• Dreng klar til kamelridning, Marokko
 • Pool og skyggefulde cabanas på Sofitel Marrakech Lounge and Spa, Marrakesh, Marokko
 • Boder på markedet Jemaa el-Fna i Marrakesh, Marokko
 • På vandretur i Atlasbjergene med hest og fører fra Kasbah du Toubkal

Familieeventyr i Marokko

8 dage i Marrakesh og Atlasbjergene inkl. udflugter, børn

Glæd jer til:

Lækkert byresort 4* i Marrakesh i gåafstand til medinaen

Guidet gåtur gennem medinaens og souk’ernes mysterier

Kamelridetur og pandekager i palmeoase

Charmerende lille hotel i Atlasbjergene

Vandretur i bjergene og gennem berberlandsbyer

Læs mere

1001 nats eventyr for hele familien, krydret med masser af eksotiske oplevelser: Rid på kamel, gå på opdagelse i medinaen og tag på vandretur i Atlasbjergene med vandreguide og muldyr.

Hvorfor ikke give den næste familieferie et drys af 1001 nats eventyr?

Det er nemt at rejse med børn i Marokko, og landet er et rent slaraffenland af sjove, spændende og anderledes oplevelser, der med garanti gør indtryk – også i børnehøjde! Vi har inkluderet en række spændende udflugter, der tilgodeser både store og små.Samtidig har I god tid til at hygge og tage på opdagelse i jeres eget tempo.

Børnevenlige hoteller med store pools

Mon ikke børnene synes, ferien bliver endnu sjovere med pool? Det har vi naturligvis taget højde for, og begge jeres hoteller har pool.

I Marrakesh bor I i skønne superior værelser på lækre Sofitel Marrakech Lounge and Spa 4*, der ligger i et roligt kvarter uden medinaens hektiske atmosfære – og samtidig i bekvem gåafstand til medinaen.

I Atlasbjergene skal I bo i en lille berberlandsby på L´Oliveraie de Marigha 3* i et superiorværelse – omgivet af bjergtoppe, oliventræer og en frodig blomster- og krydderhave.
 

Guidet gåtur gennem medinaens mysterier

Den bedste måde at opleve medinaen i Marrakesh er sammen med en lokal guide. Hør om livet i det gamle kvarter, mens I går gennem de smalle gader med ukendte dufte, ivrige købmænd og farverige varer fra gulv til loft. I runder af på det store torv Jemaa el-Fna, hvor slangetæmmere, berbermusikere, historiefortællere og andet godtfolk underholder folk fra fjern og nær.

På kamelryg gennem palmeoase

En udflugt i bedste beduinstil! Nyd en skøn ridetur gennem en palmeoase i udkanten af Marrakesh, og bliv fortrolig med kamelens duvende gang. Undervejs holder I en lille pause i en kasba og tanker op med søde pandekager og myntete.

Vandretur i Atlasbjergene: berberlandsbyer og picnic

Jo, det kan skam sagtens lade sig gøre at tage ud at vandre med børn! Også selvom de ikke har prøvet det før. I går ad naturskønne bjergstier uden de store stigninger, og ruten fører jer til små traditionelle berberlandsbyer.

I er inviteret til te hos en berberfamilie, og på ægte vandrermanér skal I naturligvis spise frokost i det fri.

Program

Dag 1
Afrejse og ankomst til Marrakesh

I flyver fra København, og fremme i Marrakesh bliver I hentet i lufthavnen og kørt til hotellet, hvor I kan slappe lidt af oven på rejsen.

Resten af dagen er på egen hånd. Hyg jer ved poolen, og gå lidt på opdagelse i jeres kvarter, Ville Nouvelle, som er den nyere del af Marrakesh, anlagt af franskmændene.

4 overnatninger på Sofitel Marrakech Lounge and Spa 4*.

Dag 2
Marrakesh: kamelridning, myntete og pandekager

Efter en god nats søvn er I for alvor klar til at tage hul på de mange spændende Marokko-oplevelser.

I dag skal I ud at ride på kamel i en palmeoase, og bagefter er I inviteret indenfor på en kasba – et gammelt arabisk fæstningsværk – til traditionel marokkansk myntete og pandekager. Glæd jer til en sjov og hyggelig oplevelse sammen!

Dag 3
Marrakesh. På guidet eventyr gennem souk’ernes og medinaens mysterier

I dag venter der vaskeægte eventyrstemning a la 1001 nat. Sammen med jeres egen private guide går I på opdagelse i medinaen.

I skal gennem vidtforgrenede labyrint af små smalle gader, hvor tusindvis af tæpper, tøfler, tykke stykker konfekt og meget, meget mere bliver falbudt på de traditionsrige souk’er (basarer).

Farverigt, eksotisk – og det plejer også at være et hit hos børnene!

Dag 4
Marrakesh på egen hånd

En dag med familiehygge, pool og måske en tur tilbage til medinaen. I må endelig heller ikke gå glip af at opleve Jemaa el-Fnaa i skumringstiden. Kom i god tid, sæt jer op på en af tagcaféerne og følg med, når de mange gøglere og artister indtager markedspladsen og forandrer den til ét stort teater.

 

Dag 5
Fra Marrakesh til Atlasbjergene

Så er det blevet tid til at sige farvel til Marrakesh’ magiske mylder. I bliver hentet på hotellet og kører op i Atlasbjergene til den lille berberlandsby Marigha, der ligger i en smuk og frodig dal. Her tilbringer I resten af ferien i rolige omgivelser på jeres lille hyggelige hotel.

3 overnatninger på L´Oliveraie de Marigha 3*.

Dag 6
Guidet vandretur i bjergene med picnic og besøg i berberlandsbyer

Atlasbjergene er et populært sted at tage på vandreture. Og børnene kan sagtens være med!

Dagens vandrerute er netop lagt med henblik på børnene, så I begiver I jer af sted ad bjergstier uden de store stigninger. Fra start til slut er I i godt selskab med jeres private engelsktalende vandreguide og et muldyr, der bærer på vand og dagens frokost.

Dag 7
Atlasbjergene på egen hånd

Tag en dag i jeres eget tempo i de skønne bjergomgivelser.

Dag 8
Transport til Marrakesh og hjemrejse

Afrejse fra Marokko og ankomst til Danmark.

Kort

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

PRISER OG DATOER

Pris per person ved 2 voksne

Voksenpris

børnepris (2-11 år)

Peter Richard Jørgensen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.
Intervallerne i prislisten angiver den pris (i dkr.), vi forventer at kunne lave den beskrevne rejse indenfor. Endelig pris afhænger af ledig flykapacitet på den udrejsedato, I vælger, samt ledige værelseskategorier. RING vedr. priser over jul og nytår. Dobbelt: v/2 pers., enkelt: v/1 pers. i værelse, suite, villa el. kahyt.

Inkluderet

 • Direkte fly med Norwegian t/r inkl. bagage
 • 4 x nætter i 2 x superior værelser (med connecting doors) i Marrakesh på Sofitel Marrakech Lounge and Spa 4* inkl. morgenmad
 • 1 x kameltur i Marrakesh ørkenen
 • 1 x privat halvdags tur i Medinaen og basarene
 • 3 x nætter i et superior værelse med 2 opredninger på L´Oliveraie de Marigha 3* inkl. morgenmad
 • 1 x privat vandretur i Atlasbjergene
 • Private transfer t/r lufthavn og hoteller

Ikke inkluderet

 • Afbestillings- og rejseforsikring, vi anbefaler Gouda
 • Afbestillingsforsikring