Small Mauritius Hiking Tamarind Falls 1 Scaled

Vandreture til bjerge og vandfald på Mauritius

Oplev vulkanøen Mauritius fra en ny og betagende vinkel

Mauritius er bedst kendt som en stranddestination, men hvis I kigger ind i landet, venter jer en frodig vulkanø med eventyrlige vandreruter, der snor sig gennem jungle og kløfter - til bjergtoppe, hemmelige vandfald og små floder, hvor I bl.a. kan opleve øens fascinerende fugleliv. Vælg mellem tre vandreture med egen guide.

Skøn natur og fantastiske udsigter

Rejsende til Mauritius bliver ofte overrasket over at opdage, at vulkanøen rummer så meget mere end fortryllende laguner, koralrev og kridhvide strande – de findes til overflod, men det er ikke hele historien.

Bag strandenes postkortlignende kulisser findes der nemlig en hel verden af bjerge, søer, vandfald, plantager, fløjlsbløde græsenge og vulkanske bjerglandskaber, der inviterer til vandreture med fugleliv og vidunderlige udsigter - fra toppen af ​​Le Morne Brabant kan I f.eks. glæde jer til en magisk 360-graders udsigt over Mauritius og det ikoniske ”undervandsvandfald” ud for øens sydvestlige kyst.

Undervejs på jeres vandretur vil jeres erfarne guide fortælle jer mere om øens historie, samt den unikke flora og fauna, som I oplever på jeres vej.

XL Mauritius Pieter Both Mountain Landscape Nature
XL Mauritius Close Up Of Flower 3
XL Mauritius Cardinal Bird Grass Nature

Vælg mellem tre vandreruter

Le Morne Brabant, 7 km.

Le Morne Brabant er nok den mest berømte – og spektakulære - af alle vandreruter i Mauritius. Det ikoniske bjerg rejser sig 556 meter mod himlen og dækker over et af de mest isolerede områder på øen. Fra toppen kan I glæde jer til en magisk 360 graders udsigt over øen og det ikoniske ”undervandsvandfald”, som i virkeligheden er en optisk illusion – det bliver det ikke mindre fascinerende af!  

La Morne har også en helt særlig plads i øens historie, fordi det netop var her, at mange undslupne slaver søgte tilflugt i det 18. og 19. århundrede, dengang Mauritius var en vigtig mellemstation på den østlige slavehandelsrute. Af samme grund blev området i 2008 optaget på UNESCOs verdensarvsliste.

Black River Gorges, 6/8 km.

Med et areal på over 67 km² er Black River Gorges den største nationalpark på Mauritius, berømt for sine vandfald, eventyrlige udsigter og unikt dyreliv. Lad jeres guide føre jer gennem den tætte, gamle urskov med farvestrålende planter og fugle, der kun findes på Mauritius. 

 

Tamarind Falls, 6 km.

Tamarin Falls (også kendt som de syv vandfald) er lokalt et af de mest populære vandreruter på Mauritius – den bringer jer bl.a. gennem sukkerrørsmarker og forbi de enestående Ravenala-palmer, inden I når det første af de syv vandfald, der ligger i syv niveauer – nu gælder det om at gå langsomt og holde fast i junglens grene på vej op ad de stejle og jungleklædte klippevægge, som fører jer op forbi alle syv vandfald – måske I får lyst til en dukkert eller et "brusebad" undervejs?

XL Mauritius Bird Eating Fruit On Tree With Nice Bokeh

Praktisk information

Vi anbefaler, at I medbringer vandresko, badetøj, håndklæde, en hat eller kasket mod solen - og gerne en rygsæk med en ekstra flaske vand. De tre nævnte vandreruter kræver alle almindelig god kondition, mens børn fra 12 år også kan være med. Hør mere med jeres rejserådgiver.

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Mauritius

Alt på denne rejse til Mauritius kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Mauritius.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.