værelser præget af elegance og komfort. Udsigt over haven eller gården fra vindue eller balkon. Smukt marmorbadeværelse.

Superior sea View Room

Elegance, fred og komfort i smukt indrettede værelser. Skøn udsigt over Mazzarò-bugten fra enten vindue eller fransk altan. Smukt marmorbadeværelse.

Deluxe Sea View Room with Balcony or Terrace

Igen super elegante værelser med smukt dekoreret marmorbadeværlse. Nyd udsigten over bugten fra enten jeres private balkon eller terrasse.

Superior Sea View Junior Suite with Balcony

Den største komfort med siddeområde, stort soveværelse med king-siza eller dobbeltseng, stort marmorbadeværelse og fantastisk udsigt over Mazzarò-bugten fra balkonen.

Suite Superior

Stor suite med panoramaudsigt over de smukke haver. Nyd det overdådige badeværelse med separat brus og badekar. Det elegante siddeområde er adskilt fra soveværelset.

Deluxe Sea View Suite with Balcony

Vidunderlige suiter med kæmpe terasse og mageløs udsigt mod Mazzarò-bugten. Det storslåede, separate siddeområde er et perfekt sted at slappe af. Her er overdådige badeværelser med brus, badekar og dobbelt vask.

Presidential Suite

Den mest overdådige suite på hotellet. Stor terrasse med vidunderlig gazebo, sofa, stole og solsenge. Sæt jer og nyd udsigten over Mazzarò-bugten.

Indenfor er det store siddeområde adskilt fra soveværelset. Det store badeværelse har brusekabine, badekar og dobbelt vask.

 

Ovenstående er et udvalg af værelser, men her findes flere - sågar et værelse med egen pool. Spørg jeres rejserådgiver efter det helt rigtige værelse for jer.

Restaurant Oliviero

Hotellets restaurant Oliviero er berømt for sin friske seafood og de mange, smagfulde specialiteter fra det traditionelle Middelhavskøkken, der her ofte lige har fået et innovativt twist. Alt er skabt på de friskeste råvarer.

De gastronomiske udfoldelser nydes under havens pinjetræer med riomantisk panoramaudsigt over strand og hav.

Børn på Belmond Villa Sant'Andrea

I er i Italien. De elsker børn. Også på Belmond Villa Sant’Andrea. Og I mærker det fra det øjeblik, hvor I træder ind ad døren, hvor børnene får en særlig velkomstpakke.

Den subtropiske have, poolen og stranden er i sig selv et eventyr for børn – tænk ikke på at tage skovl, spand m.m. med, det er klar på stranden.

Oveni er der masser at lave i hotellets Kids Club. Hotellet kan også arrangere flere udflugter skabt til familier. Der er også særlige børnemenuer.

Håndplukkede til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.