Xl Italy Orient Express VSOE Legs Before Aboard Train

Fra Paris til Venedig med Orientekspressen

Fra Paris til Venedig med Orientekspressen

Kontakt Maria

Tlf. 33 320 320

To dages eventyrlig togrejse med finale på Belmond Hotel Cipriani 5* i Venedig

Skal I fejre en særlig anledning, eller trænger I bare til et romantisk eventyr, så tag på togrejse med Orientekspressen og oplev en verden svøbt ind i historie og luksus. En verden, hvor stewards med hvide handsker serverer champagne til togets elegante gæster, mens Europa glider forbi.

Togrejsen fra Paris til Venedig inkluderer en overnatning ombord på The Venice Simplon-Orient-Express.

Glæd jer til

 • Start i Paris på ikoniske Hotel Lancaster Champs Elysees 5*
 • Mærk historiens vingesus og svundne tiders klasse på The Venice Simplon-Orient-Express.
 • Nyd champagne og petits fours, mens I glider gennem Europa
 • Gastronomi og service i verdensklasse inkl. morgenmad, frokost og middag
 • Luksuriøs finale på Belmond Hotel Cipriani i Venedig

Velkommen til verdens mest ikoniske togrejse

The Venice Simplon-Orient-Express

The Venice Simplon-Orient-Express - eller bare Orientekspressen - er et luksuriøst ikon for alle, der elsker togrejser. Når det kommer til historie og atmosfære, er der ingen over eller ved siden af. At træde indenfor er som at træde tilbage til en gylden tid omgivet af skønhed, gastronomi og sublim service. Jeres steward er i den ikoniske blå uniform med hvide handsker, og tjenerne i de tre restaurantvogne har hvide jakker med guldknapper. 

I dresser selv op til aftensmaden og nyder at være en del af magien. På den anden side af kanalen venter The Venice Simplon-Orient-Express. Glæd jer til udsigt til byer og landskaber - blandt andet gennem Alperne i Østrig. 

Gastronomisk frokost og middag

Under rejsen fra London får I serveret en velkomstglas med bobler, 3-retters frokost, te/kaffe med petits fours, 4-retters middag med ostebord og en skøn morgenmand, der bringes til jeres togkupé.

Start i Paris på Hotel Lancaster Champs Elysees 5*

I flyver fra København til Paris, hvor det luksuriøse eventyr starter med to overnatninger på det legendariske Hotel Lancaster Champs Elysees 5*, der ligger i et af de aboslut mest chikke kvarterer i Paris.

Ligesom Orientekspressen er hotellet indhyllet i den særlige elegance, som hører til en svunden tid. Nyd den vidunderllige og kunsteriske atmosfære, der trækker tråde tilbage til hotellets tidligere gæster som Marlene Dietrich, Grace Kelly og Greta Garbo - Hotel Lancaster Champs Elysees 5* tilhørte i 1800-tallet en spansk aristokrat og blev siden til et ikonisk hotel og trækplaster for kendte og kongelige i de brølende 20'eres Paris.

Hotellet 45 værelser og 11 suiter ligger langs snoede korridorer - de er alle lyse og smukke med høje vinduer, udsigt til gaden eller haven og et stilfuldt interiør, der passer perfekt til palæets historie. Antikke genstande, forgyldte rammer og originale detaljer som gamle pejse og parketgulve har fået nyt liv med nøje udvalgte møbler, fantasifulde gulvtæpper og en afmålt farvepalet af grå og cremefarvede nuanver med strejg af lyserødt og gult. Vi elsker det. 

Finale på Belmond Hotel Cipriani i Venedig

Man kunne frygte, hvordan det er at stige ud i den virkelige verden igen. For at forlænge magien og gøre overgangen blid, er sidste afsnit i eventyret det verdensberømte Belmond Hotel Cipriani 5*, der ligger ud til lagunen på spidsen af øen Giudecca ud for hjertet af Venedig. I træder igen ind i en verden for sig, hvor romantik, sjæl og charme fylder de smukke rum. Og igen mærker I, hvad ægte og dybfølt service vil sige. Fra hotellet har I ugenert udsigt til lagunen og dogepaladset, som kun er 4 minutter væk i hotellets smukke båd.

Efter 2 overnatninger på dette hotel, der er en rejse værd i sig selv, flyver I hjem til Danmark.

I kan også starte i London eller Venedig - og vælge mellem flere ruter

I dette rejseforslag begynder eventyret I Paris, men I kan f.eks. også starte i London, hvorfra i rejser til Paris med Eurostar-toget. I stiger ombord på Orientekspressen i Paris.

I kan vælge at gøre rejse i omvendt rækkefølge, så I flyver til Venedig, bor på Cipriani og kører med The Venice Simplon-Orient-Express fra Venedig til Paris.

Som noget nyt har I et væld af spændende ruter at vælge i mellem. Brussel til Verona, Paris til Budapest og Geneve til Insbruck. Ikke mindst de to ultimative 6 dages eventyr fra henholdsvis Paris til Istanbul og Istanbul til Venedig.

Hør jeres rejserådgiver om alle mulighederne for en togrejse med Orientekspressen.

Håndplukket med hjertet

Det skal I opleve på jeres rejse

Fra de største højdepunkter til de små øjeblikke og autentiske oplevelser, der ofte gør mest indtryk. På jeres præmisser og væk fra mængderne. Det er eventyret med Nyhavn Rejser. En rejse der fortryller verden på ny og bringer jer helt ind i magien.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-London / Venedig-København
 • Lufthavnsskatter
 • 1 overnatning om bord på The Venice Simplon-Orient-Express i double cabin
 • Fuld forplejning - table d’hôte måltider - på toget
 • 2 overnatninger i Venedig på Belmond Hotel Cipriani 5*, Superior Room w/private patio, inkl. morgenmad

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Drikkevarer
 • Transport til/fra lufthavne og togstationer
 • Lokale miljøskatter: miljøskatten Levy er optil 8 eur pr. person pr. nat (for 13 år og opefter)

Bemærk

Vi oplever stor efterspørgsel på pladser i 2024, og vi tager derfor forbehold for priser og pladser. Ring til jeres rejserådgiver og hør nærmere.

 

 • Der vil være tillæg for ophold på Cipriani i forbindelse med særlige begivenheder som fx Bienale og Filmfestivalen
 • Ved afrejse fra Cipriani skal der betales en lokal city tax på EUR 5 pr. person pr. nat
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i England og Italien. De elsker landene og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.