XL Mauritius Constance Le Prince Maurice Lap Pool
Mauritius

Constance Le Prince Maurice

Elegant og diskret luksushotel - i særklasse

Constance Le Prince Maurice et helt unikt luksushotel, der adskiller sig fra stort set alle andre hoteller i Mauritius. Det er et lille hotel, hvor der virkelig er lagt vægt på afslappet stil og raffineret elegance uden at være prangende.

"Om aftenen blev vi kørt til et privat hjørne af Constance Le Prince Maurice's smukke strand og et helt fantastisk syn mødte os - lanterner, fakler, et smukt dækket bord og vores egen tjener stod klar til at give os en uforglemmelig middag under en funklende stjernehimmel.En aften vi aldrig vil glemme", fortæller en tilfreds kunde.

Fin strand beskyttet af rev

Indretning er gennemtænkt i alle detaljer med en let rustik stil og anvendelse af udsøgte kvalitetsmaterialer indenfor træ, sten og tekstiler, så hotellet fremtræder hyggeligt med diskret luksus.

Af andre unikke fortrin kan nævnes en flydende gourmetrestaurant, to spa'er og stille, afsides strande samt hotellets meget lille størrelse, der tillader total harmoni med de skønne naturomgivelser på det 60 ha. private område. Hotellet ligger på østkysten med en fin strand beskyttet af koralrev. Medlem af Leading Hotels of the World, hvilket understreger hotellets fokus på gastronomi og service.

XL Mauritius Le Prince Maurice Beach View 8 (1)
XL Mauritius Constance Le Prince Maurice Archipel Restaurant
XL Mauritius Le Prince Maurice Lagunabar1
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

Værelser

64 junior suiter (70 m²), 12 familie suiter og 12 villaer med privat pool (130 m²) og 1 præsident suite. Juniorsuiter ligger enten langs stranden, i en tropisk have med delvis havudsigt eller på pæle i en fiskedam.

Faciliteter i junior suiter: Aircondition, hårtørrer, minibar, tv med video, cd-afspiller, telefon/-svarer, sikkerhedsboks og faxmaskine. Balkon/terrasse. Badeværelse med to håndvaske. Separat brusebad, toilet og karbad. Senior suiter har desuden opholdsstue.

To gourmet restauranter

Constance Le Prince Maurice har to gourmet-restauranter, hvor den ene flyder i grønne omgivelser, og to barer med aftenunderholdning. Hertil desuden en flydende bar.

Følgende aktiviteter er inkuluderet på Constance Le Prince Maurice

Swimmingpool, opvarmet pool, fitnesscentre, to oplyste tennisbaner og alle typer vandsport (windsurfing, kajak, sejlads, vandski, snorkling).

Når I bor på Constance Le Prince Maurice, har I mulighed for at tilkøbe adgang til to championship golfbaner på søsterhotellet Belle Mare Plage i nærheden (fem min. i bil). "Legends" og "Links" er ubetinget øens bedste golfbaner.

Spa

Topprofessionel spa behandling hos Spa de Guerlain og Spa de Constance, der er nye og opgraderet i sommeren 2012.

Øvrigt:

Børnepasning/-aktivitetsklub (4-10 år), butikker og bibliotek.

HÅNDPLUKKET TIL JER

Hotellet indgår i disse rejseforslag

XL Mauritius Constance Le Prince Maurice Pool
Mauritius, Det Indiske Ocean

Glæd jer til

At nyde livet på et af Mauritius allerbedste luksushoteller

Gourmet halvpension

30 min. spa behandling

Masser af atmosfære og personlig service

At bo i en lækker junior suite

TAL MED EN EKSPERT

Vi skræddersyer jeres rejse til Mauritius

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Mauritius. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer. 

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.