Xl Oman Dhofar Salalah Mountains Zigzagroad
Oplevelse i Oman

I 4WD til Omans Dhofar-bjerge

Eventyrlig ekspedition til Salalahs bjerge med picnic på Fazayah Beach

Oplev frodige bjerglandskaber, lokale landsbyer, sprudlende vandsøjler og sjældne, sorte kameler på denne eventyrlige heldagsudflugt med privat guide, der slutter med picnic på en af Omans allersmukkeste strande – husk at medbringe badetøj!    

På sporet af Dhofars hemmeligheder

I dag bytter I Salalahs pulserende markeder og paladser ud med Dhofar-regionens snoede bjergveje og bagveje. Glæd jer til en eventyrlig dag on the road og off road i et af de mest naturskønne og frodige hjørner af Oman. Dhofar-regionen har faktisk et subtropisk klima takket være den såkaldte Khareef (sommermonsun) der bringer masser af regn i månederne mellem juni og september.    

Duften af røgelse i Wadi Afur

I begynder dagen med at sætte kurs mod den smukke Wadi Afur-dal, der er kendt for sine Boswellia-træer, hvis duftende harpiks i århundreder er blevet udvundet til at lave Frankincense røgelse. Faktisk regnes Boswellia-træerne i denne del af Oman de ypperste af deres slægt i verden.

Landsbyliv og baobabtræer i Dalkout

Jeres eventyr fortsætter sydpå mod den lille landsby Dalkout, hvor I kan få et indblik i en traditional omanisk landsby – egnen omkring Dalkout er også kendt for sine enorme baobabtræer, der er et yderst sjældent syn i denne del af verden. 

Picnic på Fazayah Beach

Cirka 40 km syd for Salalah fører de snoede grusveje langs Dhofars klippekyst ned til en af Omans allersmukkeste strande. Men Fazayah Beach er ikke bare en vidunderlig strand. Det er en helt særlig følelse af at være ved verdens ende. Vinden, der suser op i klippedalene. De hvide bølgetoppe, der ruller ind over det turkise vand. Kilometer efter kilometer af hvide sandstrande. Omkranset af kløfte og endeløse bjerge, der ser lydløst til. På Fazayah Beach kan I nyde jeres picnic, svømme I havet og slappe af, inden turen går hjem – med et par spændende stop på vejen!

Xl Oman Dhofar Salalah Mughsayl Blowhole
Xl Oman Dhofar Salalah Khorrouri Birds1
Xl Oman Dhofar Salalah Frankincensetree1

De store vandsøjler ved Mughsayl Beach

På vej tilbage til Salalah gør I stop ved den Mughsayl Beach, hvor skyggegivende hytter og kafffehuse fortæller, at stranden er et yndet udflugtsmål for lokale, der kommer for at nyde de storslåede omgivelser. Mughsayl Beach er nemlig kendt for sine store bølger og stærke vinde – og for sine mange havfugle. Men strandens største trækplaster er de såkaldte blowholes, der spyr 30 m høje vandsøjler op i luften! 

Efter Mughsayl Beach gør I et sidste stop ved den fascinerende Marneef-grotte, inden turen går tilbage til jeres hotel, hvor I ankommer sidst på eftermiddagen.

Praktisk information

Heldagsudflugten tager cirka 8 timer og begynder på jeres hotel i Salalah kl. 8, hvor I bliver mødt af jeres private guide. Vi anbefaler, at I medbringer badetøj, et håndklæde og solbeskyttelse, så I kan nyde de indlagte strandbesøg til fulde.   

Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Oman

Alt på denne rejse til Oman kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Oman.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.