Xl Italy Puglia Masseria Torre Maizza Pool Sunbeds

Romantisk eventyr i Apulien

Romantisk eventyr i Apulien

5 dage fra 19.000 kr.

Oplev Apulien på suveræne Masseria Torre Maizza 5*+ inkl. egen bil

Glæd jer til det ultimative romantiske getaway for to til Apulien, hvor I bor på vidunderlige Masseria Torre Maizza og tilmed har egen bil, så I frit kan tage på opdagelse i dét, som ganske enkelt må siges at være et af de skønneste hjørner af Italien.

Romantik og fredfyldt luksus i Apulien

På denne romantiske rejse for to, bor I på vidunderlige Masseria Torre Maizza 5+*, som har til huse i en historisk masseria (befæstet landsted) fra 1600-tallet. Glæd jer til de mest pragtfulde, landlige omgivelser, en fabelagtig pool, udsøgt gastronomi, en lille spa - samt et væld af aktiviteter, fra golf til vandsport ved hotellets private strand og Beach Club.

Og så har I naturligvis egen bil, så I frit kan udforske Apuliens solrige kyster, skønne dale og utallige charmerende byer. Det kan ikke gøres bedre.

Glæd jer til

 • Landlig charme og fredfyldt luksus for to
 • Et fabelagtigt Superior Room på Masseria Torre Maizza 5+*
 • Skøn pool, strand og udsøgt gastronomi
 • Egen bil og frihed til at udforske Apulien
 • Golf, vandsport, sejlture og mange flere aktiviteter
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Udforsk det autentiske Syditalien

Apulien er for alvor ved at finde vej til klubben af Italiens mest populære regioner. Her finder I alt det, som gør Italien til et af de mest forførende og romantiske lande i Europa – og ja, i verden. Og alligevel er Apulien både mere autentisk og uberørt, end Italiens mere besøgte nordlige regioner.

Her trives ”det gamle Italien” stadig med autentiske landsbyer, gamle kalkstensbyer med fabelagtig arkitektur og skønne landskaber af olivenlunde, frugtplantager og hvedemarker. For ikke at nævne Apuliens åbne, frie kyster – og et rustisk landkøkken, der mildest talt er vanedannende.

Men Apulien er også det moderne, kosmopolitiske og stilfulde Italien, som hele verden beundrer og elsker – med al sin selvsikkerhed og uimodståelige charme. Glæd jer til vidunderlige, charmerende byer som Bari, Brindisi og ikke mindst Lecce – Syditaliens Firenze – hvis barokke gader gemmer på et væld af hippe vinbarer, lokale restauranter og fashionable butikker.

Tæt på Apuliens historiske byer

Og så har vi ikke engang nævnt alle de mere kendte – og aldeles skønne - regionale højdepunkter. Jeres hotel er perfekt placeret til at udforske Apuliens mange højdepunkter. Det tager f.eks. 40 min at køre til Brindisi og 1 time at køre til Lecce, mens I tættere på hotellet bl.a. finder skønne Monopoli (20 min), verdensarvsbyen Alberobello (30 min) og ”den runde vinby” Locorotondo (20 min). Og det er kun begyndelsen.

Direkte fly til Bari i Apulien

I flyver fra Danmark til Bari, hvor jeres bil venter i lufthavnen. Herfra tager det mindre end en time, at køre den smukke tur langs kysten til jeres hotel Masseria Torre Maizza 5+*.

Vi skræddersyer jeres rejse til Apulien

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Måske I vil forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt i Apulien? Tal med jeres rejserådgiver, som har mange gode forslag og står klar til at skræddersy den rejse til Apulien, som opfylder netop jeres drømme.

Håndplukket til jer

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring til os vedrørende priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Bari t/r
 • Lufthavnsskatter
 • 6 dages billeje (VW Golf el. lign) inkl. fri km., skatter, afgifter og alle nødvendige forsikringer
 • 5 nætter på Masseria Torre Maizza 5+*, Savelletri. Deluxe Room med terasse og lille have, inkl. morgenmad
 • Adgang til Coccaro Beach Club, incl. shuttle service, solsenge, håndklæder etc.

Deluxe Room with Terrace & Garden

Pris per person ved 2 voksne
Romantisk eventyr i Apulien
RejseperiodeDobbelt
18.05.24 ‑ 31.05.2428.000‑30.000
01.06.24 ‑ 30.06.2433.000‑36.000
01.07.24 ‑ 30.09.2436.000‑40.000
01.10.24 ‑ 14.10.2430.000‑32.000
15.10.24 ‑ 02.11.2418.000‑21.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestilling- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat på 5 euro pr. person pr. dag. Betales direkte til hotellet
 • Lokale miljøskatter: miljøskatten Levy er optil 8 eur pr. person pr. nat (for 13 år og opefter)
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Italien

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Italien. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.