Xl Mauritius Pamplemousses Botanical Garden
Oplevelse på Mauritius

Kolonitidens Mauritius med privat guide

Tropeflora, markedsdag i Port Louis, kolonitid og kreolerfrokost

Oplev det oprindelige Mauritius med privat guide og chauffør. Heldagsudflugt på øens nordvestside med besøg i landejendom fra kolonitiden, botanisk have, lokalt marked og frokost på kreolsk restaurant.

Tag med til det nordvestlige Mauritius, hvor sukkerrør og rom engang var møntfoden, og hvor tropeplanter, der engang var udbredte på øen, nu trives i den store botaniske have. Køb frisk papaya på markedet i Port Louis, og træd indenfor i kolonitiden på Maison Eureka.

Xl Mauritius Pamplemousses Botanical Garden Bridge Walkway Man
Xl Mauritius Port Louis Le Caudan Shopping People
Small Mauritius Escale Creole Experience Food

Botanisk tidsrejse

Mauritius er hjemsted for sjældne, tropiske planter, der ikke findes andre steder i verden, men århundreders kolonisering har sat sit præg på øens skrøbelige økosystem. I den enorme botaniske have er Mauritius forsøgt gendyrket, som øen så ud, da den franske guvernør anlagde haven for over 300 år siden. 

Hvis I skulle se hele haven, ville det tage omkring en uge, men jeres guide viser vej til et udvalg af havens 85 palmearter, baobabtræer og åkander på størrelse med traktordæk

Oplev kolonitidens Mauritius

Besøg et velbevaret eksempel på kolonitidens liebhaveri, Maison Eureka, oprindeligt beboet af britiske og franske aristokrater i det 19. århundrede. Med sine 109 vinduer og døre har det været en af øens største og mest prominente residenser, og i den store, frodige have findes flere vandfald. 

Xl Mauritius Maison Eureka Old Colonial House

På marked i Port Louis

Et stenkast fra havnen, mellem åbne søjlegange i en ældre bygning, finder I hovedstadens marked. Her er travlt og varmt mellem boderne, hvor der sælges frisk frugt, lokale retter og kunsthåndværk. 

Køb spraglede tekstiler og håndskårne træfigurer, og prøv Mauritius’ svar på en milkshake, nu med tapiokarod. I fortsætter videre til havnefronten i den sydvestlige bydel Le Caudan, hvor nyt og gammelt smelter sammen.

Smag det kreolske køkken

Mauritius har en solid madkultur, og opskrifter går gerne i arv gennem flere generationer. På Escale Creole står Mama Majo i køkkenet, mens datteren Marie-Christine tager imod jer og serverer en typisk kreolsk frokost, lavet fra bunden med traditionelle råvarer.

Xl Mauritius Escale Creole Experience Taste Food

Privat guide

I vil blive hentet om morgenen klokken 9.00 af en guide, som også er jeres privatchauffør hele dagen. På den måde foregår det hele i jeres tempo, og I er tilbage på jeres hotel i tide til middag om aftenen.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Mauritius

Alt på denne rejse til Mauritius kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Mauritius.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.