XL Maldives Joali Being Retreat Island
BODUFUSHI ISLAND, MALDIVERNE

JOALI Being

Et tilflugtssted for sindet

Tag på den ultimative sundhedsrejse på vidunderlige Maldiverne, hvor du inviteres til at genoprette forbindelsen til ikke bare dig selv, men også til naturens skønhed.

Joali Being, der ligger på Maldivernes fortryllende Bodufushi Island, kun en kort tur med vandfly fra Malé International Airport, er intet mindre end et holistisk refugium, designet til at vække sanserne og fremme velvære i sin reneste form. Hver villa er en hyldest til naturens skønhed, og i dette paradis af azurblå laguner, blødt, kridhvidt sand og vajende kokospalmer kan du se frem til skræddersyet sundhed og luksuriøs afslapning.

Naturinspireret luksus og velvære

Joali Being er det eneste ø-resort af sin slags på Maldiverne. Et wellbeing-univers, hvor arkitektur og omgivelser går op i en højere enhed og fremmer velbefindende og balance. Resortet er 100 pct. dedikeret til wellbeing krydret med luksus, sundhed og bæredygtighed.

Her modtages du af vidunderlig wellness, krystalklare laguner, kridhvide sandstrande og grønne, frodige kokospalmer. Og en overbevisning om, at du – for at skabe og opretholde trivsel – skal stræbe efter forståelse. I øens læringscenter kan du deltage i en række uddannelsesmæssige workshops og oplevelser med velværeeksperter, kulinariske maestroer og plantelæger og derved blive klogere på, hvordan krop og sind arbejder sammen.

XL Maldives Joali Being Aerial Ocean Sala

Integreret velvære på Joali Being

Hvert hjørne af Joali Being emmer af intention og formål. Resortets design inddrager naturens ro og rigdom, og indretningen i villaerne er en fortælling for sig. Med en harmonisk blanding af traditionel maldivisk æstetik og moderne komfort åbner Joali Being dørene til velvære, luksus – og dig selv. Alt sammen understøttet af de fire søjler i resortets filosofi: sind, hud, mikrobiota og energi. Plus nøje udvalgte gastronomiske oplevelser, hvor de dugfriske råvarer kan spores fra jord til bord.

Oplev Maldiverne

Joali Being ligger inden for overskuelig afstand til nogle af Maldivernes mest betagende oplevelser under vandet og er det ideelle udgangspunkt for at opleve Maldivernes mange vidundere. Dyk ned, og udforsk det livlige og farverige koralrev, eller deltag i resortets bevaringsinitiativer, herunder genoprettelse af koralrev og bevaring af havskildpadder.

XL Maldives Joali Being Lifestyle
XL Maldives Joali Being Retreat Weightlessness
XL Maldives Joali Being Retreat Gate Of Zero With Boat
DET KAN DU SE FREM TIL

Faciliteter for krop og sind

Sublime omgivelser og faciliteter

Joali Being forstår for alvor kernen i personligt velvære og byder på faciliteter, der omfavner denne vision til fulde. Fra værelser med private pools til det omfattende og imponerende Areka Wellness Center kan du nyde et bredt udbud af behandlinger i 39 specialdesignede rum, hydroterapi og lydterapi.

På Joali Being er gæsteoplevelsen baseret på dybdegående transformation. Resortet er en smeltedigel af spændende eventyr og vidunderlig afslapning, skræddersyet ernæring og interaktiv læring – målrettede og unikke velværeoplevelser tilpasset netop dine livsstilsmål.

Glæd dig til uforglemmelige oplevelser, der er nøje udformet for at nære netop din rejse mod velvære og indre ro. Uanset om du foretrækker personligt tilpassede ernærings- og fitnessprogrammer eller en privat middag under stjernerne. Eller begge dele.

Spa på Joali Being

Intet wellbeing-retreat uden en vidunderlig spa-afdeling. På Joali Being drejer alt sig om din trivsel, og du finder hele 39 behandlerrum på resortet. Eller snarere ’transformational spaces’, spredt ud over øen. Vælg mellem videnskabelige, terapeutiske og alternative behandlinger – og meget mere. Foretrækker du traditionel fitness, er det også muligt; selvfølgelig i de smukkeste omgivelser, hvor du også finder flere forskellige meditationsfaciliteter.

Personlig service og unikke boliger

Joali Being råder over i alt 68 boliger – 33 villaer på stranden og 35 villaer på pæle i vandet. Samtlige villaer har egen pool og sin helt egen, personlige butler, der på det lokale sprog dhivehi hedder ’Jadugar’, som bedst oversættes til ’dygtig tryllekunstner’. Ikke helt forkert, da han på det nærmeste forudser dine behov, før du selv kender dem.

Resortet byder på i alt tretten forskellige boligkategorier at vælge imellem – fra et til fire soveværelser. Indretningen er moderne maldivisk med alle bekvemmeligheder og sublim charme i rolige farvenuancer. Ud over privat pool og butler byder hver villa på bl.a. minibar, musikinstrumenter, spil mv. I de store familie-villaer er der ovenikøbet eget velvære- og fitnessrum, og naturligvis en storslået havudsigt – så alt, hvad du skal bruge, er lige ved hånden.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres Retreat og Wellbeing rejse

Tal med vores rejserådgivere om din Retreat og Wellbeing rejse. De kender hotellerne og behandlingerne og glæder sig til at dele deres passion med jer. De ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.