Xl Malaysia Langkawi The Danna Aerial
Langkawi, Malaysia

The Danna

Værelser, suiter og enestående poolvillaer

The Danna på Langkawi er et moderne førsteklasses hotel indrettet med smukke strejf af kolonitid. Nyd især de fantastiske poolvillaer og en beliggenhed, der er perfekt i forhold til de største oplevelser på Langkawi. 

Udefra ligner The Danna måske ”bare” et moderne hotel, men træd inden for i den spektakulære lobby, så fornemmer I med det samme den særlige stemning blandt andet skabt af flotte udsmykninger, skinnende marmor, fornemme møbler og imponerende tæpper. Velkommen til The Danna.

Langkawi hotel med super beliggenhed

Langkawi inviterer til at udforske tæt regnskov, floder og mangrove, dybe grotter, mægtige kalkstensklipper og dagligdagens liv langs rismarkerne og i landsbyerne f.eks. på cykel. Her ligger The Danna fortrinligt, for I kan komme hurtigt til langt det meste uden at skulle kæmpe med uvejsomme veje. 

Tæt på Langkawis attraktioner

I bor lige ved Telega Harbour Marina, hvorfra I kan sejle til Ørnebugten, kalkstensklipper og øde sandstrande. I kan køre eller gå ca. 3 km til et af Langkawis mest kendte vandfald Telaga Tujuh, der også kaldes Seven Wells Waterfall for de syv naturlige pools i regnskoven (bedst i den våde tid). 

Nyhavn Rejser anbefaler villa med 60 m2 pool

Nyhavn Rejser kan især anbefale en Princess Beach Villa på 490 m2 i moderne indretning med egen strandhave og 60 m2 stor pool omgivet af solterrasser. Der er iPad mini, iPod dock og Bluetooth audio system samt 65” smart tv. Badeværelset har både brus og kar.

Når I bor i en villa, har I inkluderet ekstra snack for 2 om eftermiddagen, daglig op fyldning af minibar og 4 stykker vasketøj pr. dag.

Xl Malaysia Langkawi The Danna Planters Restaurant
Xl Malaysia Langkawi The Danna Duchess Suite
Xl Malaysia Langkawi The Danna Bay
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser, suiter og villaer på The Danna

The Danna har en mangfoldighed af muligheder, når det kommer til selve indkvarteringen.

Værelser

Vælg mellem Marina, Viceroy og Grand Viceroy med ekstra stor terrasse. 60 - 75 m2. Vi anbefaler ikke værelseskategorierne Merchant og Grand Merchant, da de ligger ud til vejen, og I skal kunne nyde jeres balkon.

Suiter

Countess Suite på 110 m2, Duches Suite på 110 m2 med plunge pool og Royal Imperial Suite på 600 m2 med to soveværelser og pool.

Poolvillaer

Princess Beach Villa på 490 m2 og Empress Beach Villa på 1080 m2 

Værelser og suiter har balkoner med udsigt til enten hav, marina, have eller frodige højdedrag, mens villaerne ligger vendt mod havet. Indretningen er lys og lækker, moderne rene linjer, men alligevel fyldt med lokal personlighed. Der er stort tv og inkluderet wi-fi og ”bubbly breakfast” for to personer.

Imponerende poolområde

I kan vende hjem til et skønt poolområde med en intet mindre end gigantisk infinitypool. Foran poolen er en have med plæner og palmer. Her kan I finde solstole og sækkestole at slænge jer i.  Bor I i en Princess Beach Villa, kan I endda kaste jer i en 60 m2 stor pool, der er jeres alene!

The Danna ligger også lige ud til en strand, der er fin, men forvent ikke samme bounty-stemning som det, I kan sejle til. Lufthavnen er mindre end 20 minutter væk. 

Restauranter på The Danna

Når sulten og tørsten melder sig, har The Danna tre restauranter og den spektakulære Verandah Lounge med cocktails. 

  • Planter’s serverer morgenmad og aftensmad med både det asiatiske og det europæiske køkken på menukortet. 
  • Terrace ligger lige ud til poolen med borde både inde og ude. Her serveres frokost og aftensmad med seafood og italienske fristelser fra pasta til pizza og sandwich.
  • Straits & Co er café med snacks, kager, kaffe og te

Spa og børneklub

Vil I forkæle jer selv ekstra, kan I forære jer selv en tur i spaen, der ligger på øverste etage ved siden af fitnesscentret, og børnene vil måske gerne se nærmere på børneklubben, hvor de er hjerteligt velkomne til at lege med. 

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Malaysia. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.