Xl Maldives Joali Three Bedrooms Ocean Residence With 2 Pools Pool Area
Maldiverne

JOALI Maldives

Udsøgt luksus og klassisk elegance i store poolvillaer

Overdådigt design, afslappet stemning, fortrinlig service, gastronomi i topklasse og store poolvillaer danner de smukke rammer på JOALI Maldives 5+* i Raa-atollen på Maldiverne. Nyd sofistikeret luksus fyldt med skønne detaljer.

JOALI Maldives formår at holde en unik balance mellem det klassiske og det nyskabende. Dér, hvor man føler sig tryg i den gennemførte elegance skabt i det bedste materialer og samtidig får pirret sanserne af et væld af små, spændende detaljer.

Afslappet og sofistikeret luksus

JOALI Maldives ligger på øen Muravandhoo i den relativt uberørte Raa-atol 45 minutter i vandflyver fra Male.

Når I ankommer, ser I de lange hvide strande, det turkise hav og de svajende palmer, som rejser til Maldiverne handler om, men anløbsbroen fortæller med det samme, at her er mere end det. Taget på modtagelsesbygningen ligner en kæmpe djævlerokke i et skarpt og moderne udtryk.

I mærker forventningens glæde stige og er klar til at tage hul på eventyret. Velkommen til en afslappet verden fyldt med velvære og forkælelse for både børn og voksne.

Luksuriøse poolvillaer på stranden og i lagunen

JOALI Maldives har 73 villaer dels på stranden og dels på pæle i lagunen. Set udefra er designet med de stråtækte tage diskret og velkendt. Men træd så indenfor. Nyd, hvor højt der er til loftet, og hvordan de mørke træpaneler med smukke udskæringer skaber en unik stemning.

Luksuriøs dekadance møder Maldivernes lagune i smuk overdådighed. Bare se badeværelset, hvor marmorklinker og kobbervandhaner er med til at sætte stemningen. Et badekar står frit midt i det hele, og en udendørs bruser, der minder om et periskop, der kommer op fra jorden.

Alt er spektakulært, og her er ikke sparet på noget. Foran villaen er jeres store soldæk og lange pool enten i jeres egen strandhave på land eller med trappe ned til den turkise lagune. Villaer i lagunen fås enten mod solopgangen eller solnedgangen.

Xl Maldives Joali Arrival Jetty
Xl Maldives Joali Three Bedrooms Ocean Residence With 2 Pools Entrance
Xl Maldives Joali Sunset Luxury Water Villa Pool View
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Villaer fra 240 m2 til 1395 m2

Skal I bo på stranden eller i lagunen? Mod solopgang eller solnedgang. Med et eller op til fire soveværelser? Ja, sågar med en eller flere pools? JOALI Maldives rummer det hele. Alle villaer er enestående, men skal vi vælge, anbefaler Nyhavn Rejser villaerne på vand, da de er lidt lysere og føles endnu mere spektakulære.

 

 • Water villa i lagunen. 100 m2 interiør og 240 m2 inkl. udendørs arealer. Maks. 3 personer.
 • Luxury Water villa i lagunen. 108 m2 indendørs og 280 m2 inkl. udendørs arealer. Villaen har endnu større soldæk med sal, og entreen er udvidet til en overdådig stue. Maks. 3 personer.
 • Beach villa. 108 m2 interiør og 680 m2 inkl. udendørs arealer med privat strandhave.
 • Family Beach Villa. 142 m2 indendørs og 798 m2 inkl. udendørs arealer. 2 pools, en i strandhaven mod vandet og en helt privat bag villaen. Maks. 4 personer.
 • 3 bedroom ocean residence med 2 pools. 400 m2 indendørs og 590 m2 inkl. udendørs arealer. 2 villaer sammensat til ét isoleret paradis for enden af den lange boardwalk. Ring efter en båd, hvis I vil sejles til restaurant eller spa.
 • 4 bedroom beach residence. 2-etagers villa med eget badeværelse til hvert soveværelse. 400 m2 indendørs og 1.395 m2 inkl. udendørs arealer. Egen butler til rådighed 24/7 og egen buggy chauffør.

Gastronomi og barer på JOALI Maldives

Gastronomien på JOALI Maldives lever til fulde op til det eksklusive og høje niveau i alt andet. Her er flere restauranter.

 • Vandhoo. Morgen og aften. Her kommer I hele verden rundt med gastronomi fra Asien, Middelhavslandene og Arabien, ofte udmøntet i særlige temamiddage
 • Saoke. Udsøgt japansk gastronomi på pæle i lagunen med uendelig udsigt over lagunen
 • Bellinis. Italiensk fine dining inkl. bar med hjemmelavet limoncello og de bedste grappaer 
 • Her Kitchen. Kokkeskole primært med lokale opskrifter i professionelt køkken
 • Mura Bar. Loungestemning med bare tæer i sandet med snacks og drinks
 • Lajoie. Hjemmelavet is og chokolade og frisk frugt til den lille forkælelse
 • TUH'U. Udendørs under oplyste pamler og nattehimmel. Levant-køkken, inspireret af hotellets tyrkiske indflydelse.

I kan også få serveret et guddommeligt måltid i jeres villa eller bede om at få en enestående aften på et unikt sted på øen bare jer. Eller hvad med at spise i et af de to huse i træerne udformet som djævlerokker? Der er masser af muligheder for helt særlige oplevelser på Joali.

Aktiviteter og spa på JOALI Maldives

Joali tilbyder udflugter til koralrev, snorkling og dyk med djævlerokker og også besøg på beboede øer, hvor I kommer tæt på den lokale kultur. Her er en række muligheder for vandsport, og på land kan I tage et slag tennis.

Mere motion, der kan give appetit til de gastronomiske eventyr, venter i fitnesscentret, mens Espa Spa inviterer til skønne behandlinger og ekstra nydelse.

Børn er velkomne på JOALI Maldives

Børn er mere end velkomne på Joali. Hvis de er til at løsrive fra pool og strand og skønt samvær med familien, så arrangerer Joali blandt andet skattejagt, som sender børn ud i naturen på eventyr. Her er historiefortællere og kokkeskole for børn, og de kan nyde godt af en række tilbud i spaen specielt for dem.

Xl Maldives Joali Kids Club
Xl Maldives Joali Family Beach Villa With Two Pools Pool Area
Xl Maldives Joali Water Villa With Pool Bedroom View
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

Xl Maldives Joali Arrival Jetty
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Tur i vandflyver over Maldivernes atoller

240 m2 poolvilla på pæle i lagunen

Vidunderlig overdådighed og sofistikeret luksus

Gastronomisk halvpension på JOALI Maldives 5+*

Aktiviteter for store og små

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.