Xl Laos Satri House Exterior Aerial
Luang Prabang, Laos

Satri House

Forførende boutique-hotel med royale aner

I er i kongernes by Luang Prabang, så hvad er mere oplagt end at bo i et royalt barndomshjem, omgivet af tropehaver, to pools og underspillet pragt, når det er allerbedst. På Satri House går fransk kolonitid, laotisk kongehistorie og fri fantasi op i en højere enhed - stilfuldt, elegant og på alle måder forførende. 

Royalt barndomshjem i hjertet af Luang Prabang

Satri House er det gamle Indokina, når det er bedst. Skjult bag tropehaver og vanddamme, finder I den prægtige, hvidkalkede kolonitidsbygning, som i begyndelsen af 1900-tallet var barndomshjem for ”Den røde prins” og Laos' første præsident, Prins Souphanavong.

Hotellets hovedbygning er at finde på Unesco´s verdensarvsliste og er siden blevet omhyggeligt renoveret og udbygget – resultatet er en forførende og eklektisk tidslomme, som på suveræn vis kombinerer arven fra den franske kolonitid med fornem laotisk arkitektur og træhåndværk. 

Satri House ligger i et roligt villakvarter, og det tager kun 10 min gå til Luang Prabangs skønne natmarked og 20 min til kongepaladset, Phousi-bakken og den historiske halvø, hvor I bl.a. finder flere af byens ældste templer og klostre. 

Historiens vingesus og forførende fantasi

Grandiøs og hjemlig på én og samme tid. Det kan virke som en nærmest umulig balance, men på Satri House lykkes det til fulde og helt ubesværet. 

Og en ting er sikkert: I bliver indhyllet i fordums magi samme øjeblik, I træder ind i de tropiske haver. Her øjner I hurtigt de to skønne kolonitidshuse, som er indbyrdes forbundet af labyrintgange, genveje, bagveje og frodige haver. Man forvilder sig nemt og det er fortryllende.

Indenfor venter hvidkalkede vægge med orange og indigoblå nicher, fritlagte træbjælker, Art Deco-møbler i tropisk træ, ventilatorer i krom, gamle fotografier og antikke statuer. Det er en rammende hyldest til en svunden tid, tilsat lidt fri fantasi og spontan livsglæde.   

Xl Laos Satri House Deluxe Room
Xl Laos Satri House Spa
Xl Laos Satri House Restaurant
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

2 pools, spa og laotisk køkken

I de skønne tropiske haver, finder I to pools, hvoraf den ene ligger i skyggen af den oprindelige kongebolig og den anden ligger ved hotellets lille spa, som bl.a. byder på en jacuzzi og et dampbad med naturlige olier. 

I Satri House Restaurant, kan I nyde laotiske og internationale retter med fokus på lokal grillet fisk fra Mekong-floden og et lille udvalg af lokale Luang Prabang-specialiteter. 

31 værelser - hør mere med jeres rejserådgiver

Satri House har 31 værelser fordelt på 3 værelseskategorier: Deluxe Rooms, Junior Suites og Satri House Suites. I de rummelige og luksuriøse værelser, finder I enten mørke trægulve eller kølige flisegulve, klassiske og Art Deco-træmøbler samt himmelsenge med henslængte myggenet.

Det hele er stilfuldt og enkelt indrettet med luftige og drømmende, hvide gardiner, skønne gamle fotografier, traditionelle tekstiler og vintage telefoner. Og så er der ikke to værelser, der er ens.

Alle værelserne har Wi-Fi, aircondition, minibar – og tv, såfremt det ønskes. Hør mere med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Laos

Alt på denne rejse til Laos kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Laos.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.