• Klar til afgang med Orientekspressen i London
 • En kupe om bord på Orientekspressen er både komfortabel og smagfuldt indrettet
 • 4-retters menu, krystalglas og sølvbestik om bord på Orientekspressen

London, Venedig og historiske Orientekspressen

Magisk togrejse kombineret med 2 nætters stilfuld luksus i London og Venedig, fra 44.000 kr.

Glæd jer til:

Legendariske Hotel The Ritz i London

Historisk atmosfære på The Orient Express

Nyd champagne, mens Europa glider forbi

Gastronomi og service i verdensklasse på Orientekspressen

Luksuriøs finale på Belmond Hotel Cipriani i Venedig

Læs mere

Skal I fejre en særlig anledning, eller trænger I bare til et romantisk eventyr, så tag på togrejse med Orientekspressen og oplev en verden svøbt ind i historie og luksus. En verden, hvor stewards med hvide handsker serverer champagne til togets elegante gæster, mens Europa glider forbi.

Denne rejse er til jer, der vil forkæle jer selv med et eventyr uden lige. Med luksu og gastronomi. Og med den fred, en togrejse giver krydret med den magi, der fylder The Venice Simplon-Orient-Express, Orientekspressen. 

START PÅ THE RITZ I LONDON

I flyver fra København til London, hvor det luksuriøse eventyr starter med to overnatninger på det legendariske Hotel The Ritz 5*. Ligesom Orientekspressen er The Ritz indhyllet i elegance fra en svunden tid. Nyd den vidunderllige atmosfære på hotellet og Londons unikke udbud af shopping, teatre og museer i to dage, inden I starter på jeres togrejse.

The Venice Simplon-Orient-Express

The Venice Simplon-Orient-Express - eller bare Orientekspressen - er et luksuriøst ikon for alle, der elsker togrejser. Når det kommer til historie og atmosfære, er der ingen over eller ved siden af. At træde indenfor er som at træde tilbage til en gylden tid omgivet af skønhed, gastronomi og sublim service. Jeres steward er i den ikoniske blå uniform med hvide handsker, og tjenerne i de tre restaurantvogne har hvide jakker med guldknapper. 

I dresser selv op til aftensmaden og nyder at være en del af magien. Før Den Engelske Kanal kører i med luksutoget Belmond British Pullman. På den anden side af kanalen venter The Venice Simplon-Orient-Express. Glæd jer til udsigt til byer og landskaber - blandt andet gennem Alperne i Østrig. 

Gastronomisk frokost og middag

Under rejsen fra London får I serveret en 3-retters brunch, 4-retters aftensmad, 3-retters frokost og Afternoon Tea. 

Finale på Belmond Hotel Cipriani i Venedig

Man kunne frygte, hvordan det er at stige ud i den virkelige verden igen. For at forlænge magien og gøre overgangen blid, er sidste afsnit i eventyret det verdensberømte Belmond Hotel Cipriani 5*, der ligger ud til lagunen på spidsen af øen Giudecca ud for hjertet af Venedig. I træder igen ind i en verden for sig, hvor romantik, sjæl og charme fylder de smukke rum. Og igen mærker I, hvad ægte og dybfølt service vil sige. Fra hotellet har I ugenert udsigt til lagunen og dogepaladset, som kun er 4 minutter væk i hotellets smukke båd.

Efter 2 overnatninger på dette hotel, der er en rejse værd i sig selv, flyver I hjem til Danmark.

Andre ruter

I kan vælge at gøre ovenstående rejse i omvendt rækkefølge, så I flyver til Venedig, bor på Cipriani og kører med The Venice Simplon-Orient-Express fra Venedig til London.

Det er ligeledes muligt at starte eller slutte rejsen i Paris. Herfra er der først afgang hen på aftenen, så det er muligt at flyve ind samme dag og "nøjes med togrejsen og opholdet på Cipriani.

Der er ugentlige afgange det meste af året på disse klassiske ruter. Derudover er der i løbet af året også få særruter til Prag, Budapest og Wien og ikke mindst de to ultimative 6 dages eventyr fra henholdsvis Paris til Istanbul og Istanbul til Venedig.

START PÅ THE RITZ I LONDON

I flyver fra København til London, hvor det luksuriøse eventyr starter med to overnatninger på det legendariske Hotel The Ritz 5*. Ligesom Orientekspressen er The Ritz indhyllet i elegance fra en svunden tid. Nyd den vidunderllige atmosfære på hotellet og Londons unikke udbud af shopping, teatre og museer i to dage, inden I starter på jeres togrejse

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Orientekspressen fra London til Venedig
RejseperiodeDobbeltEnkelt
21.04.21 - 30.04.2143.000-46.00057.000-62.000
01.05.21 - 31.10.2151.000-54.00065.000-70.000
01.11.21 - 12.11.2143.000-45.00057.000-59.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Mette Nielsen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-London / Venedig-København
 • Lufthavnsskatter
 • 2 overnatninger i London på The Ritz 5* i et Queen Superior Room, inkl. morgenmad
 • 1 overnatning om bord på The Venice Simplon-Orient-Express i double cabin
 • Fuld forplejning - table d’hôte måltider - på toget
 • 2 overnatninger i Venedig på Belmond Hotel Cipriani 5*, inkl. morgenmad.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer
 • Transport til/fra lufthavne og togstationer

Bemærk

 • Der vil være tillæg for ophold på Cipriani i forbindelse med særlige begivenheder som fx Bienale og Filmfestivalen
 • Ved afrejse fra Cipriani skal der betales en lokal city tax på EUR 5 pr. person pr. nat