Xl Malaysia Beum Rainforest Aerial View
Oplevelser i Malaysia

Mærk magien strømme i Belums regnskov

3 dage på sporet af rafflesia, næsehornsfugle og naturfolket Orang Asli

Med Belum Rainforest Resort som base skal I opleve Belums forunderlige dyreliv, brusende vandfald og verdens største blomst – rafflesiaen. I skal sejle ad floder gennem regnskoven til uberørte øer og møde naturfolket Orang Asli.

Oplev Malaysias ældste regnskov

I finder Belum Rainforest Resort 3* helt oppe ved grænsen til Thailand på den regnskovsbeklædte ø Pulau Bandung. Resortet ligger med fantastisk udsigt til Belums floddelta, der er som en labyrint af flydende veje mellem de mange, grønne øer i området. 

Belums jungle er en af de ældste og mest uberørte i Malaysia. Glæd jer til at nyde de fantastiske omgivelser fra resortets to restauranter, baren, infinity-poolen og jeres værelse. I bor enten med udsigt til floden eller indhyllet af regnskoven med sit dybgrønne, smukke ydre. 

Det kan i se frem til

Program

Dag 1

I bliver hentet på jeres hotel i Penang eller på andet aftalt afhentningssted, hvorefter turen går til Belum Rainforest Resort. Kommer I fra Penang, tager køreturen cirka tre-fire timer, så I har god tid til at læne jer tilbage og nyde Malaysias mangfoldige natur, byer og lokalliv, der glider forbi udenfor.

Tid til at lande

I ankommer til resortet omkring kl. 15, og har de næste par timer til ren afslapning. Nyd eksempelvis solen og udsigten over den smaragdfarvede flod fra infinity-poolen. Eller sæt jer til rette i møblerne på jeres balkon, mens I lytter til junglens fredfyldte summen og næsehornsfuglenes kalden fra trætoppene.

Omkring 19.30 serveres der aftensmad i resortets restaurant Hornbill, hvor menuen byder på velsmagende, traditionelle malaysiske retter.

Oplev regnskovens dyreliv

Efter mørkets frembrud er det tid til jeres første jungleeventyr. Sammen med resortets naturguider og udstyret med lommelygter drager I i et roligt tempo ind i regnskovens indre. 

I mørket skærpes alle sanser, og I lytter opmærksomt til junglens lyde, mens I sætter det ene ben foran det andet. Aber og fugle holder øje med jer fra junglens balkon. Tusindvis af termitter krydser vejen i snorlige rækker, mens græshopper og cikader fylder skoven med deres konstante summen.

Efter halvanden time er I tilbage på resortet, hvor lysende ildfluer byder jer velkommen. Og så er det ellers tid til en god nats søvn.

Dag 2

I vågner op sammen med junglen, mens morgendisen stadig ligger som et slør over floden og begiver jer op til restaurant Hornbill, hvor morgenmaden er klar. 

I dag skal I for alvor opleve Belum, når turen går med en lille båd fra resortet ad floden til forskellige øer. Kom med!

På jagt efter verdens største blomst

Belums regnskov er et af de få steder i verden, hvor I kan opleve verdens største og mest sjældne blomst – den imponerende rafflesia!

I sejler i land på en af øerne, og vandrer ind i junglen på udkig efter blomsten. Med en kampvægt på op til 7 kg, en omkreds på op til 80 cm og en stærk rød farve er det ikke en blomst, der lige sådan gemmer sig i skovbunden. Trods størrelse, udseende og ikke mindst lugt er der dog ingen garanti for at se blomsten, da den kun blomstrer i fem dage. Men tøv ikke for Belum er et af de steder i verden, hvor chancerne er størst.

Autentisk møde med naturfolket

I flyder videre ned ad Belums fredfyldte floddelta til naturfolket Orang Asli på øen Kejar Hill. Langs floden hjælper et par børn deres mødre med at vaske tøj, og I bliver budt velkomne med generte smil.

En følelse af taknemmelighed

Naturfolket består af 19 forskellige stammer, der lever rundt omkring i Malaysias regnskove. Da handelsfolk i sin tid kom fra Indien og senere England til Malaysia, trak mange af de oprindelige malayere sig længere ind i junglen og ønskede ikke kontakt med de fremmede. Her har de levet lige siden.

En følelse af taknemmelighed og varme rammer jer, når I oplever denne primitive levevis. Her er tiden gået i stå, og det er nærmest umuligt at tænke på hverdagen, som vi kender den.

Vandfald i paradisets have

Senere går I gennem junglen, op ad skrænter og under kæmpe træstammer med kurs mod det smukke Sungai Ruok-vandfald. Vandreturen tager cirka halvanden time, men er det hele værd! Belum viser sig fra sine bedste sider, når I står for foden af det brussende vandfald, hvis vandstøv kærtegner jeres ansigter. Her sætter I jer til rette og nyder dagens frokost, som guiden har taget med. En mere magisk udsigt er svær at finde. 

I har god tid til at få det hele med – husk kamera – før turen går tilbage til resortet, hvor I har et par timer til at slappe af. Og så er det atter tid til aftensmad.

Dag 3

Jeres eventyr i Belum er ved at være ved vejs ende. I har formiddagen til at slappe af på hotellet, spise morgenmad og få et sidste glimt af floden og junglen, inden turen går videre til jeres næste destination.

Tag eksempelvis videre til det femstjernede jungleparadis Pangkor Laut Resort på Malaysias vestkyst. Tal med jeres rejserådgiver om flere destinationsmuligheder samt transport.

XL Malaysia Belum Rainforest Sungai Ruok Waterfall
Xl Malaysia Belum Rainforest Hornbills
XL Malaysia Belum Rainforest Orang Asli Washing Kejar Hill

Praktisk information

Alle udflugterne på Belum Rainforest Resort foregår i små grupper på op til 10 personer. 

Rejser I med små børn, er det muligt at vælge andre udflugter end de nævnte, som kan foregå mere på børnenes præmisser. Vandreturen til vandfaldet foregår eksempelvis i kuperet terræn med rødder i skovbunden, over klippestykker og små vandløb. Vi anbefaler derfor, at børn minimum er 6 år.

Det er desuden muligt at få to tilstødende værelser med en dør i mellem, hvis I har brug for det.

På safari i Belum kan det være en god idé at medbringe iglesokker, som holder iglerne ude.

Oplevelsen inkluderer

 

  • 3 dage/2 nætter på Belum Rainforest Resort 3*
  • Morgenmad på dag 2 og 3
  • Aftensmad dag på 1 og 2
  • Picnic i naturen på dag 2
  • Alle nævnte udflugter
Håndplukket rejser

Oplevelserne indgår i disse rejseforslag

XL Malaysia Kek Lok Si Buddhist Temple In The Remo
Malaysia, Asien

Familieeventyr i Malaysia

14 dage fra

22.500 kr.

Glæd jer til

Gadekunst og gadekøkkener i skønne Georgetown

Oplevelser i børnehøjde i Belums regnskov

Et autentisk møde med Belums dyreliv og stammefolk

7 nætter på paradisiske Pangkor Laut Resort 4+*

Smukke strande, spa og kulinariske eventyr

Team Malaysia

Vi hjælper dig hele vejen

Som kunde hos Nyhavn Rejser får I personlig vedledning og gode råd om alt fra unikke oplevelser til valg af rute og hoteller fra en ekspert, der har prøvet det hele selv.

Vi finder det, du ikke finder

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.