Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Gardens
Atlasbjergene, Marokko

Kasbah Bab Ourika

Et fredfyldt helle i Ourika-dalen

Lad Kasbah Bab Ourika være det helle I vender hjem til efter oplevelsesrige timer I Marrakesh. Eller tag et par dage med ren afslapning, ro og smukke udsigter tilsat suveræne middage, spa og hammam.

Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Poolvilla
Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Pool Suite
Xl Morocco Atlas Mountains Kasbah Bab Ourika Garden Deluxe Suite

Bjergtagende ro og total afslapning

Tre kvarters kørsel fra Marokkos livlige og farverige handelscentrum Marrakesh, kan I nyde total ro og afslapning på Kasbah Bab Ourika i bjergtagende omgivelser. Bogstaveligtalt! Det lille boutiquehotel ligger på en bakketop med 360-graders udsigt til den grønklædte Ourika-dal med floder, oliventræer i sirlige rækker og vilde appelsintræer. Og nårh ja. Atlasbjergene, der bugter sig gennem landskabet, så langt øjet rækker. Og lidt til.

Solen skinner varmt og dejligt fra morgen til aften, hvor I kan glæde jer til at opleve stjernehimlen, der glimter uforstyrret på disse kanter.

Marokkansk stil og stemning

Heure Bleue Palais er et moderne riadhotel med marokkansk stil og design. Når I åbner porten, træder I indenfor i den hyggelige gårdhave med palmetræer, store lerkrukker, mosaikgulve og flotte hvælvinger. Tagterrassen er også en del af hotellets charme. Her kan I nemlig trække stikket ud ved poolen, mens I nyder udsigten ud over Essaouiras gamle bydel.

Traditionen tro skal I heller ikke snydes for en ægte hammamoplevelse, som I kan indfri i hotellets spa.

Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Suveræn restaurant

Kasbah Bab Ourika har en suveræn restaurant, der både byder både på traditionelle retter fra det berberske – og internationale køkken. Urter og grøntsager dyrkes vidt muligt i hotellets køkkenhave og andre ingredienser hentes friske hos de bedste lokale samarbejdspartnere. Morgenbuffetten lokker med nybagt brød, friskpresset juice og andre lækkerier.

Så er spørgsmålet bare, hvor I vil nyde jeres måltid? I den stemningsfulde have? Indenfor i den romantiske restaurant? Eller på jeres værelses terrasse?

Pool, spa og hyggekroge

Kasbah Bab Ourikas stil og design er moderne, marokkansk med varme farver, rustikke møbler, store lerkrukker, hvælvinger og masser af detaljer til at sætte den sidste prik over i’et.

I den store have finder I masser af hyggekroge og oaser til privatliv og rolige stunder med en god bog eller et spil backgammon. Her er også en fin pool med udsigt til bjergene, der stolt spejler sig i vandoverfladen. Men husk også at forkæle jer selv med et – gerne flere – besøg i spaen, der både har traditionelle hammambade, massage og andre wellness-behandlinger.

26 værelser og suiter med terrasse

Boutiquehotellets 26 værelser og suiter er individuelt indrettet med marokkanske møbler, der uden at være prangende indbyder til et moderne 1001 nats eventyr. De har alle en skøn terrasse.

15 af værelserne ligger i hotellets hovedbygning, mens 12 af dem er placeret i haven. Vil I have lidt ekstra luksus, kan I opgradere til en af de to poolsuiter eller få en hel villa med pool for jer selv.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.