Le Prince Maurice, Mauritius

Elegant og diskret luksushotel - i særklasse

Læs mere

Prince Maurice et helt unikt luksushotel, der adskiller sig fra stort set alle andre hoteller i Mauritius. Det er et lille hotel, hvor der virkelig er lagt vægt på afslappet stil og raffineret elegance uden at være prangende.

Pool på Le Prince Maurice, Mauritius"Om aftenen blev vi kørt til et privat hjørne af Constance Le Prince Maurice's smukke strand og et helt fantastisk syn mødte os - lanterner, fakler, et smukt dækket bord og vores egen tjener stod klar til at give os en uforglemmelig middag under en funklende stjernehimmel. En aften vi aldrig vil glemme", fortæller en tilfreds kunde.

Fin strand beskyttet af rev

Indretning er gennemtænkt i alle detaljer med en let rustik stil og anvendelse af udsøgte kvalitetsmaterialer indenfor træ, sten og tekstiler, så hotellet fremtræder hyggeligt med diskret luksus.

Af andre unikke fortrin kan nævnes en flydende gourmetrestaurant, to spa'er og stille, afsides strande samt hotellets meget lille størrelse, der tillader total harmoni med de skønne naturomgivelser på det 60 ha. private område. Hotellet ligger på østkysten med en fin strand beskyttet af koralrev. Medlem af Leading Hotels of the World, hvilket understreger hotellets fokus på gastronomi og service.

Villa med privat pool. Le Prince Maurice, MauritiusVærelser:

64 junior suiter (70 m²), 12 familie suiter og 12 villaer med privat pool (130 m²) og 1 præsident suite. Juniorsuiter ligger enten langs stranden, i en tropisk have med delvis havudsigt eller på pæle i en fiskedam.

Faciliteter i junior suiter: Aircondition, hårtørrer, minibar, tv med video, cd-afspiller, telefon/-svarer, sikkerhedsboks og faxmaskine. Balkon/terrasse. Badeværelse med to håndvaske. Separat brusebad, toilet og karbad. Senior suiter har desuden opholdsstue.

Gourmet på Le Prince Maurice 5+*, MauritiusTo gourmet restauranter

Constance Le Prince Maurice har to gourmet restauranter, hvor den ene flyder i grønne omgivelser, og to barer med aftenunderholdning. Hertil desuden en flydende bar.

Den store swimmingpool på Le Prince Maurice, MauritiusFølgende aktiviteter er inkluderet på Constance Le Prince Maurice:

Swimmingpool, opvarmet pool, fitness centre, to oplyste tennisbaner og alle typer vandsport (windsurfing, kajak, sejlads, vandski, snorkling) . Når I bor på Prince Maurice, har I mulighed for at tilkøbe adgang til to championship golfbaner på søsterhotellet Belle Mare Plage i nærheden (5 min. i bil). "Legends" og "Links" er ubetinget øens bedste golfbaner.

Muscade rummet på Le Prince Maurice, MauritiusSpa:

Topprofessionel spa behandling hos Spa de Guerlain og Spa de Constance, der er nye og opgraderet i sommeren 2012.

Øvrigt:

Børnepasning/-aktivitetsklub (4-10 år), butikker og bibliotek.

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Her skal i bo

Klik på det interaktive kort for at forstørre det.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.