Small New Zealand Warblers Pool Crop
Albany, New Zealand

Warblers Retreat

Uforstyrret økoresort i
New Zealands bush

Et fredfyldt helle. Omgivet af frodig natur og stier direkte ud i bushen. Det prisvindende Warblers Retreat er et lille økoresort, blot en halv times kørsel fra Auckland, hvor fugle-og dyrelivet kan nydes fra terrassen.

Det kan I se frem til

Dejlig oase i naturskønt område

Bo ved vandfald og bush

Warblers Retreat er perfekt til parret eller familien, der ønsker at bo tæt på Nordlandets store naturoplevelser og Aucklands livlige byliv. Her kan I glæde jer til at bo helt uforstyrret, omgivet af frodige træer og med direkte adgang til bushens stisystem, der fører ned til et lille vandfald, hvis lyde falder som et blødt baggrundstæppe. På Warblers Retreat nydes både inde-og udelivet, her er rummelige opholdsstuer og hyggelige terrasser. Og ikke mindst - spakar med udsigt til bushen. Warblers Retreat byder på tre forskellige indkvarteringstyper med plads til 2-8 personer, hvoraf den største villa har pool.

Prisvindende og bæredygtigt resort

Warblers Retreat er opkaldt efter den lille New Zealandske spurvefugl, sangeren. Natur og bæredygtighed er netop i fokus hos det gæstfri værtspar Barb & Dave, som har modtaget New Zealand Turistråds fornemste pris for bæredygtig turisme og for bedste indkvartering for Warblers Retreat.

BBQ med New Zealandske specialiteter

Værtsparret leverer lækre råvarer til morgenmaden og et udvalg af sæsonbestemt frugt og grønt. Derfra står I selv for indkøb og madlavning, så vi anbefaler, at I handler ind på vej til Warblers Retreat. De nærliggende supermarkeder byder på sublim vin, New Zealandsk lam og friske skaldyr til grillen. Har I ikke lyst til at tænke på madlavning under opholdet, kan I få leveret restaurantretter af værtsparret, blot de bestilles lidt på forhånd.

Sådan kommer I til at bo

Kereru Studio Suite – 1-værelses lejlighed med åben planløsning til 2 personer. Her venter jer en hyggelig lejlighed med en komfortabel kingsize seng, tekøkken med køleskab, Nespresso maskine og mikrobølgeovn, spisebord og sofaområde med Smart TV og wi-fi. Udenfor kan I glæde jer til at slappe af i spakarret eller grille på terrassen. Kereru Studio Suite ligger i en separat fløj af The Lodge med egen indgang.

The Cottage Suite – Mindre 2-plans villa til 2 personer. På 1. salen finder I et separat soveværelse med kingsize seng samt et mindre kontor og afslapningsareal. I stueplan er der et fuldt udstyret køkken, rummelig opholdsstue med spisebord og sofaområde med Smart TV og wi-fi. I det tilstødende hobbyrum kan I tage et slag bordtennis, mens vasketøjet får en tur i vaskemaskinen og tørretumbleren. Med tre terrasser er I sikret sol hele dagen. Her kan I også tilberede New Zealandske delikatesser på BBQ-grillen eller slappe af i 1-personers spakarret med et glas bobler.

The Lodge – Den største og mest luksuriøse villa. Her er masser af plads til hele familien; tre soveværelser, et fuldt udstyret køkken samt en rummelig spise- og opholdsstue med pejs. Udenfor kan I tage en dukkert i jeres private pool, nyde udsigten til bushen fra spakarret eller samles i loungeområdet omkring den store udendørspejs. The Lodge har plads til 6 personer eller 8 personer, hvis I også booker Kereru Studio Suite.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyr jeres rejse til New Zealand

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i New Zealand. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.