XL Nepal The Dwarikas Hotel Room 3
Kathmandu, Nepal

The Dwarika's Hotel

Legendarisk boutiquehotel, der bringer jer helt ind i Kathmandus sjæl

The Dwarika's Hotel er frugten af én mands passion for at bevare Kathmandus enestående kulturarv og håndværkstraditioner. Og man er aldrig i tvivl, når man ankommer til det eventyrlige heritage hotel, der alle steder emmer af hjertevarme, stolthed og den gamle verdens umiskendelige charme. Spørger du os, findes der ikke en bedre og mere smagfuld introduktion til nepalesisk kultur og historie.

Et levende museum for Kathmandus kulturarv

Der findes hoteller, der virkelig er forankring i en bys historie, kulturarv og identitet. Sådan et hotel er The Dwarika´s Hotel, som ligger i centrum af Kathmandu cirka halvvejs mellem lufthavnen og byens historiske Durbar Square. The Dwarika´s Hotel. Det er en helhedsoplevelse. Og den perfekte introduktion til en by og et land, I måske besøger for første gang.

Frugten af én mands passion

The Dwarika´s Hotel er et ægte heritage-hotel og en lokal institution, der med årene er blevet et af byens kulturelle mødesteder – det hele begyndte med den nu afdøde nepaleser Dwarika Das Shrestha, som viede en stor del af sit liv på at bevare Kathmandus unikke håndværkstraditioner – han samlede alle de antikke trævinduer og kunstgenstande i byen, han kunne finde, før de gik tabt i f.eks. renoveringer og nedrivninger. Det begyndte han på i 1950’erne og i 1977 samlede han det hele i et hotel, som på mange måder er blevet til et levende museum for byens historie og håndværkstraditioner.  

Nepalesisk og japansk køkken, pool, spa, bibliotek og eget snedkerværksted

The Dwarika´s Hotel kombinerer på elegant og diskret vis historisk integritet med moderne komfort. I finder bl.a. en udendørs pool i hotellets eventyrlige gårdhave – en skøn detalje i de varmeste sommermåneder - mens spaen byder på ayurvediske terapier og fitnesscentret byder på gratis yogatimer - hver morgen.

Hotellet har også sit eget bibliotek og et traditionelt snedkerværksted, hvor reparationer og restaurering af de antikke møbler – nogle møbler er flere hundreder år gamle - udføres.

Nepalesisk, japansk og internationalt køkken med råvarer fra egne gårde

The Dwarika’s Hotel har tre restauranter foruden den stemningsfulds Fusion Bar, der ligger ud til poolen i gårdhaven.

Krishnarpan Restaurant kan I glæde jer til nepalesisk slow-dining med flerretters-menuer, der spænder fra 6 til hele 22 retter! Tag jer god tid og bliv belønnet med en unik mulighed for at opleve et stort udpluk af det nepalesiske køkkens bedste traditioner. Det kan ikke gøres bedre. 

Toran Restaurant ligger i hotellets skønne gård og byder på internationale favoritter på tværs kontinenter - 24 timer i døgnet. Det er også her, at I kan glæde jer til at nyde hotellets fremragende morgenmad.

Sidst, men ikke mindst inviterer Mako´s Japanese Restaurant på japansk frokost og middag i intime, zen-agtige omgivelser. 

Alle restauranter på The Dwarika’s Hotel får en stor del af deres råvarer fra hotellets egne gårde, der ligger forskellige steder i Nepal. 

*The Dwarika´s Hotel arrangerer også grillaftener med dans i gården - en tilbagevendende og traditionsrig begivenhed, som også er meget populær blandt hotellets lokale stamgæster. Hør med jeres rejserådgiver, om datoer for kommende grillaftener. 

 

34 værelser og 49 suiter

Jordfarvede klinkegulve med sorte mønstre. Frigjorte murstensvægge. Mørke bjælker i loftet. Store og åbne vinduespartier med håndudskårne trærammer. Vaser af keramik og dekorationer af messing. Traditionelle møbler, der alle er håndlavet af snedkere i Kathmandu-dalen. Sengetøj og smukke tekstiler, der er håndvævet efter de fineste nepalesiske forskrifter.  Friske blomster, der leveres dagligt. Med friskbagte småkager direkte fra ovnen.

The Dwarika’s Hotel har 34 stemningsfulde værelser og 49 (lidt større) suiter – de har alle én ting tilfælles: Følelsen af at træde ind i et levende museum. En tidslomme, der udstiller Nepals bedste traditioner for håndværk og design.

I kan vælge mellem én værelseskategori og tre kategorier af suiter. Vi anbefaler gerne:

Heritage Junior Suite: Alle suiter er individuelt designet i Nepals traditionelle Newari-stil. Her finder I en luksuriøs king size-seng med et tilhørende loungeområde med bl.a. daybed og skrivebord, foruden et badeværelse med walk-in shower og badekar. Disse suiter har en eventyrlig udsigt til hotellets stemningsfulde (og rolige) gård- og poolområde.

Alle værelseskategorier har Wi-Fi, tv og minibar. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelsestype, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Nepal

Vores rejserådgivere har rejst vidst og bredt i Nepal. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.