Xl Oman Sultan Qaboos Mosque In Salalah (1)
OPLEVELSE I OMAN

Oplev Sultanens Salalah

Oplev med alle sanser i Arabiens parfumehovedstad

Omans næststørste by Salalah er en juvel i Det Arabiske Hav – og et sansebombardement ud over det sædvanlige. Byen, der også er kendt som Arabiens parfumehovedstad, er hjemsted for stor skønhed – og for Omans sultan. Oplev sultanens Salalah med privatguide.

Den frodige ørkenby Salalah

Salalah tager imod med åbne arme og et spektakulært baggrundstapet af frodige sletter, svajende palmer, blidt brusende bølger og duften af røgelse, der bølger gennem byen. Byens lys funkler gennem aftenens brise, og dagens solstråler danser i bølgerne. På en halv dag får du Salalahs unikke stemning og historie helt ind under huden.

Sultanens palads og moské

Turen begynder med et besøg ved sultanens moské og palads. Moskéen fra 2009 tårner sig op over byen og huser dagligt tusinder af bedende. Nyd synet af den fantastiske krystallysekrone i den imponerende, smukt udsmykkede kuppel på hele 36 meter og det gigantiske håndvævede tæppe på gulvet. Det vejer hele 20 tons og består af 115 millioner små knuder.

Sultanens bolig, det overdådige Al Hosn-palads, ligger lige ved stranden og er omgivet af smukke haver og villaer. Arkitekturen er smuk og iøjnefaldende, og de kamtakkede mure gør paladset til et vartegn for byen.

Ruinbyen Al Baleed

Næste stop på turen er den arkæologiske park Al Baleed med ruinerne af oldtidsbyen Z̧afār. Byen, der i det 7.-14. århundrede fungerede som en berømt havn for handel med røgelse og myrra, er optaget på UNESCOs Verdensarvsliste. I den arkæologiske park ligger også Salalah-museet med mange fascinerende kulturgenstande fra den periode.

På skattejagt i souken

Herefter er det tid til at udforske Haffa-souken og gå på jagt efter skatte. Lad jer omfavne af orientens aromaer, og bliv betaget af soukens kunstværker i orientalsk guld og sølv med snørklede kunstneriske detaljer. Pir sanserne med soukens mangfoldige smage, og snyd ikke jer selv for et besøg i kød-souken også.

Forfriskning i frodig frugtplantage

Turen slutter med en malerisk smuk køretur til en frodig frugtplantage. Vi stopper ved en frugtbod og får en forfriskning – var det noget med en kokosdrink direkte fra kokosnødden? I kan også smage på de små, søde lokale bananer, papayaer og guavaer, mens I slapper af og nyder livet.

Xl Oman Sultan Qaboos Mosque In Salalah (3)
Tal med en ekspert

Skræddersyet rejse til Oman

Alt på denne rejse til Oman kan skræddersys ud fra jeres ønsker. Antal dage, værelseskategori, ekstra oplevelser m.m. Tal med jeres rejserådgiver om netop jeres drømmerejse til Oman.

Ring til os

Vi glæder os til at høre om jeres rejsedrømme

33 320 320

Skriv til os

Fortæl os om jeres rejsedrømme eller book et møde

Sådan bestiller du en rejse

1
Kontakt os

Ring på 33 320 320, book et møde eller kontakt os.

2
Ønsker og gode råd

Tal med en rejserådgiver om jeres ønsker. Få inspiration og hør om deres personlige anbefalinger.

3
I får en rejseplan

Vi sammensætter rejsen ud fra jeres ønsker. I får et rejsesite med alle oplysninger samlet ét sted. 

4
Rejsen lægges fast

Når I er tilfredse, accepterer I tilbud og betaler depositum. Vi booker alt, som vi har aftalt det.

5
Vi holder kontakt

I er velkomne med spørgsmål. Vi opdaterer rejsesitet med rejsepapirer, og følger op, når I er hjemme igen.

Top sky Shutterstock 1714076377
Bund sky
Nyhavn garanti logo

Nyhavn Rejser Tryghed giver dig fuld tryghed på din rejse. Du er naturligvis dækket af pakkerejseloven, men hvad vigtigere er, så har vi et rutineret hold af dedikerede rejseeksperter, som altid er på forkant med din rejse og træder til, hvis du har brug for hjælp – ofte inden du selv opdager det. Det er det, vi mener, når vi siger, at en Nyhavn-rejse er følelsen af frihed. Uden bekymringer.