Xl Mauritius Ile Aux Cerf Beach Lagoon Boats
Oplevelse på Mauritius

Mauritius fra søsiden

Snorkling, havdyr og BBQ på stranden - vælg mellem to sejlruter

Grøn fisk, blå fisk, skildpadde – tjek. Defliner - tjek. Op til overfladen, smil til kameraet og tilbage i speedbåden. Hvad bliver det næste mon? Tilbring en dag på havet ud for Mauritius’ østkyst eller vestkyst med snorkling i tropiske marinereservater, uspolerede paradis-øer og barbequepicnic på stranden.

Sejlrute 1: Østkysten

Kæmpeskildpadder. Ombord på den rummelige speedbåd er det skipper, der sætter kursen, mens mandskabet serverer kold coconut punch, romdrinks og vand ad libitum. Den lille, hvide båd suser fremad, og snart når I første stop; den lille ø og naturreservat Île aux Aigrettes, knapt 850 meter ud for Mauritius’ kyst.

Naturen på øen er så sjælden, at den ikke findes noget andet sted i verden. Derfor er mange af øens dyre- og plantearter også ekstremt sjældne, og I kan være heldige at se kæmpeskildpadder hygge sig på stranden.

Snorkling i Blue Bay Marine Park. I får udleveret snorkeludstyr og skal blandt andet snorkle ved Blue Bay Marine Park. Med en gennemsnitlig dybde på 5,5 meter, krystalklart vand og et sundt koralrev fyldt med farvestrålende tropefisk er det et af de absolut bedste steder at snorkle på Mauritius. Mere end 50 forskellige arter af koral er samlet i dette undersøiske reservat beliggende i en lagune, hvor I blandt andet kan se kirurgfisk, trompetfisk og sommerfuglefisk.

Ile Au Phare – Øen med fyrtårnet. På dagens fortsatte sejlads passerer I de to små klippeøer, Ile au Phare - ’Øen med fyrtårnet’ – og Île de la Passe, der ligger side om side ud for Mauritius’ østkyst. Mandskabet kan berette om det fem dage lange søslag, der blev udkæmpet her mellem franske og britiske fregatter for godt og vel 200 år siden.  

Flodsejlads og vandfald. Skipper sætter nu kurs mod kysten, hvor I sejler op ad Grand River South East, der bugter sig indlands. Undervejs skifter vandet farve fra turkisblå til dyb smaragdgrøn, der matcher skoven på begge sider af floden. Se godt efter, for i trækronerne hænger kæmpeflagermus med hovederne nedad, og nysgerrige makake-aber stirrer tilbage på jer. Knapt to kilometer oppe ad floden når I til Grand River South East-vandfaldet - synet af de vældige vandmasser og brølet derfra skal opleves!

BBQ på stranden. Undervejs på dagens udflugt lægger speedbåden til ved øen Ile aux Cerfs - ’Hjorteøen’, hvor I spiser frokost. Her er godt nok ikke nogen hjorte, men til gengæld finder I nogle af verdens smukkeste strande. Vælg en og slap af, mens mandskabet griller og serverer en tre-retters frokostmenu blandt andet med lokal fisk direkte på stranden.

Plads til 8 passagerer. Tag hele familien med eller bred jer i speedbåden, der har plads til otte passagerer udover mandskabet, som navigerer og sørger for barbecuefrokost på stranden samt et udvalg af drinks på hele turen. Heldagsudflugt fra klokken 8 til 17 inklusiv transfer fra og til hotel.

Xl Mauritius Snorkeling Couple Coraf Reef
Small Seychelles Angel Tour Charter St Pierre 1
Xl Mauritius Ile Aux Cerf Lagoon Beach

Sejlrute 2: Vestkysten

Delfiner og snorkling. På denne tur begynder I dagen med at spejde efter delfiner. Jeres skipper ved, hvor chancerne er bedst,   men I oplever dyrene i deres egen habitat, så der er ikke garanti. Til gengæld er der garanti for en eventyrlig dag med masser af snorkling, farverige fisk og dejlige stunder langs Mauritius' vestkyst  - efter delfinerne er det tid til at finde masken og snorklen frem langs kysten ved Le Preneuse. Der er næsten garanti for overraskelser, men hvilke, må dagen vise - det hele sker med udsigt til Le Morne-bjerget i baggrunden, så tag jer tid til også at løfte brillerne af og nyde den fantastiske udsigt over dette hjørne af Mauritius. 

Frokost på Ile Aux Benitiers. Salater med røget marlin. Grillet lammekotletter og mauritiansk kylling. Det er tid til frokost - og det foregår på skønne Ile Aux Benitiers i skyggen af Le Morne-bjerget. Ny en god og velfortjent frokost, slap af på stranden og gå en tur på den lille ø, inden I sætter kurs mod ikoniske Crystal Rock... 

Romsmagning ved Crystal Rock. Vandet er krystalklart, men det er den forunderlige, nærmest svævende klippeformation Crystal Rock, der er hovedattraktionen her. Stedet byder også på fantastisk snorkling, men I skal have tid til en romsmagning, inden I tilbage mod Flic en Flac, hvor lægger til kaj ved 15.30-tiden...

Plads til 8 passagerer. Tag hele familien med eller bred jer i speedbåden, der har plads til otte passagerer udover mandskabet, som navigerer og sørger for barbecuefrokost på stranden samt et udvalg af drinks på hele turen. Heldagsudflugt fra klokken 8 til 17 inklusiv transfer fra og til hotel.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Mauritius

Alt på denne rejse til Mauritius kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Mauritius.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.