XL Maldiverne Vakkaru Arrival Jetty
Maldiverne

Vakkaru Maldives

Fortryllende luksusresort med skønne villaer og snorkling i Baa-atollen

Maldiverne er indbegrebet af smukke øer, men Vakkaru er alligevel noget helt særligt. Perfekt formet som en mandel. Indhyllet i tusindvis af palmer. Og omkranset af de skønneste strande og krystalklare laguner med fantastisk snorkling midt i et naturreservat. Og resortet? Det er ganske enkelt suverænt. En ægte oase, der ubesværet forener bohemestil med en elegant og diskret tilgang til luksus, som er lige dele underspillet og gennemført. Det hele er serveret med ægte hjertevarme, forrygende service, gastronomi på seks restauranter, et væld af oplevelser for par og familier – og ikke mindst skønne villaer på pæle i lagunen eller på sandet med jeres egen bid strand. Velkommen til Vakkaru Maldives.

Det stof, som drømme er gjort af

Palmer, palmer og palmer

Vakkaru betyder meget passende kokostræ på maldivisk – den private ø var tidligere en kokosplantage og tæller i dag mere end 2000 palmetræer. Der kommer hele tiden flere palmer til – og I kan også være med til at markere jeres ophold ved at plante et træ, inden I rejser derfra. Men først skal I derud. Det tager cirka 30 minutter med vandflyver fra Malé, en magisk flyvetur over de vestlige atoller, der bringer jer i tæt flyvehøjde over et af verdens smukkeste områder – indtil I lander ved jeres ø, Vakkaru.

Fantastisk snorkling og marineliv i Baa-atollen.

Formet som mandel. Klædt i palmer. Og omkranset af kridhvide strande og azurblå laguner, der byder på noget af den bedste snorkling på Maldiverne – I er nemlig midt i et UNESCO-beskyttet naturreservat i Baa-atollen, som regnes for et mest artsrige atoller på Maldiverne. Det tager ikke mange minutter at svømme ud til koralrevet, hvor I kan møde alt fra papegøjefisk og rokker til små revhajer, havskildpadder og kæmpemuslinger, mens resortet arrangerer snorkelture til Hanifura Bay i Baa-atollen, hvor I bl.a. kan opleve de majæstetiske manta rays fra juni til november.

Moderne, elegant og naturligt design

Det er noget jordnært over stilen og stemningen på Vakkaru Maldives, som rammer den helt rette balance mellem det naturlige, afslappede, moderne og elegante – med toner af træ og hvidt, et lyst og næsten skandinavisk interiør i pastelfarver, der finder varme i maldiviske indslag som bl.a. skønne trækunstværker, rattan-lamper og puder med lokale tekstiler. Resultatet er fabelagtigt – og helt sin egen.

Maldivisk hjertevarme - med god plads til familier og par

En stor del af personalet på Vakkaru Maldives er maldivisk – og resortet skiller sig lidt ud med en særlig varm stemning og gæstfrihed, som hurtigt får jer til at føle jer hjemme, uanset om I rejser som par eller familie. Det eneste spørgsmål er, om I vil bo på pæle i lagunen eller inde på land med jeres egen lille, bid strandhave omgivet af palmeskov – i begge tilfælde kan I glæde jer til masser af privatliv, mens resortets vidunderlige restauranter og faciliteter aldrig er langt væk.

Gastronomi på seks restauranter, spa, vandsport og fabelagtige villaer

Fra Middelhavet til Japan - med Maldivernes største vinsamling

Vakkaru har seks fortrinlige restauranter, der spænder fra italiensk gastronomi og Sydøstasiens bedste madtraditioner til japansk teppanyaki og grillet seafood med dagens friske fangst.

I kan naturligvis også vælge en privat middag - på stranden, i palmeskoven eller endda på en sandbanke midt i Det Indiske Ocean. Resortet arrangerer også privat frokost i de økologiske køkkenhaver, hvor jeres kok fremtryller en tre-retters menu med sæsonens friske råvarer – det kunne f.eks. være en tropisk salat toppet med rejer, efterfulgt af dagens fisk i karry, pakket ind i bananblade, inden I afslutter det hele med en chokolade- og kokosbudding.

Og hvad med vinen? Vakkaru Maldives har Maldivernes største vinkælder med op mod 8.000 flasker fra 14 forskellige lande, så det bliver ikke her, at I ikke kan finde den rette vin til jeres frokost eller middag.

  • Amaany: Dagen begynder helt nede i strandkanten på Amaany, der inviterer til en vidunderlig morgenmadsbuffet med alt fra crepes og vafler til den sydindiske morgenmadsklassiker masala dosa.
  • Vakku: Det her er nok resortets mest populære restaurant – den vender også mod stranden, hvor I kan glæde jer til dagens fangst af fisk og skaldyr direkte fra grillen, ofte ledsaget af levende musik om aftenen.
  • Onu: På Onu kommer I for en stund i læ fra Det Indiske Ocean – restauranten ligger dybt inden i palmeskoven, hvor I kan se frem til kulinariske oplevelser fra Sydøstasien med både udendørs servering i kokosplantagen og indendørs servering ved spiseborde og på barstole ved det åbne køkken.
  • Anguru: Charmerende kokke og gode råvarer er opskriften på resortets japanske teppanyaki-køkken, hvor middagen tilberedes lige foran jer omkring et fælles højbord - i bedste teppanyaki-stil.
  • Isoletta: Fra frokosttid kan I nyde smagen af Italien ved poolen, hvor Isolettas dygtige kokker folder sig ud med frisklavede pasta og sæsonens bedste råvarer fra resortets egne økologiske haver. 
  • Vakkaru Reserve: Maldivernes største vinkælder kan også blive jeres for en aften – med en privat vinparret middag, som tilrettelægges efter jeres ønsker. Hør mere om dette hos jeres rejserådgiver.

Ingen strandferie uden drinks og cocktails – dem finder I ved poolen på Cabana og på stranden ved skønne Lagoon Bar, hvor I også kan lære at lave jeres egne cocktails i selskab med barens prisbelønnede mixologer.

Velvære, ayurveda og papegøjefisk på Merana Spa

Private suiter for par. Et udendørs område på pæle over lagunen – med glaspaneler i gulvet, så I kan kigge direkte ned til papegøjefiskene, der svømmer forbi. Sauna. Infinity jacuzzi. Og et skønt udvalg af behandlingsformer, der spænder fra traditionel forkælelse og skønhed til seriøse, ayurvediske sundhedsprogrammer under vejledning af resortets ayurvediske læge. Merana Spa er kort fortalt en suveræn spa – og så har vi ikke engang nævnt den eventyrlige pavillon, hvor I kan dyrke yoga, mens solen står op over Det Indiske Ocean. I finder naturligvis også et fitnesscenter i nærheden af spaen.

Vandsport, tennis, padel, dykkerkurser og meget mere

Badminton, volleyball, padeltennis og to oplyste tennisbaner, hvor I også kan få lektioner med en personlig træner. Det er blot begyndelsen på de muligheder, der venter jer – i resortets Splash Center kan I finde alt fra kajakker, snorkeludstyr og svømmefødder til SUP-boards, windsurfing og jetski. Centret tilbyder også PADI-dykkercertifikater, mens resorts både kan tage jer med på alt fra snorkelture, delfincruises og romantiske yacht cruises i solnedgangen.

Biograf i junglen

Vakkaru Maldives har selvfølgelig også en biograf, som I kan leje privat – den er udendørs og ligger dybt inde i palmeskoven, hvor I kan nyde en god film under stjernerne, med levende fakler, popcorn og et godt glas vin. Hvilken film ville I mon vælge?

Aktiviteter for hele familien

Ro, god plads og masser af aktiviteter. Vi har allerede nævnt det, men Vakkaru Maldives er et forrygende resort for både par og familier – sidstnævnte kan bl.a. glæde sig til børneklubben Parrot Fish med mini-solsenge, legeplads, trampolin, kunstscene og meget, mens de ældre børn kan hænge ud i Coconut Club med bordtennis, billard og store tv-skærme med live sport. Det er samtidig nemt at komme ud til husrevet og resortets personale arrangere nye aktiviteter hver dag, mens I tilbage I jeres villa finder fine detaljer, som gør livet lidt nemmere som forælder – med bl.a. slikposer, en potte og særlige badeprodukter til små børn.

Luksus med ansvar

Vakkaru Maldives er fri for engangsplast, mens alt drikkevand på øen, både det med og uden brus, produceres på stedet ved hjælp af vandbehandlingsteknologi. Resortets økologiske haver bruger bæredygtige landbrugsteknikker til at dyrke de ingredienser, der bruges i restauranterne. Vakkaru Maldives støtter også et naturbeskyttelsesprojekt for koraler i nærområdet. Hør med jeres rejserådgiver, hvis I er interesseret I at høre mere om resortets forskellige bæredygtighedstiltag.

Store villaer på stranden og på pæle i lagunen

Vakkaru Maldives har 113 skønne og store villaer – fordelt på 54 Beach Villas og Residences samt 59 Over Water Villas på pæle i lagunen.

Daybeds. Hængekøjer. Skønne terrasseområder. Og privat strandstykke. De elegante, stråtækte villaer indbyder til afslapning fra samme moment, I træder ind. Det hele er skabt i afdæmpede toner med rolige flader og et stilfuldt og naturligt udtryk, der til perfektion binder de udendørs og indendørs arealer sammen. I kan vælge mellem Beach Villas med egen strandhave samt plunge pool eller pool, mens villaerne på pæle i lagunen fås med og uden pool:

Over Water Villa (140 m2, 2 personer) Eventyrlig villa på pæle i lagunen med stor terrasse og hængekøje over vandet, udendørs bruser og direkte trappestige ned til vandet.

Beach Villa with Plunge Pool (115 m2, 2 voksne + 1 barn) Skøn villa på stranden med privat strandhave, direkte adgang til stranden og udendørs jacuzzi.

Beach Pool Villa (250 m2, 3 voksne eller 2 + 2) Rummelig villa med god plads til familien eller vennegruppen. 34 m2 pool og separat loungeområde, som kan laves til børneværelse. Privat strandhave og direkte adgang til strandkanten.

Over Water Pool Villa (165 m2, 2 voksne + 1 barn) Vidunderlig villa i lagunen med stor terrasse med 24 m2 infinity pool og daybeds samt udendørs bruser.

Overwater Deluxe Pool Villa (165 m2, 2 + 2) Ligesom ovennævnte, dog med et separat loungeområde, som kan laves om til børneværelse for 2.

Vakkaru Maldives har derudover fire kategorier af endnu større Residences, der spænder fra 285 m2 til 700 m2 med 2 til 4 soveværelser.

Alle Villas og Residences har bl.a. Wi-Fi, tv, gourmet minibar, butlerservice, espresso-maskine og cykler samt gardiner og aircondition, der styres fra en tablet, hvor I også har adgang til room service, booking af aktiviteter med mere. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken villatype, som passer jer bedst.

Small Maldiverne Vakkaru Wind Surfing 2
XL Maldiverne Vakkaru Merana Spa Coconut Body Scrub
XL Maldiverne Vakkaru Kayak Aerial
Håndplukket til jer

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Maldiverne Vakkaru Aerial Over Water Villa
Maldiverne, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

Luksuriøse villaer og smagfuldt design på Vakkaru Maldives 5+*

Sublim strand og lagune med rigt marineliv i Baa-atollen

Eventyrlig spa og halvpension med gastronomi på fem restauranter

Snorkling, dykning, delfincruise, vandsport og et væld af oplevelser

Vælg mellem Beach Villa med plunge pool (115 m2) eller en Over Water Villa (140 m2)

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Maldiverne

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Madiverne. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.