Xl Malaysia Georgetown Muntri Grove Deluxe King Room Living Area
Georgetown, Malaysia

Muntri Grove

Stilfuldt boutiquehotel med pool på tagterrassen

Muntri Grove er som en lille, frodig oase i Georgetowns gamle bydel, hvorfra I har gåaftand til alt. Nyd den stilfulde indretning på de rummelige værelser. Slap af ved poolen på tagterrassen og meget mere. Det oplagte valg for både par og familier.

Xl Malaysia Georgetown Muntri Grove Entrance
Xl Malaysia Georgetown Muntri Grove Deluxe King Room First Floor
Xl Malaysia Georgetown Muntri Grove Decoration

I hjertet af den gamle bydel

I finder Muntri Grove i hjertet af Georgetowns gamle bydel med sine stemningsfulde gader, smukke templer og historiske bygninger, som er på UNESCO’s liste over verdens kulturarv. Fra hotellet har I gåafstand til alt, og I finder flere restauranter lige rundt om hjørnet.

Lad Muntri Grove være den oase i byen, som I vender tilbage til efter oplevelsesrige timer i stemningsfulde Georgetown. En by, der er især er kendt for smagfulde de gadekøkkener og hippe caféer samt den unikke gadekunst, som pryder gadebilledet med moderne malerier, der vidner om Georgetowns nutid og fortid.

Xl Malaysia Georgetown Muntri Grove Courtyard
Xl Malaysia Georgetown Muntri Grove Breakfast Area
Xl Malaysia Georgetown Muntri Grove Deluxe King Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser med stilfulde linjer

Alle værelserne på Muntri Grove er ca. 40 m2 med soveværelse, stue og badeværelse. 

Værelserne i stueetagen har et stilfuldt udtryk med hvide flisegulve, smukke himmelsenge i teaktræ og nøje udvalgte detaljer såsom grønne puder. Det skaber en helt særlig, varm atmosfære i rummet, mens de store gulv til loft-vinduer med terrassedør sørger for et naturligt lys. Og sørger for direkte adgang til en fin, lille have med tropestemning.

Skal i bo i stueetagen eller på 1.sal?

Også værelserne på 1. salen har et moderne udtryk med flotte, mørke trægulve og møbler i teaktræ samt malerier og puder i varme farver, der skaber en indbydende, hjemlig stemning.

Brug for mere plads?

Rejser I med børn, er det muligt at få to tilstødende værelser med direkte dør imellem. Tal med jeres rejserådgiver om dette.

Pool på tagterrassen og hyggelige café

Muntri Grove har et skønt udendørsområde på tagterrassen, hvor I kan slappe af i solen og køle af med en dukkert i poolen.

Stemningsfulde terrassehuse med historie

På Muntri Grove bor I i lyse værelser, som ligger fordelt i ti anglo-kinesiske terrassehuse, hvis historie går helt tilbage til 1900-tallet. De blev i sin tid bygget til kvarterets arbejdere, der tjente de velhavende familier på Muntri Street.

I 2013 blev husene renoverede tro mod bygningens historie, charme og stil. Den hvide bygning med smukke træskodder i teaktræ stråler som en perle på Muntri Street, mens indretningen har et mere moderne udtryk med stilfulde linjer samt masser af lys og luft.

Vær opmærksom på at man ikke har inkluderet morgenmad, når man bor på Muntri Grove. Der er dog en cafe på hotellet og i de hyggelige gader rundt om hotellet, er der også masser af muligheder for at nyde sin morgenmad.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Malaysia. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.