XL Malaysia Kuala Lumpur The Ruma SANTAI (1)
Kuala Lumpur, Malaysia

The RuMa

En smuk oase af fred

The RuMa er et hotel i Kulala Lumpur, der formår at fusionere fred og skønhed med perfekt beliggenhed. Det varme og afdæmpede design udstråler klasse i hver en detalje fra det smukke poolområde til indretning af værelser og suiter.

The RuMa ligger i Kuala Lumpurs Golden Triangle få minutters gang fra Kuala Lumpurs nok mest ikoniske attraktion, Petronas Twin Towers. Shopping i Suria KLCC og Bukit Bintang er også kun få minutters gang væk. Kort sagt: Perfekt beliggenhed, når I skal udforske Kuala Lumpur på en rejse til Malaysia. 

International og lokalt på samme tid

The RuMa er på alle måder et topmoderne hotel med al den komfort og alle de faciliteter, der hertil hører, men I er samtidig ikke i tvivl om de lokale rødder, når I ser på indretningen, der udstråler eksklusivitet, varme og ro med et strejf af kolonitid og med en fortrinlig brug af lys. 

Her er mønstre, der referer til de lokale saronger, søjler ved indgangen hentet i historiske private hjem og spændende detaljer i kobber fra lamper til hele lofter f.eks. i SEVEN Lobby Bar & Lounge hentyder til Malaysias historiske mineindustri. 

Overalt i indretningen er stor brug af naturmaterialer med lokal rattan og træ i smukke gulve, paneler og møbler. 

XL Malaysia Kuala Lumpur The Ruma UR SPA Treatment Room
XL Malaysia Kuala Lumpur The Ruma Deluxe Suite Daybed
XL Malaysia Kuala Lumpur The Ruma ATAS Modern Malaysian Eatery
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Restaurant og barer på The RuMa i Kuala Lumpur

The RuMas restaurant ATAS Modern Malaysian Eatery kommer I til ad den smukke spindeltrappe fra lobbyen. Her forfines det lokale køkken med håndplukkede råvarer. ATAS er åben til morgenmad, frokost og aftensmad. 

SEVEN Lobby Bar and Lounge ligger – ikke overraskende – i forbindelse med lobbyen og inviterer til drinks, cocktails og afternoon high tea. 

Endelig kan I nyde snacks og drinks i SANTAI Pool Bar and Lounge, både når I slikker sol ved poolen om dagen, og når lysene tændes i Kuala Lumpur skyline om aftenen. 

Wellness på sjette sal

The RuMa lægger stor vægt på personlig service og den enkeltes velbefindende. I mærker det overalt, men især hvis I tager elevatoren til sjette sal. 

Her træder I ud i en smuk lounge, hvorfra I kan træde direkte videre ud i den 25 meter lange pool, som man føler svæver i byen med fantastisk udsigt over The Golden Triangle i Kuala Lumpur. På samme etage finder I UR SPA, fitnessrum og frisør. Med andre ord: Sæt lidt tid af til forkælelse.

Værelser på The RuMa i Kuala Lumpur

The RuMa har 253 værelser og suiter, der alle er indrettet med samme elegance og varme som resten af hotellet. Nyhavn Rejser kan især anbefale følgende værelseskategorier:

  • Deluxe Room, 43 m2. King eller twin bed plus daybed ved vinduet
  • Grand Room, 45 m2. King eller twin bed plus daybed ved vinduet
  • Corner Studio, 45 m2. King bed og siddeområde
  • Grand Studio, 48 m2. King bed og loungeområde. Udsigt til Petronas Twin Towers
  • Deluxe Suite, 60 m2. King bed og separat loungeområde. Udsigt til Petronas Twin Towers 

Wi-fi, velkomstdrink, morgenmad for to, minibar og lokale telefonsamtalerer inkluderet. I kan - efter aftale - tjkekke ind og ud på alle tider af døgnet. På værelset er tv, Nespresso kaffemaskine, traditionelt tesæt og USB opladerstik. Badeværelserne har både kar og brus.

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Malaysia. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.