Xl Italy Orient Express Departure
Oplevelse i Italien

Orientekspressen fra Paris til Venedig

Træd ind i magien og historien

The Venice Simplon-Orient-Express er luksustoget, som alle andre luksustog måler sig op mod. Det er det eneste ene - og et ikon for historiens vingesus og svundne tiders klasse. Stig ombord i Paris, tag et glas champagne og lad jer henføre til eventyret hele vejen til Venedig.

Venice Simplon-Orient-Express, i folkemunde Orientekspressen, er berømt for sin stil, stemning, service og gastronomi. Orientekspressen gør simpelthen det at rejse til en kunstart fra det øjeblik, I bliver budt velkommen af den ikoniske steward i blå uniform og hvide handsker.

I fodsporene på stjerner og statsmænd

Det er ikke uden grund, at forfattere og filmskabere har lagt scener og hele handlinger i disse luksuriøse rammer, for det at træde ind i Orientekspressen er som at træde ind på en scene i en svunden tid.

007 har været her. Hercule Poirot også. Og i den virkelige verden er listen over stjerner og statsmænd uendelig fra Tolstoy og Trotsky til spionen Mata Hari. Nu er det jeres tur.

Romantisk togrejse gennem Europa

Det første Orient Express-tog kørte afsted 4. oktober 1883. Dengang var strækningen fra Paris til Konstantinopel (Istanbul), og selv om komforten naturligvis er en anden i dag, så er hele historien og den glamourøse stemning den samme, når I kører med Orientekspressen.

Det gælder indretningen i smuk art deco skabt af poleret træ udsmykket med intarsia, fornemme tekstiler på polstrede møbler og en enestående elegance og detaljerigdom fra lamper til lofter. Og det gælder i alt fra service til underholdning. Og så har vi endnu ikke nævnt den fortrinlige gastronomi!

Det skal I opleve

Gastronomi i tre restauranter

Når I tager på togrejse med The Venice Simplon-Orient-Express, er alle måltider inkluderet, og I kan se frem til gastronomi på højt niveau. Sølvbestik, krystalglas, porcelæn ... alt er, som det skal være på en fornem restaurant. Inklusiv tjenerne i hvide jakker med guldknapper. Som man gjorde det den gang – og stadig gør det i dag på de bedste steder.

Orientekspressen har tre restaurantvogne, vogn 4095 L’Oriental med orientalsk indretning fra 1927, vogn 4110 Etoile du Nord fra 1926 og vogn 4141 Côte d’Azur fra 1929, der oprindeligt fungerede som førsteklassesvogn ved Cote d’Azur Pullman Express. Nyd glaspanelerne i denne! Jeres steward hjælper med at reservere bord til jer.

Vælg mellem forskellige kupéer

Der er flere kategorier af kupeer på Orientekspressen fra enkeltværelser til overdådige suiter med stor dobbeltseng, lounge og eget badeværelse.

Nyhavn Rejser anbefaler Double Cabin, som om dagen er en smuk kupé med sofa og et lille bord. Om aftenen omdanner jeres steward sofaen til en køjeseng, mens I spiser aftensmad. Der er håndvask med varmt og koldt vand. Der er wi-fi og aircondition.

Er der dresscode ombord?

Orientekspressen er en scene, hvor alt afhænger af, om gæsterne spiller med. Men tro os, I bliver grebet af stemningen fra første færd, så I kan slet ikke lade være. Men for at sikre fornemmelsen af glamour og elegance, er der dress code.

Om dagen betyder det ”smart casual”, mens I om aftenen dresser op til fest. Herrerne har jakke og slips, og bliv ikke overrasket, hvis I ser et par i smoking til ham og lang kjole til hende. Tilsat et par perler og diamanter. I ved, hvad der får jer til at føle jer bedst tilpas, men tag det pæne tøj med. 

Paris til Venedig med en overnatning ombord

I samme øjeblik, I træder ind ad døren, bliver I henført til en anden tid. I begynder med en velkomstdrink, typisk bobler. Herfra kan I læne jer tilbage og bare nyde jeres togrejse krydret med besøg i baren og drinks akkompagneret af stemningsfuld live musik, en 3-retters frokost og 4-retters middag i restauranten.

Undervejs er der også Afternoon Tea med petits fours, mens jeres skønne morgenmad serveres i jeres kupé. 

Lad jer opsluge af atmosfæren, nyd hvert sekund og glem alt om verden udenfor - ud over at nyde udsigten til smukke landskaber og charmerende byer hele vejen.

Andre ruter gennem Europa

Paris til Venedig er den ikoniske rute, men der findes mange flere muligheder.

I kan f.eks. vælge Brussel til Verona, Paris til Budapest og Geneve til Insbruck i stedet. Amsterdam til Venedig er også en mulighed, men der er især mange spændende ruter til og fra Paris.  

I kan selvfølgelig også tage et af de ultimative 6 dages eventyr fra henholdsvis Paris til Istanbul eller Istanbul til Venedig.

Mulighederne er mange, men vi guider jer igennem, så vi sammen finder den helt rigtige rute for jer.

Håndplukkede rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

Xl Italy Orient Express VSOE Train Personal
Italien, Europa

Glæd jer til

Start i Paris på ikoniske Hotel Lancaster Champs Elysees 5*

Mærk historiens vingesus og svundne tiders klasse på The Venice Simplon-Orient-Express.

Nyd champagne og petits fours, mens I glider gennem Europa

Gastronomi og service i verdensklasse inkl. morgenmad, frokost og middag

Luksuriøs finale på Belmond Hotel Cipriani i Venedig

Team Italien

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.