XL Italy Sardinia Romazzino, A Belmond Hotel ROM EXT 05
Porto Cervo, Sardinien

Romazzino, A Belmond Hotel

Sardiniens ikoniske luksusperle på Costa Smeralda

Velkommen til Belmonds vidunderlige verden på Sardinien. Vågn op til lyden af bølgerne, der slår mod kysten. Romazzino ligger lige ud til havet i en privat bugt på Sardiniens skønne Costa Smeralda. I bor i lyse værelser eller suiter og kan se frem til personlig service, spa, svalende pools og italiensk gastronomi.

Det kan I se frem til

En strandoase på den glamourøse nordøstkyst

Luksusresort for familier og par

Se frem til et vidunderligt ophold i lyse værelser, suiter og villaer, hvor både par og familier er hjerteligt velkomne. Det ikoniske resort er designet af den italienske arkitekt Michele Busiri Vici i 1960’erne og blev i 2023 overtaget af den eksklusive Belmond hotelkæde. Romazzino åbner efter fuldendt renovering i maj 2024.

Svalende pools og privat strand

Sip en kølig cocktail og snup et dyp i en af resortets to pools med udsigt over Romazzino Bay eller lyt til bølgernes blide trillen ved hotellets sandstrand.

Loungebar og restaurant

Trænger I til et øjeblik i skyggen i løbet af dagen er loungebaren et skønt sted at svale af med en kold juice eller cocktail. I restauranten, kan I se frem til en udsøgt morgenmad, lidt fra grillen til frokost og et autentisk middelhavskøkken med friskfanget skaldyr om aftenen.

Fitness til lands og vands

Start dagen med morgenyoga i Romazzinos smukt anlagte have, løb langs kyststrækningens stier, tag et slag tennis, book en time med en personlig træner eller rid til hest gennem Sardiniens skønne landskab. I har også mulighed for både at windsurfe, paddleboarde, dykke og sejle i kajak. Er I til golf, ligger Pevero Golf Club kun 5 km fra hotellet. I kan også glide gennem det krystalklare hav på et af resortets windsurfing- eller paddleboards eller booke en dykning.

Tæt på oplevelser, væk fra mængden

Søger I et afbræk fra strandlivet, så er Sardinien perfekt til udflugter. Blot 14 min. kørsel fra Romazzino ligger feriebyen Porto Cervo, som er berømt for sin yacht-marina, designerbutikker, natklubber og restauranter. Det er hurtigt at komme til hotellet, det ligger ca. 30 km fra Olbia lufthavn og 160 km fra Alghero lufthavn.

Børneklub

The Toy Club aktiverer børn i aldersgruppen 3-7 år i løbet af dagen med indendørs- og udendørsaktiviteter. Ser I frem til behandlinger i spaen eller vil på en børnefri udflugt, så kan babysitting bookes mod et tillæg.

Værelse, suite eller poolvilla?

Ønsker I at bo med have- eller havudsigt og egen terrasse eller balkon? Resortet har 77 rummelige værelser, 12 suiter og 6 villaer, alle holdt i et lyst og klassisk italiensk design i afstemte farver. Nogle af suiterne har separat badekar. Er I afsted på generationsrejse kan poolvillaerne på henholdsvis tre eller fem værelser endda bookes med privat butler, kok og barnepige.

Tal med ekspert

Vi skræddersyer rejser til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.