Small Mauritius Tailormade Kajak Mangrove

Kajaktur til mangrover og laguner på Mauritius

Fredfyldt morgentur til naturskønne Ile d'Ambre ved nordkysten af Mauritius

Sæt mobilen på lydløs og nyd stilheden, der kun afbrydes af fuglesang og lyden af jeres åreblad, mens i roer over lagunen til den smukke ø Ile d'Ambre – glæd jer til at lære om mangrovens forunderlige verden, mens I spejder efter fugle og sjældne plantearter - halvdagsudflugt i små grupper af max. 10 pers.

Med havkajak til laguner, ruiner og mangrover på Ile d'Ambre

En formiddag med fred, motion og skøn natur

Find jeres bedste roteknik frem på denne formiddagsudflugt, hvor I kommer helt tæt på Mauritius' skønne natur - I stævner ud fra den nordlige kyst og krydser en lagune på vej mod den lille ø Ile d'Ambre, der kendt for sine skyggefulde mangove-kanaler og enestående plantearter.  

Nyd roen og begynd dagen med god motion, mens jeres guide fortæller jer om mangrovens liv og betydning for det lokale økosystem. 

Kajakturen begynder med en kort briefing om sikkerhed, hvorefter I sætter kurs mod den naturskønne ø. Undervejs bliver der også mulighed for at udforske nogle hemmelige ruiner på øen, men vi siger ikke mere...  

 

Det praktiske

Kajakturen er inkl. snacks og begynder fra den nordlige del af Mauritius med afgang kl. 08.45. Børn fra 12 år er velkomne på denne halvdagsudflugt, som varer cirka 3,5 time og foregår i grupper af max. 10 personer.

Alle kajakker er udstyret med et vandtæt rum til opbevaring af ekstra tøj, kameraer og andre værdigenstande.

Vi anbefaler, at I medbringer solcreme, kasket, badedragt, håndklæde og en ekstra trøje/t-shirt. Jeres kajakker lever op til moderne sikkerhedskrav og er alle udstyret med et vandtæt rum, hvor I kan opbevare jeres medbragte tøj, kameraer og andre værdigenstande.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Mauritius

Alt på denne rejse til Mauritius kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Mauritius.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.