XL Morocco Hotel Kasbah Du Toubkal View Mountains
Atlasbjergene, Marokko

Kasbah Du Toubkal

Traditionel Kasbah med uovertruffen udsigt

Hyggeligt prisvindende hotel midt i Atlasbjergene for foden af Marokkos største bjerg. Et lille paradis i gennemført marokkansk kasbah-stil – og med tæt kontakt til de lokale berberlandsbyer.

Uovertruffen udsigt

Hotellet er indrettet i en gammel kasbah – en traditionel arabisk fæstning – og troner på en bakketop i 1.820 meters højde.

Herfra er der intet mindre end en uovertruffen udsigt ud over Atlasbjergenes mægtige tinder og de små traditionelle berberlandsbyer, der ligger spredt ud over landskabet.

Mød berbernes gæstfrihed

Alle ansatte på hotellet er lokale berbere, hvilket i sig selv bidrager til den autentiske oplevelse og giver hotellets gæster et fint indblik i berberkulturens legendariske gæstfrihed.

Autentisk og rustik indretning

Hotellet fremstår i rustik marokkansk stil med træ og klinker som de gennemgående materialer.

marokkansk stil med træ og klinker som de gennemgående materialer.Indretningen er harmonisk afstemt med naturen og bjergene – her er intet unødvendigt pynt, men til gengæld velvalgte marokkanske kvalitetsprodukter som håndknyttede berbertæpper, magelige marokkopuder, smukke jernlamper og træmøbler.

XL Morocco Hotel Kasbah Du Toubkal Standard Bedroom
XL Morocco Hotel Kasbah Du Toubkal Apt Suite Bedroom
XL Morocco Hotel Kasbah Du Toubkal Dining Room
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Hyggelige værelser helt uden TV...

Der er 14 værelser og suiter, alle individuelt indrettet i tråd med hotellets fællesområder: enkelt, hyggeligt og autentisk marokkansk.

Der er ikke tv på værelserne, men det savner man heller ikke. Brug i stedet aftenerne på at fortabe jer i den helt fantastiske stjernehimmel. Der er wifi i i fællesområder men ikke på værelserne.

Lækker mad af lokale råvarer

Menuen på hotellet er klassisk marokkansk og tilpasset årstidernes udbud af råvarer. Lam, tørret frugt, oliven, salte citroner og meget andet godt bidrager til den helt særlige Marokko-smag, og I kan bl.a. glæde jer til dampende varme og velkrydrede tagine-retter.

Tagterrasse med lounge-stemning

Tagterrassen er kronen på værket – indrettet med store puder, små lave borde og parasoller, som skærmer mod den stærke bjergsol.

Her kan I nyde en stille stund med en marokkansk myntete og panoramaudsigt ud over bjergene – en udsigt, som Condé Nast Traveller har udnævnt til den bedste tagterrasse-udsigt i hele Nordafrika!

Hamam: Wellness i bedste marokkanske stil

Få kroppen helt ned i gear og nyd en stille stund i den lille hamam, hvor Marokkos århundredgamle wellness-traditioner byder på ren balsam for krop og sjæl.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Marokko

Vores rejserådgivere har rejst rigtig meget i Marokko. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer. Læs mere her.