• The Seven Colored Earth nær Chamarel, Mauritius
 • Den 33 meter høje statue af guden Shiva ved tempelsøen Ganga Talao (Grand Bassin), Mauritius
 • Romsmagning på Mauritius

Rom og regnskov

Oplev Mauritius' grønne højland på heldagstur med privat guide

Chamarel vandfaldet i Black River Gorges National Park, Mauritius
Læs mere

I højlandet på det sydlige Mauritius finder I tropeskov og vidtstrakte sukkerrørsplantager. Oplev den udslukte vulkan Trou aux Cerfs, romsmagning og nationalparken Black River Gorges med privat guide.

Chamarel vandfaldet i Black River Gorges National Park, MauritiusVILD NATUR I BLACK RIVER NATIONALPARK 

Med et areal på over 67 km² er Black River Gorges den største nationalpark på Mauritius, berømt for sine vandfald, bjergtagende udsigter og unikt dyreliv. Lad jeres guide føre jer gennem den tætte, gamle urskov, hjemsted for farvestrålende planter og fugle, der kun findes på Mauritius. 

Den 33 meter høje statue af guden Shiva ved tempelsøen Ganga Talao (Grand Bassin), MauritiusOPLEV TEMPELSØEN GANGA TALAO

I parkens udkant ankommer I til et for længst udslukt vulkankrater. Vand har samlet sig i krateret, hvis overflade ofte er dækket af en fin tåge. Ikke så sært, at Mauritius’ overvejende hinduistiske befolkning tillægger stedet en religiøs betydning. 

På bredden af Ganga Talao, eller Grand Bassin, som søen også kaldes, er opført flere hindutempler og en 33 meter høj statue af guden Shiva, som tusinder af pilgrimme årligt valfarter til. 

The Seven Colored Earth nær Chamarel, MauritiusSEVEN COLOURED EARTHS

Udenfor landsbyen Chamarel oplever I et multifarvet geologisk naturfænomen fra øens vulkanske fortid. The Seven Coloured Earths, jord i syv farver, er betegnelsen for bakket område, hvor lavasand har sedimenteret sig i surrealistiske, bølgende striber - lidt som en enorm marmorkage. 

Romsmagning på MauritiusROMMENS HEMMELIGHEDER

I besøger også landsbyen Chamarel og romdestilleriet, der findes her. La Rhumerie de Chamarel er et af få destillerier i verden, der stadig dyrker sukkerrør til eget brug. Efter rundvisningen inviteres I til en romsmagning. 

FROKOST PÅ LE CHAMAREL 

Undervejs gøres holdt på restaurant Le Chamaral, hvor frokosten nydes på den overdækkede træterrasse, rejst på pæle, så I til den ene side har udsigt til kysten og Tourelle du Tamarin-bjerget på den anden side.

Vulkankrateret Trou aux Cerfs, MauritiusPANORAMAUDSIGT FRA TROU AUX CERFS

På dagens udflugt kommer I også forbi vulkankrateret Trou aux Cerfs, hvorfra I har et bjergtagende 360 graders vue helt ud til kysten med højlandets landsbyer, nationalpark og vulkankratre imellem.    

Templer og guder ved tempelsøen Ganga Talao (Grand Bassin), MauritiusPRIVAT GUIDE 

I vil blive hentet om morgenen kl. 9 af guiden, som også er jeres privatchauffør hele dagen. På den måde foregår det hele i jeres tempo, og I er tilbage på jeres hotel i tide til middag om aftenen. 

SÆRLIGE HENSYN

Udflugten foregår i højlandet, hvor temperaturen kan være en smule lavere end ved kysten, så husk en let trøje eller lignende.

Frank Hansen

Få hjælp til rejsen

Har du spørgsmål, eller vil du gerne høre mere om en rejse tilpasset dine ønsker? Ring til vores rejserådgivere og få inspiration, råd og vejledning.

Sådan bestiller I en rejse

 • Kontakt os

  Ring på 33 18 88 54, kig forbi Folke Bernadotte Allé 7 i København eller klik på "Kontakt os".
 • Ønsker og gode råd

  Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør deres personlige anbefalinger.
 • I får en REJSEPLAN

  Vi sammensætter en rejse ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted.
 • Rejsen lægges fast

  Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.
 • VI holder kontakt

  I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesite med rejsepapirer og følger op, når I er hjemme.