Xl Svalbard Longyearbyen Radisson Blue Polar Hotel Outdoor Hot Tubs
Longyearbyen, Svalbard

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen

Moderne internationalt hotel med storslået udsigt og udendørs spabad

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen er Svalbards eneste internationale hotel, men her finder man til gengæld også det meste – og nogle vil sige meget mere, end man tør forestille sig 1200 km nord for Polarcirklen.

Stilren komfort i Svalbards barske natur

Fra hurtig Wi-Fi på værelserne og middage på Nansen Restaurant til kolde øl på Barentz Gastropub og rolige stunder i de varme, udendørs spabade med udsigt til Isfjorden, er Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen på mange måder en himmelsendt gave – ikke mindst, når man tænker på, at hotellet ligger godt 1200 km nord for Polarcirklen, omgivet af Svalbards barske og uvejsomme islandskaber.   

Her kan I glæde jer til at bo på et solidt, internationalt hotel med høj komfort og moderne faciliteter, der samtidig ligger i kort gåafstand til Longyearbyens museer, butikker, cafeer og restauranter.

Nordisk enkelhed og udendørs spabade

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen gennemgik i 2019 en totalrenovering, som har resulteret i et stilfuldt, nordisk udtryk med moderne, geometriske flader, varme møbler, bløde lysindfald og veltænkte referencer til Svalbards natur og historie.   

Hotellet har både et hyggeligt ildsted og en sauna at kommer hjem til, men højdepunktet er alligevel de skønne udendørs spabade med fantastisk udsigt til Isfjorden og det dramatiske Hiorthfjellet-bjerg. En udsigt, som i øvrigt kan nydes mange steder på hotellet, ikke mindst over en middag på Restaurant Nansen.

Xl Svalbard Longyearbyen Radisson Blue Polar Hotel Terrace
Xl Svalbard Longyearbyen Radisson Blue Polar Hotel Restaurant Nansen Table
Xl Svalbard Longyearbyen Radisson Blue Polar Hotel Standard Room Bed

Arktisk-asiatisk fusion og international gastropub

På Restaurant Nansen kan I glæde jer til at nyde en kreativ kombination af arktiske råvarer og asiatiske smagsindtryk ledsaget af en fabelagtig panoramaudsigt over de omgivende bjerge og Isjorden, men der på Barentz Gastropub venter cocktails og international, familievenlig bistromad med bl.a. pizza og et godt udvalg smagfulde gryderetter, der giver fornyet liv til sjælen efter dagens arktiske udflugter.

Stilrene værelser med effektiv mørklægning og wi-fi

Radisson Blu Polar Hotel Spitsbergen har 128 stilrene værelser, fordelt på 3 værelseskategorier. Alle værelser har eget badeværelse med regnbruser, tv, Wi-Fi, Nespresso-kaffemaskiner, minibar og effektive mørklægningsgardiner til sommerhalvåret, hvor der er lyst det meste af natten.

Nogle værelser har bedre udsigt til de arktiske omgivelser end andre. Hør med jeres rejserådgiver, hvilken værelseskategori, som passer jer bedst.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Norge

Vores rejserådgivere har rejst rigtigt meget i Norge. De elsker landet og glæder sig til at dele deres passion med jer. De kender hver en afkrog og ved, hvad de taler om. Og så er de gode til at lytte. For kun sådan sammensætter vi den helt rigtige rejse for netop jer.  

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.