Xl Malaysia Langkawi Bike Tour Green Hikes
Oplevelser i Malaysia

Langkawis hemmeligheder på cykel

En sanserig halvdagstur på to hjul til rismarker, bøfler og lokalliv

Oplev Langkawi i Malaysia på cykel med en lokal guide, som viser jer områder af øen, I aldrig selv ville have fundet. Turen går forbi rismarker og floder, gennem skove til lokale landsbyer. En sanserig cykeltur i et roligt tempo, der gør indtryk.

Morgen eller eftermiddag?

I kan enten tage på cykelturen fra morgenstunden (kl. 8.00) eller hen ad eftermiddagen (kl. 15.30). Turen varer 2,5-3,5 time fra I hentes på jeres hotel.

Her får I udleveret cykler, cykelhjelme og en flaske vand, og så er det ellers af sted på den ca. 20 km lange cykeltur, der kommer til at foregå i roligt tempo gennem fladt terræn. Med god tid til stop og fordybelse undervejs – husk kamera!

På cykel får I det hele med

Når I cykler sanses alting anderledes end fra bagsædet af en bil. I mærker solens varme og den milde brise. Lader alle dufte og indtryk gå rent ind. Og kommer helt tæt på naturen, dyrelivet og lokallivet.

I cykler forbi rismarker, bananpalmer, gummiplantager og rismarker. Ind i skove ad små stier. Måske spotter I nogle af de mange, smukke tropiske fugle og enorme ørne, så det er om at holde et vågent øje.

Xl Malaysia Langkawi Bike Tour Beautiful Paths
Xl Malaysia Langkawi Bike Tour Ricefields
Xl Malaysia Langkawi Bike Tour Wildlife Farm

I øjenhøjde med lokallivet

I landsbyerne ser i dagligdagen glide forbi. Kvinder på vej hjem fra markedet med grøntsager og fisk til dagens middag. Et par drenge, der spiller spil i den kølige skygge. Og generte børn, der sender jer nysgerrige blikke fra vejkanten, hvor en doven hund har fundet hvile. De mere modige løber efter jer og råber: ”Hello, hellooo. Where are you from?”.

Langkawis historie, natur og vandfald

Turen foregår i selskab med en lokal guide, som tager jer til områder af øen, I aldrig selv ville have fundet vej til. Samtidig får I et unikt indblik i Langkawis fortid og nutid, når guiden fortæller om øens kulturer, historie og natur. I holder derfor også en masse små pauser for at få det hele med. 

Men I skal ikke bare lytte. I kommer også forbi et vandfald hvor I kan tage en forfriskende dukkert inden turen får videre.

Praktisk information

Cykelturen foregår i en mindre gruppe på maks. 12 personer, og minimumsalderen er 10 år. 

Medbring gerne praktisk tøj, som er rart at cykle i samt sandaler eller kondisko. Husk også kamera og solcreme.

Team Malaysia

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.