Xl New Zealand Te Anau High Leys Lodge Exterior
Te Anau, New Zealand

High Leys Lodge

En perle i det gudesmukke Fiordland

High Leys Lodge er en lille perle på kanten af Lake Te Anau. Lodgen har kun tre værelser, men masser af charme og sjæl. Og Fiordlandets omgivelser er så spektakulære, at I kan mærke, hvordan naturen trækker I jer.

Udforsk Fiordland

Nogen kalder New Zealands Fiordland for verdens 8. vidunder. Det forstår man godt med de mange maleriske landskaber, der her folder sig ud som perler på en snor. Majestætiske bjerge med sneklædte toppe, imponerende gletsjere og spejlblanke fjorde er blot noget af det, I kan opleve. Fiordland National Park venter kun 32 kilometer væk.

Tal med vores New Zealand-eksperter om, hvad I skal opleve i Fiordlandet.

Xl New Zealand Te Anau High Leys Lodge Lake Te Anau
Xl New Zealand Te Anau High Leys Lodge Luxmore Room Bedroom
Xl New Zealand Te Anau High Leys Lodge Lounge
Det kan I se frem til

Faciliteter og services

På kanten af Lake Te Anau

High Leys Lodge ligger fire kilometer uden for den lille by, Te Anau. Foran lodgen spreder den spejlblanke Lake Te Anau sig med Fiordlandets bjerge i det fjerne, og der er rig mulighed for at nyde udsigten indefra såvel som udefra. Jeres værelse har gulv til loft-vinduer, så I kan nyde udsigten direkte fra sengekanten. Til værelset hører desuden terrasse, og så har lodgen et fem hektar stort haveanlæg med blomster og træer.

Lodgen ejes af Sarah og John, der tager varmt i mod jer og står klar til at sørge for stort og småt under jeres ophold. Lodgen har kun tre værelser, og minimumsalderen for at bo her er 18 år.

Mad og vin med udsigt

Hver morgen serverer Sarah og John udsøgt morgenmad for jer, så I er klar til dagens eventyr. Ønsker I tips til udflugter eller restaurantbesøg, kender de området og byen ud og ind. Te Anau har mange gode restauranter og caféer, og ellers kan I få ”take away” leveret til lodgen. Husk blot at give Sarah og John besked, så bestiller de mad til jer fra deres favoritsted i byen.

I kan dagen i gennem frit nyde kaffe, te og hjemmebag, og så inviteres I hver eftermiddag til et godt glas newzealandsk vin og kanapéer. En super mulighed for at vende dagens oplevelser med værtsparret og de øvrige gæstepar.

Xl New Zealand Te Anau High Leys Lodge Kepler Track Woman
Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.