• Crystal Rock ud for Benitiers Island nær Le Morne, Mauritius
 • Kæmpeskildpadde på Mauritius
 • Den smukke Ile aux Cerfs, Mauritius
 • Snorkling på Mauritius

Mauritius fra søsiden

Østkysten i speedbåd med snorkling og barbeque på stranden

Lagune på øen Ile aux Cerfs, Mauritius
Læs mere

Grøn fisk, blå fisk, skildpadde – tjek. Op til overfladen, smil til kameraet og tilbage i speedbåden. Videre til næste kodak-øjeblik. Tilbring en dag på havet ud for Mauritius’ østkyst med snorkling i tropiske marinereservater, uspolerede paradis-øer og barbequepicnic på stranden.

Kæmpeskildpadde på MauritiusKÆMPESKILDPADDER PÅ ÎLE AUX AIGRETTES

Ombord på den rummelige speedbåd er det skipper, der sætter kursen, mens mandskabet serverer kold coconut punch, romdrinks og vand ad libitum. Den lille, hvide båd suser fremad, og snart når I første stop; den lille ø og naturreservat Île aux Aigrettes, knapt 850 meter ud for Mauritius’ kyst.

Red Fody fugl i naturreservatet Ile aux Aigrettes, MauritiusNaturen på øen er så sjælden, at den ikke findes noget andet sted i verden. Derfor er mange af øens dyre- og plantearter også ekstremt sjældne, og I kan være heldige at se kæmpeskildpadder hygge sig på stranden.

Oplev livet under havoverfladen på Mauritius - tag ud og snorkleSNORKLING I BLUE BAY MARINE PARK

I får udleveret snorkeludstyr og skal bl.a. snorkle ved Blue Bay Marine Park. Med en gennemsnitlig dybde på 5,5 meter, krystalklart vand og et sundt koralrev fyldt med farvestrålende tropefisk er det et af de absolut bedste steder at snorkle på Mauritius. Mere end 50 forskellige arter af koral er samlet i dette undersøiske reservat beliggende i en lagune, hvor I bl.a. kan se kirurgfisk, trompetfisk og sommerfuglefisk. 

Ile au Phare - øen med fyrtårnet, MauritiusILE AU PHARE – ØEN MED FYRTÅRNET

På dagens fortsatte sejlads passerer I de to små klippeøer, Ile au Phare - ’Øen med fyrtårnet’ – og Île de la Passe, der ligger side om side ud for Mauritius’ østkyst. Mandskabet kan berette om det fem dage lange søslag, der blev udkæmpet her mellem franske og britiske fregatter for godt og vel 200 år siden.  

Vandfaldet i Grand River South East, MauritiusFLODSEJLADS OG VANDFALD

Skipper sætter nu kurs mod kysten, hvor I sejler op ad Grand River South East, der bugter sig indlands. Undervejs skifter vandet farve fra turkisblå til dyb smaragdgrøn, der matcher skoven på begge sider af floden. Se godt efter, for i trækronerne hænger kæmpeflagermus med hovederne nedad, og nysgerrige makake-aber stirrer tilbage på jer. Knapt to kilometer oppe ad floden når I til Grand River South East-vandfaldet - synet af de vældige vandmasser og brølet derfra skal opleves!

Den smukke Ile aux Cerfs, MauritiusBARBEqUE PÅ STRANDEN

Undervejs på dagens udflugt lægger speedbåden til ved øen Ile aux Cerfs - ’Hjorteøen’, hvor I spiser frokost. Her er godt nok ikke nogen hjorte, men til gengæld finder I nogle af verdens smukkeste strande. Vælg en og slap af, mens mandskabet griller og serverer en tre-retters frokostmenu bl.a. med lokal fisk direkte på stranden.

Oplev Mauritius fra søsidenSPEEDBÅD MED PLADS TIL OTTE

Tag hele familien med eller bred jer i speedbåden, der har plads til otte passagerer udover mandskabet, som navigerer og sørger for barbecuefrokost på stranden samt et udvalg af drinks på hele turen. Heldagsudflugt fra kl. 8 til 17 inklusiv transfer fra og til hotel.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.