Xl Malaysia Langkawi The Danna Bay

Malaysia fra storbyjungle til poolvilla

Malaysia fra storbyjungle til poolvilla

12 dage fra 34.000 kr. | BØRN fra 11.000 kr.

Kontakt Pernille

Tlf. 33 320 320

Eventyr til Kuala Lumpur og Langkawi

Oplev Malaysia fra pulserende storbyliv i Kuala Lumpur til afslapning i en 490 m2 stor og vidunderlig poolvilla på Langkawi, hvor I kan udforske jungle, floder og mangrove, når I er til at rive væk fra pools og strand.

Glæd jer til

 • Ikoniske Hotel Majestic Kuala Lumpur 4+*
 • Guidet tur til markeder og gadekøkkener i Kuala Lumpur
 • 490 m2 strandvilla med 60 m2 stor pool på Langkawi
 • Guidet udflugt i Langkawis forunderlige natur
 • Afslapning og god tid til bare at være sammen

Højdepunkter på rejsen

Sted Nætter Højdepunkter
Kuala Lumpur 3 nætter på Kuala Lumpur 3 Højdepunkter Oplev den multikulturelle by fyldt med store attraktioner, eksotiske gadekøkkener, gode shopping muligheder og kom helt tæt på lokallivet. Oplev den multikulturelle by fyldt med store attraktioner, eksotiske gadekøkkener, gode shopping muligheder og kom helt tæt på lokallivet.
Langkawi 6 nætter på Langkawi 6 Højdepunkter Glæd jer til strandferie i 490 m2 pool villa, kajakeventyr i mangroveskoven og smukke kalkstensklipper. Glæd jer til strandferie i 490 m2 pool villa, kajakeventyr i mangroveskoven og smukke kalkstensklipper.
Xl Malaysia Langkawi Kilim Geoforest Park River Mangrove Kayak
Det kan i se frem til

Oplevelserne står i kø

Kuala Lumpurs storbyjungle

I starter jeres rejse til Malaysia i herlige Kuala Lumpur, der er en smeltedigel af kulturer og folkeslag. I bor på byens nok mest ikoniske hotel, Hotel Majestic Kuala Lumpur 4+*, og I har god tid til at udforske byen fra shopping til gadekøkkener blandt andet i selskab med en guide.

Afslapning, natur og poolvilla på Langkawi

På Langkawi venter afslapning ved stranden, hvor I bor i en 490 m2 stor strandvilla med kæmpe pool til. 

Der er mange muligheder for at udforske Langkawi fra landsbyer til jungle. En af dem afgår fra marinaen ved jeres hotel, så den inkluderer vi. Glæd jer til at sejle af sted til spektakulære kalkstensklipper og en øde strand, hvor I skal spise frokost og bade.

Xl Malaysia Langkawi The Danna Main Pool
XL Malaysia Langkawi Dusky Langur Monkey Animal
XL Malaysia Georgetown Penang Street Food Sweets
Det skal I opleve

Dagsprogram

Alt på denne rejse kan skræddersyes. Vil I gerne forlænge jeres ophold, opgradere jeres værelse eller opleve noget helt særligt, som ikke er med i programmet? Tal med jeres rejserådgiver, som står klar til at skræddersy den rejse, der opfylder netop jeres drømme.

Xl Malaysia Majestic Hotel Kuala Lumpur Pool3

I rejser til Malaysia, hvor I lander i Kuala Lumpur på dag 2. Her står Nyhavn Rejsers lokale samarbejdspartner klar til at byde jer velkommen og køre jer til hotellet, der ikke bare er hvilket som helst hotel i Kuala Lumpur, men nok det mest ikoniske af dem alle. 

Hotel Majestic Kuala Lumpur 4+*

I skal bo på Hotel Majestic Kuala Lumpur, der har været en af byens stoltheder lige siden 1930’erne. Et stykke kolonitidshistorie, hvilket I mærker straks, når dørmanden iført tropehjelm åbner for jer. I bor centralt for alle attraktioner i Kuala Lumpur uanset om i vil gå eller tage toget, og her er skøn pool og spa at vende hjem til. 

I bor 3 nætter på Hotel Majestic Kuala Lumpur i Deluxe Room inkl. morgenmad.

Xl Malaysia Majestic Hotel Kuala Lumpur Piano

Kuala Lumpur er en sitrende smeltedigel af utallige folkeslag, religioner og kulturer, hvor alle sanser er på overarbejde fra morgen til aften. 

Attraktioner i Kuala Lumpur

I er i en moderne, pulserende storby, hvor husene strækker sig mod himlen med spektakulære Petronas Twin Towers på 452 meter som stjernen. Vil I nyde udsigten over Kuala Lumpur, så tag en tur op i 421 meter høje Menara KL Tower. Tør I gå ud på glasgulvet med hele Kuala Lumpur under jer?

Kuala Lumpur har fortrinlig shopping både i shoppingcentre som Pavilion Kuala Lumpur i det trendy Bukit Bintang-kvarter med mange butikker, Suria i bunden af Petronas Twin Towers og kæmpe Mid Valley Shopping Mall. 

Kuala Lumpur har også flere store gademarkeder både om dagen og om aftenen. Flere af dem er overdækkede. Petaling Street i Chinatown er nok det mest populære, men har I mod på mere, så tjek også Kasturi Walk ved Pasar Seni LRT station og det farverige Bazaar Baru Chow Kit med grønt og frugt. Lørdag aften er her The Kampung Baru Night Market, der også har et utal af madboder, mens onsdage kan krydres med en curry noodle eller satay på Taman Connaught Night Market.

Smag på Kuala Lumpur

Vi anbefaler dog, at I venter med at udforske markederne selv, til I har været på en guidet tur til markeder, gadekøkkener, ukendte butikker og hektisk lokalliv på dag 3. Bare så I ikke går i jeres egne fodspor, med mindre noget var så spændende, at det må ses igen. 

På turen smager I 11 lokale delikatesser, og I får en masse fortællinger og dermed indblik i den lokale kultur og dagligdag.

XL Malaysia Kuala Lumpur Skyline
Xl Malaysia Kuala Lumpur Kuala Lumpur Temple Chinatown
Xl Malaysia Kuala Lumpur Kuala Lumpur Sri Maha Mariamman Temple Chinatown

Xl Malaysia Langkawi The Danna Aerial

I kunne ganske givet bruge flere dage endnu i Kuala Lumpur, men flere oplevelser venter. Tal dog med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker en ekstra nat på Hotel Majestic Kuala Lumpur.

I bliver kørt i lufthavnen i Kuala Lumpur, og herfra er der under 1½ times flyvning til Langkawi, men det er som at komme til en hel anden verden. Her er storbyjungle erstattes af ægte jungle, og de væsentligste punkter på agendaen er at slappe af og have god tid til at være sammen. 

Også på Langkawi bliver I budt velkommen i lufthavnen, og herfra er der kun 20 minutter i bil til hotellet.

Xl Malaysia Langkawi The Danna Princess Beach Villa Living Hall

Poolvilla på The Danna 4*, Langkawi

I skal bo de næste 6 nætter på The Danna, der ligger i et fredeligt område ud til stranden med en marina som nærmeste nabo. 

Her kunne vi have reserveret et af de i øvrigt dejlige værelser eller en suite, men The Danna har nogle fuldstændig fantastiske villaer ud til stranden, Princess Beach Villaer, med 60 m2 stor pool til og masser af plads i øvrigt. I har nemlig i alt 490 m2 at boltre jer på, og I kan gå lige fra jeres poolhave ud på stranden.

De næste dage er til præcis så meget eller lidt, I måtte have lyst til. Det kan være svært at forlade villaen, men er årsagen en sulten mave, kan I se frem til rigtig god mad på The Danna. 

Selv om I har egen pool, så und også jer selv at hoppe i den gigantiske fælles pool, der ligger så smukt ud mod hotellets have og stranden. Prøv også at finde havens kæmpe sækkestole, som er skønne at synke ned i. Også her kan det kræve lidt overtalelse, før man forlader stedet igen.

XL Malaysia Langkawi Seasafari Beach

På eventyr mellem Langkawis kalkstensklipper

I bor lige ved siden af Telega Harbour Marina, og herfra afgår en smuk og afslappende tur, som vi inkluderer i jeres ferie på Langkawi. I sejler ud i et eventyrligt landskab af kalkstensklipper, der huser et rigt dyre- og fugleliv, og I går i land på en strand, hvor guiden sørger for en lille anretning, mens I bader. Kan man forlange mere?

Alt på denne rejse til Malaysia kan skræddersys til jer. Tal med jeres rejserådgiver, hvis I f.eks. hellere vil på cykeltur til landsbyer og rismarker, opleve Langkawis floder og mangrove i kajak eller på kokkeskole

Xl Malaysia Langkawi Mangrove Boat

Det er desværre blevet tid til at sige farvel til Langkawi og Malaysia. I bliver kørt i lufthavnen og flyver hjemad for at lande i Danmark dag 12. Måske I har fået mod på mere Malaysia til nye rejser.  Måske det smukke tehøjland? Tropeøerne Pangkor Laut, Redang Island eller Gaya Island? Eller hvad med farverige Georgetown? Mulighederne er mange – og så har vi endnu ikke nævnt Malaysisk Borneo!

XL Malaysia Langkawi Great Hornbill Bird Animal
Håndplukket til jer

Det skal I opleve på jeres rejse

Malaysia er et land, der byder på en skøn mangfoldighed, hvilket I kommer til at opleve nogle fascinerende facetter af på denne ferie.

Håndplukkede hoteller

Her skal I bo på jeres rejse

Håndplukket med hjertet. Det er den følelse, I mærker, når I rejser med Nyhavn Rejser. Vores rejseeksperter har nøje udvalgt alle jeres hoteller ud fra beliggenhed, stil, stemning og den særlige faktor, der er med til at fuldende eventyret.

Din skræddersyede rejse

Vejledende priser

Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier.

Ring vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Fly København-Kuala Lumpur / Langkawi-København
 • Lufthavnsskatter
 • Al transport mellem lufthavne, hoteller og oplevelser
 • 3 nætter på Hotel Majestic Kuala Lumpur 4+*, Kuala Lumpur. Deluxe værelse inkl. morgenmad 
 • Oplevelse: Smag på Kuala Lumpur
 • Indenrigsfly Kuala Lumpur - Langkawi
 • 6 nætter på The Danna 4*, Langkawi. Princess Beach Villa inkl. morgenmad
 • Oplevelse: Oplev Langkawis floder og mangrove i kajak
Pris per person ved 2 voksne
Malaysia fra storbyjungle til poolvilla
RejseperiodeDobbelt
10.10.23 ‑ 14.12.2333.000‑37.000
15.12.23 ‑ 17.12.2341.000‑43.000
18.12.23 ‑ 05.01.2448.000‑56.000
06.01.24 ‑ 26.03.2433.000‑36.000
27.03.24 ‑ 31.03.2445.000‑47.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.
Malaysia fra storbyjungle til poolvilla, børn
Rejseperiode1. barn2. barn
10.10.23 ‑ 14.12.2310.000‑12.00011.000‑13.000
15.12.23 ‑ 31.12.2317.000‑19.00017.000‑19.000
01.01.24 ‑ 31.03.2410.000‑12.00011.000‑13.000
Hvorfor prisintervaller?
Intervallerne i prislisten angiver den pris, vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Den endelige pris vil afhænge af, hvilke fly der har ledig kapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt hvilke værelseskategorier der er ledige.

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Turistskat. Denne betales direkte til hotellet ved check ud

Bemærk

Alle hoteller i Malaysia opkræver en turistskat på10 MYR pr værelse pr nat. På Penang & Langkawi kommer der yderligere en turistskat på
3-5 MYR pr værelse pr nat. Turistskatterne betales direkte til hotellet ved check ud.
 

Rejser I 2 voksne samt 2 børn under 12 år, vil der være 2 sammenhængende værelser på Majestic Hotel samt 2 ekstra opredninger i jeres villa på Langkawi.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Malaysia

Alt, hvad I ser i dette rejseforslag, er kun forslag sammensat ud fra vores personlige erfaringer. 

Tal med jeres rejserådgiver, hvis I ønsker andre hoteller, flere eller færre dage et sted eller måske at kombinere med endnu flere oplevelser i Malaysia. En Nyhavn-rejse indeholder præcis det, der er rigtigt for jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.