Xl Malaysia Redang Island Hotel The Taaras Bar
Redang Island, Malaysia

The Taaras

Skønt resort med privat bountystrand

The Taaras er et skønt 4+* resort på en af Malaysias nok smukkeste paradisøer. Her bor I i store moderne værelser eller suiter. Nyder hinandens selskab, snorkler mellem smukke koralrev, forkæler jer selv i spaen og slapper af.

Magisk sejltur fra Merang Jetty

Jeres rejse til The Taaras starter med en magisk sejltur i speedbåd fra Merang Jetty på Malaysias nordøstlige side. Efter en lille times tid på havet kan I skimte Redang Island med sine bjerglandskaber og tæt, grøn tropeskov. Her sejler I ind i en fredfyldt bugt med det smukkeste, krystalklare hav, mens resortets bløde bountystrand ligger som et stort smil, der byder jer velkommen.

Det grønne tropelandskab skærmer jer fra øens andre resorts, så I fuldt ud kan nyde de fredfyldte omgivelser, den private strand og The Taaras’ faciliteter. 

Et af Malaysias smukkeste koralrev

Det krystalblå hav med sine smukke, turkisblå nuancer i bugten ved The Taaras indbyder til fantastisk snorkling mellem koralrev og farverige fisk. Har I dykkerbevis eller ønsker at snorkle ved nogle af Malaysias smukkeste koralrev, kan I sejle ud med en af resortets speedbåde til steder, hvor der er mulighed for at dykke med skildpadder og opleve store fiskestimer. 

I kan desuden prøve kræfter med windsurfing, paragliding, paddle boarding og meget mere.

Xl Malaysia Redang Island The Taaras Swimming Pool
Xl Malaysia Redang Island The Taaras Bayu Bar Terrace
Xl Malaysia Redang Island Hotel The Taaras Diving
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Moderne værelser og suiter

På The Taaras kan I vælge mellem flere forskellige værelsestyper og suiter med en moderne indretning med masser af lys, balance og varme farver. I får enten egen altan eller terrasse med udsigt til resortets grønne omgivelser eller direkte ud til stranden. Derudover kan I bo på den ene bjergside med flot udsigt ud over bugten, havet og bjergene, der byder på forførende solopgange og solnedgange.

Alle værelser og suiter har aircondition samt vifte i loftet, tv, Wi-Fi, minibar, kaffe- og tefaciliteter m.m. Suiterne har desuden et flot, stort badeværelse med badekar og gulv til loft vinduer, så I kan nyde en smuk udsigt direkte fra badet.

Bemærk: The Taaras er lukket i november til og med februar.

Strandbar og caféer i nærheden

The Taaras har desuden en bar på stranden, der udover at servere kølige drikkevarer også har pizza, snacks og tapas på menukortet. Her kommer I, som I er – iført badetøj og gerne med klipklapperne i hånden.

Selv om resortet ligger i fredfyldte naturomgivelser, er I ikke mere afskærmet fra resten af øen end, at I har gåafstand til et par lokale restauranter og caféer i nærområdet.

Tre gode restauranter

Resortet har tre restauranter. I restauranten Beach Brasserie, der ligger på stranden med åben udsigt til havet, kan I dykke ned i et spændende menukort inspireret af det vestlige køkken med skaldyr, grillretter m.m.

I finder også en restaurant bag poolområdet, hvis menukort byder på autentiske malaysiske - og internationalt inspirerede retter. Søger I derimod at få stillet den lille sult, kan I nyde snacks, afternoon tea m.m. i loungen, der også ligger med udsigt til poolen, palmer og havet i det fjerne. Hen ad aftenen kan I synke ned i loungemøblerne for at nyde både livemusik og kolde drinks. 

Skal I på stranden eller ligge ved poolen?

Trænger I i stedet til at slappe af, kan I nyde livet på en liggestol under en palmeparasol på stranden eller ved den store pool, hvorfra I også har panoramaudsigt ud over havet. 

The Taaras har desuden en mindre spa, hvor I kan forkæle jer selv med dejlig massage og andre behandlinger.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Malaysia Fisherman2
Malaysia, Asien

Malaysias paradisstrande og koralrev

16 dage fra

20.500 kr.

Glæd jer til

Historisk luksushotel i pulserende Kuala Lumpur

Malaysia smukkeste strand på The Taaras 3+*

Farverige fisk og fantastisk snorkeling ved Redang Island

Total afslapning på Tanjong Jara 4* på Malaysias østkyst

Inkluderet kokkeskole, cykeltur eller jungle walk fra Tanjong Jara

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Malaysia

Tal med Nyhavn Rejsers eksperter om rejser til Malaysia. De har tjekket hoteller, udflugter og de bedste ruter, så I får en rejse med bedste kvalitet i alle detaljer. Fortæl om jeres drømme og få sammensat en rejse til Indien ud over det sædvanlige.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.