Xl Norway Svalbard Snowmobile Sunset Vemund Solli

Områder i Norge

Vi guider dig

De skønneste områder i Norge

På vores rejser til Norges fjorde, fjelde og utallige, charmerende kystbyer, vil I opleve et land og en kultur støbt i naturens elementer – et land, der på én gang føles helt tæt på og så langt væk. Overvældende, storslået og dramatisk, som få andre steder. Det er ikke uden grund, at Norge ofte er blevet kåret til verdens bedste rejsemål af alverdens internationale medier. Og det er svært at være uenig.

Store naturoplevelser og charmerende kystbyer

Fra arktisk safari med nordlys og actioneventyr på Svalbards isfjelde til luksuriøse krydstogter i Geirangerfjorden og Midnatssolen over Nordkap, er Norge først og sidst et skatkammer af  enestående naturoplevelser, men landet byder også på charmerende kystbyer med masser af historie, hjertevarme, historisk arkitektur, moderne museer og enestående, nordisk gastronomi.

Glæd jer f.eks. til slentreture i Ålesunds fortryllende gader og charmerende Stavanger, der også er kendt for den berømte klippe Preikestolen. Og så venter ikke mindst Tromsø og historiske Bergen med Bryggens farverige huse og middelalderslottet Håkonshallen.

Tal med en ekspert

Vi skræddersyer jeres rejse til Norge

Vi har fundet de største oplevelser og bedst bevarede hemmeligheder i Norge og på Svalbard – fra spændende ekspeditioner og sejlture til håndplukkede hoteller og lodges - og vi skræddersyer naturligvis den ferie til Norge og Svalbard, som opfylder netop jeres ønsker og drømme.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.