Xl Mauritius Trou Aux Cerfs Crater Murr's Volcano
Oplevelse på Mauritius

Rom og regnskov

Oplev Mauritius' grønne højland

I højlandet på det sydlige Mauritius finder I tropeskov og vidtstrakte sukkerrørsplantager. Oplev den udslukte vulkan Trou aux Cerfs, romsmagning og nationalparken Black River Gorges med privat guide på en heldagstur.

Xl Mauritius Black River Gorges National Park Chamarel Waterfall
Xl Mauritius Chamarel The Seven Colored Earth Aerial
Xl Mauritius Rum Tasting Glasses

Vild natur i Black River Nationalpark

Med et areal på over 67 km² er Black River Gorges den største nationalpark på Mauritius, berømt for sine vandfald, bjergtagende udsigter og unikt dyreliv. Lad jeres guide føre jer gennem den tætte, gamle urskov, hjemsted for farvestrålende planter og fugle, der kun findes på Mauritius. 

Oplev tempelsøen Ganga Talao

I parkens udkant ankommer I til et for længst udslukt vulkankrater. Vand har samlet sig i krateret, hvis overflade ofte er dækket af en fin tåge. Ikke så sært, at Mauritius’ overvejende hinduistiske befolkning tillægger stedet en religiøs betydning. 

På bredden af Ganga Talao, eller Grand Bassin, som søen også kaldes, er opført flere hindutempler og en 33 meter høj statue af guden Shiva, som tusinder af pilgrimme årligt valfarter til. 

Seven Coloured Earths

Udenfor landsbyen Chamarel oplever I et multifarvet geologisk naturfænomen fra øens vulkanske fortid. The Seven Coloured Earths, jord i syv farver, er betegnelsen for bakket område, hvor lavasand har sedimenteret sig i surrealistiske, bølgende striber - lidt som en enorm marmorkage.  

XL Mauritius Chamarel Colours Red Nature Landscape
Xl Mauritius Ganga Talao Grand Bassin Shiva Statue Trees
Xl Mauritius Ganga Talao Grand Bassin Shiva Bronze Statue Close Up

Rommens hemmeligheder

I besøger også landsbyen Chamarel og romdestilleriet, der findes her. La Rhumerie de Chamarel er et af få destillerier i verden, der stadig dyrker sukkerrør til eget brug. Efter rundvisningen inviteres I til en romsmagning.

Frokost på Le Chamarel

Undervejs gøres holdt på restaurant Le Chamaral, hvor frokosten nydes på den overdækkede træterrasse, rejst på pæle, så I til den ene side har udsigt til kysten og Tourelle du Tamarin-bjerget på den anden side.

Panoramaudsigt fra Trou Aux Cerfs

På dagens udflugt kommer I også forbi vulkankrateret Trou aux Cerfs, hvorfra I har et bjergtagende 360 graders vue helt ud til kysten med højlandets landsbyer, nationalpark og vulkankratre imellem.

Privat guide

I vil blive hentet om morgenen klokken 9.00 af guiden, som også er jeres privatchauffør hele dagen. På den måde foregår det hele i jeres tempo, og I er tilbage på jeres hotel i tide til middag om aftenen.

Særlige hensyn

Udflugten foregår i højlandet, hvor temperaturen kan være en smule lavere end ved kysten, så husk en let trøje eller lignende.

Xl Mauritius Ganga Talao Grand Bassin Hindu God Statue
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Mauritius

Alt på denne rejse til Mauritius kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Mauritius.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.